Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaş bu konularda işinin ehli. Çok güzel şeyler çıkartıyor ortaya. Tavsiye ederim.
Konu Günceldir![]()
Dostum, Kapak resmi, Profil resmi, ve Abone ol animasyonu bu 3 paketi ne kadara yapıyorsun ? 20 TL mi ücret. Watsapp ya a mail adres yazar mısınız rica etsem..
[MENTION=54337]sevkibilge[/MENTION] arkadaşımıza çok teşekkür ederim. Bugün sabah 11.00 de tam olarak ne isteğimi söyledim kendisine ve arkadaş 16.00 yani tam 4-5 saat sonra projelerimi teslim etti. Profil resmi + kapak resmi + abone ol animasyonunu projelerimi çok güzel şekilde teslim aldım. Tekrardan teşekkür ediyorum. İnş kısa bir süre sonra bir diğer kanalım içinde kendisiyle çalışacağım..
[email protected] mail atar mısınız?
arkadaş sabırla her istediğimi yaptı. düzeltmelerin sonunda herşey gönlümce oldu. eline emeğine sağlık güzel iş çıkardı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.