su an mobilden giriyorum. Saat 10dan sonra atarim 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dogrudur hocam düşmeyebilir ama sürekli kanal kapanır açar durur.
yorumun için teşekkürler.
Arkadaşım muhtemelen bir gün içerisnde 50+ üzeri video atiyorsun yada kanal açıyorsundur sürekli.
Şimdi diyeceksink bir sürü kanalı olanlar var onlar yapıyor.
Cevabı: Adam alıyordur 5-10 tane yada daha fazla vds-vps bölüyordur kanallarını o şekilde kullanıyordur. Diğer bir secenek ise sağlam bir proxy vardır elinde o şekilde kullanıyordur.Okadar kanalı varsa zaten günde 100-150 dolar kazaniyordur. 1 günlük kazancını aylık vds-vps yada proxy giderlerine veriyordur.
Benim nacizane fikrim.
5-10 kanalla çalışın az ve güncel video atınız. Sürekli kanallarınıza giriş çıkış yapmayınız.Anlamadığınız bir yer varsa sorabilirsiniz hocam tekrardan.
düşemeyebilir kelimesi olmayacaktı kusura bakma kelime hatası olmuş.
Madem kanal spama dusemeyebilir,o zaman neden kapansin? Soylediginden bisey anlamadim..?
Kardeş çok saol da tek VPS ile dünyaları kaldıran arkadaşlar var, ayrıca forumun yarısı VPS-VDS kullanıyor hepsinde 10-15 tane olduğunu sanmıyorum. Yine de cevap için saol ama PayPal hesabım yok k. bakma![]()
Ayni soruyu tekrar sorayim o kelimeyi cikararak..
Madem kanal spama,o zaman kanal neden kapansin?
Kaldıran var yok demedim ki ben hocam. Kanallarının kapanmaması için yapılması gerekenleri söyledim.
50 kanal açıyorsa günde 30'u kapanır.O kişiler sürekli kanal açıp durur onları etkilemez ve dünyaları kaldırır. Asıl soru burda milletin ne kazandığı değil spamdan bahsediyoruz değil mi? Bende size olması gerekenleri söylüyorum. Kanal kapanmasını, spama düşmeyi en aza indirme şeklini söyledim.
Bu forumda bir cok arkadas tek vps/vds uzerinden guncel 50+ uzeri video yukleyip hala spama takilmiyorken,bu cevap olmamis arkadasim..tabii bu senin kendi fikrin..
Google'in spam olayini cozen gitsin Google'da ise baslasin...
Kullandigin VPS/vds yi sende kullan sende spama dusme..
Bilginiz olmayan seylerde biliyor gibi bilenler ile elestir yarisine dusmeyin.
bir kisi diyelim ki 50 video atiyor gunde spama dusmuyor
sende 50 video atiyorsun ertesi gun kanalin kapaniyor
Buraya geliyorsun konu aciyorsun, 50 video yukledim kanalim gitti.!!
Cevaplar gelir iste her agizdan bir laf.
spama dusmussun, gecmis olsun spama yakalanmissin bunu diiyenler spamin ne oldugunu bile bilmiyordur
sonra biri kalkar ben de 50 tane attim bana birsey olmadi der kendini googleye ortak zannedir.. ama biride kalkip demez ki
Arkadasim sen nasil 50 video attin ? yukleme tarzin ne idi ? VPS ise hangi firma ? Bot ise hani bot ?
internet hiziniz vaktiniz sabriniz elverisli ise normal olarak 50 video atin kesinlikle bir kazaya kurban gitmezsiniz ? yada saglam VPS ler kullanin
sen ucretsiz botlarla yada ucuz botlar veya ucuz VPS ler ile 50 video atarsan tabiki kanalinda kapanir youtubedende koculursun... senden once o ip youtubede ne haltler yedi ???
Soyle dusun bir suclu dusun, kirmizi bultenden araniyor gunluk imlik degistiryor temiz aranmayan.!!!
birde sen kendin dusun bir cinayet isledin polisin aklin agelirsen aranacak tazrda birisin kimlik degistirdin ama o kimlik kirmizi bulten ile araniyor senmi daha cok kacarsin diyerimi ?
Bence spam olayina cevap vererek googlede ise baslayamazsin.!!
al iste san cevap.!!!
Kaliteli VPS kullan yada normal olarak video yukle iste spama cozum.!!!
Hocam siz once bi ne yazdigimi bir okuyun,sonra ne yazdiginizi bir okuyun..Heralde bundan daha alakasiz bir ornek verilemezdi.Google'in spam olayinin farkli kriterlere dayandigini kendi parmaklarinla yazmissin zaten.Bu kriterleri teker teker bir arada toplayabilmek cok ama cok zor bir ihtimal.Bu ihtimali cozen kisi zaten yeteri kadar bilgilidir..Yemis yutmustur isi..Gider Google'da ise de baslar,eline atom verseler onu da parcalar..
Yazdığın mesajlarına baktımda çoğunda
"Bu işi bilen gider googlede işe başlar" Bu işi bilenin burada ne işi var. Senin işsiz biri olduğun belli gelmişsin ona buna sataşıyorsun.Sen ne biliyorsun ki. Bu işi bilen olsa burda ne işi var. Herkes burda bir dayanışma içinde yardımlaşmaya çalışıyor ona buna gelmiş yok laf salatası yapma yok git googlede çalış.
Bir Git Allah aşkına işin gücün yokmu senin![]()
iyi akşamlar.kanala video yükledikten sonra reklam için inceleniyor.dolar işaretini içi beyaz olmuyor.bu nasıl cozucez hocam.tamda sevinmiştim para kazanacam diye.
Hocam siz once bi ne yazdigimi bir okuyun,sonra ne yazdiginizi bir okuyun..Heralde bundan daha alakasiz bir ornek verilemezdi.Google'in spam olayinin farkli kriterlere dayandigini kendi parmaklarinla yazmissin zaten.Bu kriterleri teker teker bir arada toplayabilmek cok ama cok zor bir ihtimal.Bu ihtimali cozen kisi zaten yeteri kadar bilgilidir..Yemis yutmustur isi..Gider Google'da ise de baslar,eline atom verseler onu da parcalar..
Bu aradabenim spama dustugumu kim soyledi? Onu da bi aciklarsan sevinirim..
hocam 10 15 kanalım var. bir mailde 2 adet kanalım var. bu kanalların birindeki videolarda hiç reklam çıkmıyor herşey normal olmasına rağmen. diğer kanallarda maillerde hiç sorun yok bir tek bu kanal . nasıl çözebilirim forumda baya aradım ama herkes beklememi söylemiş bu 10 gündür böyle.
Gunde 50 kanali tek vds'ten acip,her kanala 50+ video yukleyem kisi varsa alnindan operim!
Ben sizin spam yediginizi idda etmedim ornek verdim, konu siz olunca sizi ornek verdim. Soru soran kisiyle seni karistirmis olmam dogru fakat yinede yazim size hitap ediyor cun ki sozlerime soyle basladim...
Bilginiz yoksa ise bilen kisilerle biliyormus gibi laf yarisi yapmayin dedim..
yani sizin yazdiginiz seye karsilik gayet mantikli bir cevap verdim ve orneklerimde tam konunun ustunde oldugunu dusunuyorum, sizi ornek vererek anlatmis olmam bu durumun sizin yasadiginiz anlmina getirmez... tavsiyeniz uzerine yazdiginiz seyi yeniden okudum ve yeniden cevapliyorum....
Spam olayini cozmek diye birsey yoktur spam kullandigin bot ve ya ip ile alakalidir. Bot isine gelelim once.
Bot ile hesabina erisim yaptiginda sen her nekadar hersey yolunda gittiginiz dusunsende googlenin sisteminin sevmedigi bir yere adim atiyorsun.. bunu cok arastirmaya gerek yok Bot kullanmayacaksin yada asiri derecede kendini beli etmeyeceksin hani bot 5 dk 100 video diye sen 1000 video yuklemeyeceksin.!!1
IP ye gelince kullandigin VPS var sayalim sen girdin 100 video attin 30 dksonra ben girdim bende ayni videoyu attim... sistemde ayni IP den kac kisi girip kactane video atiyor biri anyada diyeri konyada hesabi simdi diyorum ki bu durumun cozulecek nesi var ? ha sen sunu diyorsan eger..
ben botta kullaniyim bin kisinin girdigi ip ilede giriyim ama spama dusmeyim bunu cozecek kisi varsa gitsin googlede calissin diyorsan eger bence bos konusuyorsun boyle birsey imkansiz, imkansiz birseyin tartisilmasida gereksiz.
ama yok dogru anladiysam boyle irseyin sen olabilecegini dusunuyor bu isin bir yontemi oldugunu dusunuyor ve cozen gitsin googlede calissin diyorsan bu isin bir yonetmi yok cozumude yok.!!! dedigim gibi kaliteli VPS yada bol vakit hizli internet ile durumu cozersin...
verdigin ornek tam bu konuya uyumlu aynisini yazmak istemiyorum hatirlatmak istedim sadece....
Yazimda bir terslik goremiyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.