arkadaşlar 2 gün önceki yapılan görsel güncellemeden sonra yeni yükleme yaptığım kanallar 1 gün içinde kapatılıyor? sizde de böyle bir durum var mı? eski kanallar sağlam ancak yeniler kapanıyor spamdan dolayı..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar 2 gün önceki yapılan görsel güncellemeden sonra yeni yükleme yaptığım kanallar 1 gün içinde kapatılıyor? sizde de böyle bir durum var mı? eski kanallar sağlam ancak yeniler kapanıyor spamdan dolayı..
botlamı yükleme yapıyorsunuz ?
bende 1 aydır kapanma sıfır,manuel çalışıyorum
yok hocam manuel çalışıyorum ve sadece günlük 10 video yüklemesi yapıyorum sabit..
botlamı yükleme yapıyorsunuz ?
bende 1 aydır kapanma sıfır,manuel çalışıyorum
ben vds den ytpro botuyla çalışıyorum
ama kapandılar hepsi
bugün de daha kanalları açtım bir gün bekletcektim onlar da kapanmış.
ip değişme isteği attım.bugün yarın değişir de acaba mesele hiç botu karıştırmamakta mı.
freemake dowlander ile indirip youtube upload sayfasından atmak mı sadece yapılması gereken.ve video sınırı 40 sanırım.
bunun üzerine söylemek istediğin bişey var mı üstad...mesela tüm kanallara aynı iple giriliyor malum vds..bu da riskli.. kafam çok karışık
ben vds den ytpro botuyla çalışıyorum
ama kapandılar hepsi
bugün de daha kanalları açtım bir gün bekletcektim onlar da kapanmış.
ip değişme isteği attım.bugün yarın değişir de acaba mesele hiç botu karıştırmamakta mı.
freemake dowlander ile indirip youtube upload sayfasından atmak mı sadece yapılması gereken.ve video sınırı 40 sanırım.
bunun üzerine söylemek istediğin bişey var mı üstad...mesela tüm kanallara aynı iple giriliyor malum vds..bu da riskli.. kafam çok karışık
ben botu bırakalı 1 ay oldu,vds lerden aynı ip li-150 küsür kanal açtım hepsi sağlam,ve ayrıca tek seferde 200-600 arası video atarım,free make ile indirip ordan manuel atıyorum,nasıl kanallarınız kapanıyor anlamış değilim..
çok enteresan...ama şuda olabilir,videoları attıktan sonra-
para kazanmayı açıyorsanız ve ünlem fazla geliyorsa,yt bunu tespit ediyor,çok ünlem kanalın kapanma sebebi oluyor işte o zaman..
ben botu bırakalı 1 ay oldu,vds lerden aynı ip li-150 küsür kanal açtım hepsi sağlam,ve ayrıca tek seferde 200-600 arası video atarım,free make ile indirip ordan manuel atıyorum,nasıl kanallarınız kapanıyor anlamış değilim..
para kazanmayı açıyorsanız ve ünlem fazla geliyorsa,yt bunu tespit ediyor,çok ünlem kanalın kapanma sebebi oluyor işte o zaman..
hocam hiç adsense çalışmıyormusunuz ?
ARKADAŞLAR bnim şöyle bır tahmınım var olabılırmı acaba... bu youtubenın kendı elle yukleme yerı varya upload... acaba you amca oraya bı sıstem gıbı bırsey yerlestırdı de ordan yuklenmeyen vıdeo kanalını yok edıp kapatıyomu spamı ozgunu ordakı tuslar ayırt edebılıyormu
ARKADAŞLAR bnim şöyle bır tahmınım var olabılırmı acaba... bu youtubenın kendı elle yukleme yerı varya upload... acaba you amca oraya bı sıstem gıbı bırsey yerlestırdı de ordan yuklenmeyen vıdeo kanalını yok edıp kapatıyomu spamı ozgunu ordakı tuslar ayırt edebılıyormu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.