Youtube Hayatımı Olumsuz Yönde Değiştirdi

hocam lise 2 den üni 2 ye kdr online oyun bağımlısıydım senin gibi sayılırdım sosyal hayat sıfırdı. bu durum bi süre sonra seni asosyal yapıyo ve ardından sosyal fobi geliyo insan içine çıkmaya korkuyosun, kötü şeyler bunlar ben yaşadım sen yaşamazsın inş

Sonuda benimle hem fikir olan arkadaşlar çıktığına sevindim. Türkiyenin hali zaten ortada bugün stajdan dönüyordum telefoncuya uğradım nexus 5 ne kadar dedim gelmedi ama istersen getirtirim dedi yok sağolun zaten rom yükleyip değiştireceğim dedim sen ne okuyorsun dedi denizcilik dedim telefon bilgin iyi dedi evet senelerdir bilgisayar ve telefonlarla içli dışlıyım dedim gel işe başla hemen dedi olmaz okulum var falan dedim biraz detayları konuştuk adam asgari ücretle işe alacağını söyledi. Günlük 20-30 tl için zaten 5tl gidiş geliş ta narlıdereden konağa kadar sabah akşam yol mu çekeceğim? Youtube da iş var. İlerletirsem çok iyi paralar kazanabilirim.

Hocam benden sana azda olsa bi tavsiye :)
Herşey abonede bitiyor inan haa saatlerce hic birimiz kalmadik mi PC basinda kaldik tabiki .
Bot kullandim deneme sürümü 1 saat 2-3 ay önce ve sabah kalktigimda tüm kanallarim patladi VDS alacaktim baktim isler yolunda Vazgeçtim almayacakmiyim belki alirim ama demek istediğim su sağlam bi konu bul önce günde o konuyla alakali 7-8 video paylaş kisa uzun farketmez 1 bilemedin 1.5 ay devam et belli bir zaman sonra aboneler akmaya başlayacak sonra hit almayan videolarini sil en hit videolarin dursun kanalda sonra günde 1-2 paylasima dusur bu yöntemi kullandigim 4 kanalim var paylastigim video 3 gün içinde 10.000 kişiye hitap ediyor bu yöntemi kullan zamandan tasarruf et okuluna devam et Cok kanal çok video yerine az kanal ve hitli video seklinde devam et

Yılların Tecrübesi ile konuşuyorum. Dikkate alınırsa çok sevinirim, düşmanımın bile gözlerine zeval gelmesini istemem.

Pc başında iken sakın olaki 22" kullamayın. 18.5 ınch kullanın. PC zevkine kullananlar bırakın isterlerse 55 ekrana 35 cm den baksınlar ama bilgisayrcıların 35 cmden en çok 18.5" monitöre bakması lazım ve ışıkları söndürüpte pc ışığı ile çalışmayın. Bırakın ışıklar yansın.
Yıllarca bilgisayar ile ekmek yedim, midem sağlam ama gözler arıza, araba kullanamıyorum. Neye yaradı kazandığım araba parası. 3 ayda iki araba pert ettim göz arızasından. Bir türlü kabul edipte gözlükte almadım. Sık kaza yapınca anladım gözlerin gittiğini.

ben bu isi yaptigim icin cok mutluyum :) bir cik disari bak derim insanlar 100-200tl icin neler yapmiyor!15 saat soyuk havada ayakta bekleyib ay sonu 300tl maas alan insanlar taniyorum ben!hocam bence sen zorluk nedir bilmiyosun daha :( simdi birakirsan sonra pisman olacagina imzami atarim!

Konu dışında.
sanırım 97 lisin kardeşim. O okuluna devam et. Türkçen Berbat diyemeyeceğim Kadar kötü.

soyuk değil Soğuk
bekleyib değil Bekleyip

ben gayet duzgun konusuyorum!bide 97li diyilim olsam bile senin lafinin altinda kalmam!

Allahım Yarabbim sen sabır ver. nereden okudum ben senin mesajlarını da nereden iyi niyetle cevap vereyim dedim.

bu saatten sonra yasaklı listemdesin. hiçbir mesajı görmeyeceğim inşallah yakın zamanda hakkındaki düşündüklerim gerçek olur

Spam çalışan hırsız gibi video çalıp duran elalemin kanalını kopyalayan botlarla 1000lerce video atan 100 200 tane kanal açıp boş boş videolar atıp youtubeye çöplüğe çevirenler abuk subuk booklara para vermeye vaktinin yarısını pc başında harcamaya muhtaçlar. Adam akıllı 1 bilemedin 2 tane kanal açıp kendi emeğinizle kesip biçip video atsaniz güzel tasarımlarla abone kazanıp yavaş yavaş ilerleseniz bunları çekmeyeceksiniz. 4.5 aydır tek kanal üzerine çalışıyorum 30.000 Abonem var. günde 1 saatimi ayırıp düzenli olarak bir video hazırlıyorum çıkıyorum. Ve aylık kazandığım para 2500 4000 arası değişiyor. Belki birilerine küpe olurda youtubeyi hile hurda ile yürütmeyi bırakıp bizimde işimize çomak sokmazlar.

Mod Edit: Kardeşim bıkmadın şu sağa sola saldıran tavrından tamam anlaşıldı spama spamcılara karşısın ancak insalara " hırsız " vs demen ve hakaretvari algı yaratan yaklaşımından vazgeçmen gerekiyor. Şikayetler alıyoruz hakkında lütfen dikkatli olalım. Yoksa gereği yapılacak.

Kardes Türkce mi calısıyorsun yabancı mı ?

Allahım Yarabbim sen sabır ver. nereden okudum ben senin mesajlarını da nereden iyi niyetle cevap vereyim dedim.

bu saatten sonra yasaklı listemdesin. hiçbir mesajı görmeyeceğim inşallah yakın zamanda hakkındaki düşündüklerim gerçek olur

iyi niyyete bakyaw :eek: tmm eyvallah gormemen benim icinde iyi olur

---------- Mesaj saat 20:39:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:38:05 civarında gönderildi. ----------

Sakin olun abiler 97'li olmak kötü birşey değil ben 97'liyim de bu kadar basit bir kavga görmedim.Önemli olan yaş değil bence ;)

yok hocam burada yazdigim dogum tarihin ozel bir anlami var arkadasda gormus cocuk muamelesi yapiyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri