Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam aktif değildi bende bilmiyorum ama gelmiş benim kanalıma.
gereksiz bir uygulama bence.rağbet de görmez.
ben paypaldan bağış linki oluşturup kanal resmine eklemiştim kuruş çıkmamıştı.adam bağış yapmak isteyecekte,paypalı olacakta,paypalda bakiyesi olacakta,ölme eşeğim ölme...
ben paypaldan bağış linki oluşturup kanal resmine eklemiştim kuruş çıkmamıştı.adam bağış yapmak isteyecekte,paypalı olacakta,paypalda bakiyesi olacakta,ölme eşeğim ölme...
ABD hocam para kazanma açmak için öyle açmıstım
ABD'e aktifse bağış toplama sende kanal ülkesini ABD Yaptığın için senin kanalında o yüzden aktiftir.
Diğer kanallarda öyle hocam yani diğer kanallarda kapalı bu kanal daha yeni 1 video 1 aboneye sahip açık.
bilmiyorum ama kanal ülkesiyle alakalı olarak açılmıştır Türkiye'de henüz aktif değil
hayvanlar için bağış topluyorumde veriyor adamlar etik değil ama bir yöntem
reklamlara tıklatmak için ek açıklama girenler bağış için kaç takla atacak acaba...yeni yeni icadları düşünmeye başlamışlardır bile.Bu yapilir mi yani sirf 3-5 kurus fazla para icin? Sokakta dilenmekten ne farki var?
yabancılar özgün videolara çok destek çıkar bunu unutmayalım sağlam ingilizce özgüncüler bu işten çok para kıracaklar demedi demeyingereksiz bir uygulama bence.rağbet de görmez.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.