Youtube Hakkında sorularım Var,Buyurun İçeri

• Kullanıcı ertunc23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ertunc23

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba arkadaşlar ;

Foruma yeni üye olmadım fakat yeni üyeliğimi onaylatıp aranıza geldim.Daha önce youtube ile çalışmışlığım var fakat hiç ödeme almadım.2009 onaylı adsense onaylı hesabım var.Daha önce webmaster yapıp niche kelime çalışıyor 3,5$ birşeyler alıyordum.Son 1 yıl aşkın süredir ilgilenmiyordum.Şimdi youtube ile çalışmaya karar verdim.

Size sorularım şu şekilde ;

1. Youtube sadece ingilizce mi çalışmalıyım ? Farklı dünya dilleri'de çalışsam getirisi olur mu ?

2. Youtube 'de spam yapsam başlangıç için kaç kanal önerirsiniz ?
3. Örneğin spama başladım kaç gün sonra veya kaç izlenim aldıkdan sonra para kazanmayı açmalıyım ?
4. Spam kanalı adsense bağlamalı mıyım ? Yüksek risk teşkil eder mi ?
5. Partner başvurusu ne zaman yapılmalı ?
6.Hakikkat'den xx veya xxx rakamlarını spam ile kazanıyormusunuz ?

Not :Lütfen konuyu baltalayacı yazı yazmayınız.Konuda rica ediyorum samimiyet olsun.Teşekkür ederim.Herkese bol kazançlar.

Gelişmiş ülke dillerine çalış spam yapım dönemde japoncadan müthiş kazanıyordum.Diğer sorularının cevabını tecrübeyle zamanla öğrenirsin.Kanaldan kanala değişir, çalıştığın kategori, video yükleme tipin, kaç video attığın, telif gelme riskinin yüzdesi vs.

Gelişmiş ülke dillerine çalış spam yapım dönemde japoncadan müthiş kazanıyordum.Diğer sorularının cevabını tecrübeyle zamanla öğrenirsin.Kanaldan kanala değişir, çalıştığın kategori, video yükleme tipin, kaç video attığın, telif gelme riskinin yüzdesi vs.

Çok farklı dillerde çalışmayı düşünüyorum hocam :) Japonca'da var içinde.Dediğiniz gibi zamanla pek çok şeyi öğreneceğim.

1. Sadece ing'ye takılma. Türkçe olmasın da ne olursa olsun.
2. günde 1-2 kanal yaparak başla.
3. Ben direkt olarak açıyorum. Sorun yok.
4. Ben spam çalışıyorum ve adsensedeyim. Bazı arkadaşlar tartışma çıkaracağından fikrimi değil yaptğığımı söylüyorum.
5. Hangi partner olduğuna bağlı. Quiz ise 1000 izlenim ve 10 abone olduktan sonra. Fakat boş kanalları dahi kabul eden bir partnerse bir şeyi beklemeden başvur hocam.
6. Spamla 4 haneli kazanıyorum. xx ve xxx çok kolay rakamlar. Gündelik olarak çıkartıyorum.

Çok farklı dillerde çalışmayı düşünüyorum hocam :) Japonca'da var içinde.Dediğiniz gibi zamanla pek çok şeyi öğreneceğim.

Kuyuda köşede kalmış izlenebilecek videolar yahut popüler günceliğini koruyan aynı zamanda telif riski az videolarda var fakat çok az onları araştır.Videoları uzun tut zaten gerisi gelicektir.Bgbg oranlarında 10-15 tl'leri gördüğü zaman yüksek izlenimede ihtiyacın olmaz.20k izlenimle benim 200k izlenimden aldığım parayı alırsın.Türkçe çok az kazandırıyor özgün değilsen hiç uğraşma Türkçeyle :)

1. Sadece ing'ye takılma. Türkçe olmasın da ne olursa olsun.
2. günde 1-2 kanal yaparak başla.
3. Ben direkt olarak açıyorum. Sorun yok.
4. Ben spam çalışıyorum ve adsensedeyim. Bazı arkadaşlar tartışma çıkaracağından fikrimi değil yaptğığımı söylüyorum.
5. Hangi partner olduğuna bağlı. Quiz ise 1000 izlenim ve 10 abone olduktan sonra. Fakat boş kanalları dahi kabul eden bir partnerse bir şeyi beklemeden başvur hocam.
6. Spamla 4 haneli kazanıyorum. xx ve xxx çok kolay rakamlar. Gündelik olarak çıkartıyorum.

Cevaplarınız için teşekkürler.Herşey güzelde adsense çok değerli benim için.Eski hesabım ban yerse gerçekten üzülürüm.Bu zamanda adsense onayda baya zor.Hala tereddüt içerisindeyim.Bildiğim kadarı ile Freedom partner boş kanalı kabul ediyor.

Cevaplarınız için teşekkürler.Herşey güzelde adsense çok değerli benim için.Eski hesabım ban yerse gerçekten üzülürüm.Bu zamanda adsense onayda baya zor.Hala tereddüt içerisindeyim.Bildiğim kadarı ile Freedom partner boş kanalı kabul ediyor.

1 yıllık hesabım duruyor. İlk ödemem bu ay. Sonuçta süs diye açmadınız adsenseyi. Kullanın bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri