Youtube'da yeni bir kanal açtınız veya açacaksınız yada hali hazırda bir kanalınız var peki bu kadar fazla kanal arasından nasıl sıyrılıp popüler olacaksınız ? İşte bütün aradığın cevaplar ve hiçbir yerde göremeyeceğin özel taktikler bu kitapta.
Peki bu kitapta neler anlatılıyor :
Bunun gibi daha birçok içeriğin yer aldığı, görsel açısından zengin bu kitap siz okurları bekliyor
AÇIKÇASI PİYASADA BULABİLECEĞİNİZ, YOUTUBE HAKKINDA ÖZEL TAKTİKLER İÇEREN VE GÖRSEL DEĞERİ YÜKSEK BU ÜRÜN ÇOK UCUZA SİZLERLE .
İLK 3 KİŞİYE REFERANS OLARAK ÜRÜN GÖNDERİLECEKTİR.
ÜRÜN HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN PM ATABİLİRSİNİZ.
Peki bu kitapta neler anlatılıyor :
Bunun gibi daha birçok içeriğin yer aldığı, görsel açısından zengin bu kitap siz okurları bekliyor
AÇIKÇASI PİYASADA BULABİLECEĞİNİZ, YOUTUBE HAKKINDA ÖZEL TAKTİKLER İÇEREN VE GÖRSEL DEĞERİ YÜKSEK BU ÜRÜN ÇOK UCUZA SİZLERLE .
İLK 3 KİŞİYE REFERANS OLARAK ÜRÜN GÖNDERİLECEKTİR.
ÜRÜN HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN PM ATABİLİRSİNİZ.
Gerçekten başarılı inceledim güzel ve anlaşılır bir şekilde hazırlanmış emeğine sağlık alacak arkadaşlar kesinlikle pişman olmucaktır iyi forumlar.
içeriklere baktım cidden baya emek verilmiş ve youtubeda ilerleyebileceğiniz hakkında herşeyi anlatıyor.
Düz yazıp pdf olarak yapılmamış bir kitap. Beğendim açıkçası anlatımda kullandığı resimler vb
Yeni başlayanlar için biçilmiş kaftan.. ��
ref istemiştim arkadaş sağolsun gönderdi ve Pdfi inceledim 45 sayfalık bilgi 2014 yılından beri youtube ile uğraşırım gerek özgün gerek spam kanallarım oldu.bu bilgileri ben bile uzun yıllar ordan bur dan onun bunun söylemesiyle Forum larda araştırmakla elde ettim .bazı eksiklerim varmış arkadaşın sayesin de on larıda ögrenmiş oldum . yeni başlayanlara özellikle tafsiye ede bilirim iyi forumlar herkese
Pdfi inceledim. Gerçekten çok başarılı bir şekilde hazırlanmış. Tasarım olarak,başlıklar olarak beğendim. Lakin içinde ki bilgilerin çoğu benim bildiğim bilgiler. Herkes eşittir demiyorum sizin bildiğinizi ben benim bildiğimi siz bilmiyor olabilirsiniz. Gerçekten bu işe yeni başlayacak arkadaşlar için çok yararlı bir makale buna eminim.Satın alınabilir mi derseniz bence alınabilir yani içindeki bilgiler "YENİ BAŞLAYAN" Birine göre sağ dan sol dan bulunabilecek öneriler,fikirler değil. BAŞARILI.
merhaba
arkadaş özenle hazırlamış emek vermiş.45 sayfalık pdf in tamamına baktım. temel anlaşılabilir bir kaynak şeklinde.Küçük küçük detaylarda verilmiş.
Kaynakta kiminin bildiği konular olabilir kiminin bilmediği konulardır kişiden kişiye değişir.iyi satışlar dilerim
iyi forumlar herkese
arkadaş pdf i ulaştırdı inceledim. bikaç gün araştırmayla elde edilebilecek bilgileri paylaşmış genelde zira çoğu şey yazıyor gerekli aratmaları yaptığın zaman internet ortamlarında. ortada inanılmaz sırlar yok. eğer tek tek araştırmayla uğraşıp bilgi sahibi olmaya üşenenler yahut nereden başlayacakları konusunda fikir sahibi olmayanlar varsa onlar için uygun olabilecek bir pdf. uğraşmış, emek göstermiş kaliteli bi pdf oluşturmuş en azından çoğu insan gibi word dosyasını alıp haldır huldur yazmamış bi şeyleri grafikler vs kullanmış bu konuda takdir ediyorum.
özetle. özellikle özgün, uzun vadede çalışmayı planlayanlar için fena olmayan bir yol haritası çizmiş. ben forumu incelemeyle uğraşamam sağda solda bilgi arayamam her şey elimin altında hazır halde anlatılmış olsun ben oradan okuyayım diyenler varsa onlar için uygun. fiyatı makul tutarsa ilgilenenler alabilir.
edit. bu arada hakkını yemeyelim bazı noktalar özellikle 4k saat izlenim kasma yolu için önerileri vs gayet mantıklı ve uygulanabilir.
Merhaba,
hocamızdan referans olarak bende istemiştim kendileri attı bana. İnceledim. Ben yeni başlayan biri olarak benim araştırmaya başladığım bir çok sorunun cevabını bulmuş oldum.
Hocamızın ellerine sağlık. Gayet başarılı olmuş diyebilirim. Hocamızı tebrik eder ve hayırlı satışlar dilerim.
Teşekkür ederim.
Kitabı okudum gayet akıcı, net ve basit bir şekilde anlatılmış. Hocama teşekkür ediyorum. Bilmediğim bir kaç detayı öğrendim. Özellikle yeni başlayanlar için uzun eğitimlerle zaman kaybetmek yerine bu kitap zamandan tasarruf sağlayabilir. Tabii ki benim kendi alt yapım vardı ondan basit gelmişte olabilir![]()
Göz ardı edilen bazı teknik bilgilerin de altını çizmeniz güzel olmuş.
Tekrar teşekkürler.
Yeni başlayanlar için öz ve faydalı bilgiler var.
Son düzenleme: