Youtube hakkında profesyonel taktikler

arkadaş pdf i ulaştırdı inceledim. bikaç gün araştırmayla elde edilebilecek bilgileri paylaşmış genelde zira çoğu şey yazıyor gerekli aratmaları yaptığın zaman internet ortamlarında. ortada inanılmaz sırlar yok. eğer tek tek araştırmayla uğraşıp bilgi sahibi olmaya üşenenler yahut nereden başlayacakları konusunda fikir sahibi olmayanlar varsa onlar için uygun olabilecek bir pdf. uğraşmış, emek göstermiş kaliteli bi pdf oluşturmuş en azından çoğu insan gibi word dosyasını alıp haldır huldur yazmamış bi şeyleri grafikler vs kullanmış bu konuda takdir ediyorum.

özetle. özellikle özgün, uzun vadede çalışmayı planlayanlar için fena olmayan bir yol haritası çizmiş. ben forumu incelemeyle uğraşamam sağda solda bilgi arayamam her şey elimin altında hazır halde anlatılmış olsun ben oradan okuyayım diyenler varsa onlar için uygun. fiyatı makul tutarsa ilgilenenler alabilir.

edit. bu arada hakkını yemeyelim bazı noktalar özellikle 4k saat izlenim kasma yolu için önerileri vs gayet mantıklı ve uygulanabilir.

içeriklere baktım cidden baya emek verilmiş ve youtubeda ilerleyebileceğiniz hakkında herşeyi anlatıyor.

Bende pdf dosyasını okudum bitirdim. Gayet akıcı ve hiç sıkmadan vermek istediği bilgileri vermiş. Arkadaşımız gerçekten emek vermiş ve bu işe yeni başlayacaklar için el kitabı gibi kullanabilirsiniz. Ücret konusunda da arkadaşımıza tavsiyem; ekomomik bir boyutta olursa alacak kişiyi de üzmez ve aldığına mutlu olacaktır.

Düz yazıp pdf olarak yapılmamış bir kitap. Beğendim açıkçası anlatımda kullandığı resimler vb

Fiyat ve varsa örnek kanal PM alabilirmiyim bende

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ref istemiştim arkadaş sağolsun gönderdi ve Pdfi inceledim 45 sayfalık bilgi 2014 yılından beri youtube ile uğraşırım gerek özgün gerek spam kanallarım oldu.bu bilgileri ben bile uzun yıllar ordan bur dan onun bunun söylemesiyle Forum larda araştırmakla elde ettim .bazı eksiklerim varmış arkadaşın sayesin de on larıda ögrenmiş oldum . yeni başlayanlara özellikle tafsiye ede bilirim iyi forumlar herkese

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri