Evet arkadaşlar yt isi sıkılaştı, eskisi gibi rahat vermiyor yt artik. YouTube harici yatirim yaparak para kazanabilecegimiz sistemler vardır diye umuyorum, bunları arastirip denemek lazim diye düşünüyorum, var midir tecrübesi , bilgisi olan?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Borsa derim ve çekilirim. (Ekonomi okuyorum)
websitesi satın alın. Uğraşmak istemiyorsanız otomatik kendini güncelleyen hiç dokunmanıza gerek kalmayan siteler var. 2000 tl yatırım yapsanız aylık 300-400 tl kazanç veren site alabilirsiniz.
websitesi satın alın. Uğraşmak istemiyorsanız otomatik kendini güncelleyen hiç dokunmanıza gerek kalmayan siteler var. 2000 tl yatırım yapsanız aylık 300-400 tl kazanç veren site alabilirsiniz.
Hocam şu sistemi biraz daha detaylı anlatabilir misiniz acaba, üye oldum da ing. kısıtlı olduğundan pek anlaşılmıyor.www.rumble.com
Diye bir site var arkadaşlar. Videolarınızı yüklüyorsunuz , satış işlemlerinden birisini seçiyorsunuz. Videolarınızın özgün olma şartı var tabiki. Büyük firmalara video satan bir aracı kurum gibi çalışıyorlar. Mesela temel iki satış sisteminden bahsedeyim; direk satılık videolar var, videonuza bir fiyat verip satın alıyorlar. Kar ortaklığı var; bunda da videonuz bir kurum tarafından satın alınırsa meblağnın %60 ı sizin oluyor. Ben direk satışta tanesi 75 dolardan 6 video sattım şuana kadar.
Şöyle birşey de söyledi bana sitenin yöneticisi ama denedim olmadı. Siteye üye olup oradaki videoları face de paylaştığınızda, beğeni başına 0.01 dolar alıyosunuz. Olmamasının sebebi büyük ihtimalle Türkiyede olmamızdan kaynaklanıyo. Çünkü Türkiye IPsi ile video yükleyemiyorum. Ancak kendimi yurtdışından bir IP olarak gösterirsem yükleniyor.
Orjinal videolarınız varsa tavsiye edebileceğim bir site.
Hocam şu sistemi biraz daha detaylı anlatabilir misiniz acaba, üye oldum da ing. kısıtlı olduğundan pek anlaşılmıyor.
Siz ne videoları sattınız mesela.
Bu adamlar neden 6 videoya 75 dolar verip alıyorlar. vs.
Özgüne geçince deneyebilirim sistemi teşekkürler.
Aslında benim işlem biraz tersten gitti. Sitenin yöneticisi beni faceden bulmuş. İlk o teklif etti şu 3 videonu bana sat diye. Ben önce sattım sonra yükledim. Hala da bu şekilde çalışıyorum.
Ama normal çalışma sistemleri şu; videonuzu yükleyorsunuz, yükleme sayfasında satış seçenekleri var. Dediğim gibi oradan brisini seçiyorsunuz. Mesela direk satışı seçtiniz. Ondan sonra eğer direk satışı seçip yüklediğiniz videolardan birisini satın alırlarsa profilinizde o meblağyı görüyosunuz. Hemen yanında ''cashout'' diye bir sekme var. Ona tıkladıktan sonra en geç 15 gün içinde para paypalınıza geçmiş oluyor. Kar ortaklığında da aracı firma olarak çalışıyorlar. Mesela anlaşmalı olduğu sitelerden birisi yahoo. Yahoo haber videonuzu 10.000 liraya satın aldı diyelim yayınlamak için. 6 bin sizin oluyor 4 bini onlar alıyor.
Ben hayvanlarla ilgili videolar sattım bugüne kadar. Ama daha çarpıcı görüntüler yakalanırsa ciddi meblağlar kazandırabilecek bir site.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Sorularınız olursa daha, bildiğim kadarıyla anlatmaya çalışırım.
Anladım hocam saolun,
profilden gördüğüm kadarıyla tek ödeme yolları paypal galiba.
Evet nasıl oluyor aydınlatırsan sevinirim.
üstad nasıl yapıyoruz o işi nerden alıyoruz bilgin varmı![]()
aynen, ödemeyi tek paypaldan yapıyorlar..
[h=3][/h]Sitenin anasayfasında ''Gaming'' diye bir bölüm var zaten. Videolar güzel olursa alırlar. Bi incele istersen ne tarz videolar yüklenmiş oyunla ilgili..ben oyun videoları çekiyorumda alıcısı olurmu acaba
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.