VDS den yüklü miktarda video atıyorum kanallarıma, manuel olarak, kapanma olmuyor.
senin adına ne sevindim bee
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
VDS den yüklü miktarda video atıyorum kanallarıma, manuel olarak, kapanma olmuyor.
arkadaşım açlıktan mı yoksa başka bişeyden mi yazılanları okumadan neden yorum yapıyorsun? post mu kasıyorsun? kızıyorum böyle şeylere ben konuyu açıyorum botsuz olduğunu 2 kere belirtiyorum konu içerisinde ama halen bottu şuydu buydu diye çıkışıyorsun.. madem soruma çözümün yok post kasmaArkadaş yırtınıyorum botlara bulaşmayın diye dinleyen yok .. botları kaldırdığımdan beri 400*500 video attığım kanalar bile duruyor aynı anda aralıksız ..
Şimdi biri gider çerezi silmez modemi fabrika ayarından getirmez botla adsensenin ( kanalarının ilişkisini kesmeden ) gidip deneme yapar kapanır sonra gelir der ki botla alakası yok .. botla alakası var arkadaş kusura bakmasın bot satan arkadaşlar ama durum böyle adamlar gözümün önünde resmen kanalım kapanıyp ne yapayım nasıl olacak diye diye eriyor bir süre sonra da bu isi yapamiycam diye birakiyor .. Kimse adsenseyi birakmasin mumkunse daha cok turk gelsin . elin gavuru kazanacağına turk kazansın
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION]
[MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION]
arkadaşım açlıktan mı yoksa başka bişeyden mi yazılanları okumadan neden yorum yapıyorsun? post mu kasıyorsun? kızıyorum böyle şeylere ben konuyu açıyorum botsuz olduğunu 2 kere belirtiyorum konu içerisinde ama halen bottu şuydu buydu diye çıkışıyorsun.. madem soruma çözümün yok post kasma
ben 2 tıkta 3.99 tl yi görmüştüm.. yani en düşük 2 tl ydi birisi![]()
hocam hangı vds yı kullanıyorsunuz?VDS den yüklü miktarda video atıyorum kanallarıma, manuel olarak, kapanma olmuyor.
sana sabah sabah güzel şeyler söylerdim de git başka yerlerde POST kas.. report ettim seni.. konuyu okumadan laf etme..allah aşkına böyle konular açmayın artık. manuel değilseniz kanallarınız elbet kapatılır.
sana sabah sabah güzel şeyler söylerdim de git başka yerlerde POST kas.. report ettim seni.. konuyu okumadan laf etme..
allah aşkına böyle konular açmayın artık. manuel değilseniz kanallarınız elbet kapatılır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.