Youtube Hesaba Girince Kasma Oluyor..

• Kullanıcı dvtzkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

dvtzkn

Kayıtlı Üye
Başlıktada söylediğim gibi Youtube herhangi bi kanalıma girince kasma oluyor örneğin video yöneticisine tıklıyorum öyle kalıyor geç giriyor yada girmiyor sonra video yüklüyorum etiket için düzenle diyorum öyle kalıyor kısaca hesaba giriş yaptıktan sonra kasma oluyor herhangi bi şeye tıklayınca öyle kalıyor.Böyle bir sorunu olan var mı sorunu olupta çözen varmı internetten mi kaynaklarıyor acaba diğer sitelere giriş yapınca böyle olmuyor Youtube da neden öyle oluyor anlayamadım acayip bi sorun herhangi bilgiisi olan varsa yardım ederse sevinirim çözüm yoksa son çare format atcam windows 7 yapmak zorunda kalıcam belki düzelir ihtimaliyle..

internet hızından olabılır dıye dusunmekteyım arada bir bendede para kazanma yerıne gırerken aynısı oluyor

acayip bi sorun gerçekten bide şunu eklemeyi unuttum videolar da açılmıyor öyle kalıyor sonra ''Bir sorun oluştu lütfen daha sonra tekrar deneyin.'' hatası veriyor

acayip bi sorun gerçekten bide şunu eklemeyi unuttum videolar da açılmıyor öyle kalıyor sonra ''Bir sorun oluştu lütfen daha sonra tekrar deneyin.'' hatası veriyor

toplu güncelleme yaparkende sıkıntı yaptığı oluo bazen ama basşa yerlerde yok bende geçici yada internet hızından olabilir bence başkaları ne der bekleyelim

Adobe flash playeri silip yeniden yüklemeyi denedinmi

---------- Mesaj saat 02:45:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:44:57 civarında gönderildi. ----------

yada başka tarayıcı ile girmeyi denedinmi

Adobe flash playeri silip yeniden yüklemeyi denedinmi

---------- Mesaj saat 02:45:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:44:57 civarında gönderildi. ----------

yada başka tarayıcı ile girmeyi denedinmi

Evet denedim Adope flash player sildim yükledim eklentisini de kaldırdın tekrar uyguladım değişen bişey olmadı farklı tarayıcılarda da aynı durum .s

yakın tarihte olduysa sistem geri yükleyebilirsin yada
tarayıcında herangibi bir bilinmeyen v9 virüsü tarzı veya bilmediğin bir eklenti varsa kaldır ondan sonra flashi tekrar sil yükle herangibi bi eklenti varsa flashı 100 defa silip yüklesende her flashta eklenti aktif olur..

yada tarayıcıyı komple pc'den sil ve

@echo off

echo -----------------------------------------------------------------------------

del log.klg

echo IE Gecici Dosyalar Listesi.
del /f /s /q "%userprofile%\Local Settings\Temporary Internet Files\*.*"
del /f /s /q "%userprofile%\Local Settings\Temp\*.*"

echo Gecici dosyalar *.tmp *._tmp *.log *.chk *.old siliniyor...
del /f /s /q %systemdrive%\*.tmp
del /f /s /q %systemdrive%\*._mp
rem .log
rem del /f /s /q %systemdrive%\*.log
del /f /s /q %systemdrive%\*.gid
del /f /s /q %systemdrive%\*.chk
del /f /s /q %systemdrive%\*.old

echo ?n bellege yaz?lan gecici dosyalar siliniyor
del /f /s /q %systemdrive%\recycled\*.*
del /f /s /q %windir%\*.bak
del /f /s /q %windir%\prefetch\*.*
rd /s /q %windir%\temp & md %windir%\temp

rem cookieler siliniyor...
rem del /f /q %userprofile%\COOKIES s\*.*
rem del /f /q %userprofile%\recent\*.*

echo Faydasiz Disk temizleme dosyalar siliniyor ...
%windir%\system32\sfc.exe /purgecache

echo ?n okuma bilgi optimisazyonu...
%windir%\system32\defrag.exe %systemdrive% -b

@echo on
ipconfig/release
ipconfig/renew
ipconfig/flushdns
ipconfig /registerdns
arp -d
Nbtstat -R
Nbtstat -RR

echo Islem basriyla tamamlandi

echo -----------------------------------------------------------------------------

@pause
pause

bu kodu text dosyasına at Fix.cmd olarak kaydet ve başlat sonra pcyi tekrar aç kapat yeniden tarayıcını ekle tekrar dene..

çerezleri silmeyi dene tarayıcıyı kaldır ve tekrar yükle..

ayrıca 2-3 gündür aynı sorun bendede var internet bağlantısı kopup tekrar bağlanıyor.. yavaşlama yaşadığında internet bağlantına bak..

çerezleri silmeyi dene tarayıcıyı kaldır ve tekrar yükle..

ayrıca 2-3 gündür aynı sorun bendede var internet bağlantısı kopup tekrar bağlanıyor.. yavaşlama yaşadığında internet bağlantına bak..

Hocam dediklerinizin hepsini yapmıştım önceden gene olmamıştı ne olduysa Bilgisayarcıda format attıktan sonra oldu ethernet kartı yanmıştı pc nin adam yeni ethernet kartı taktı bide sistemi windosw 7 den Xp ye çevirdi Aygıt yöneticisinden güncellemeler falan yaptı sonra da Youtube böyle oldu bu yapılanların youtube sorunuyla alakalımı alakasızmı onuda bilmiyorum ama youtube dakı sorun bilgisayarcıdan sonraki süreçte başladı

o zaman git bi danış bakalım ne diyecek

Yaklaşık 2 ay oldu hocam sistem geri yüklersem internete faydası olurmu ki bide text dosyası nerde hocam

not defterini aç bu verdiğim kodu yaz sonra Fix.cmd olarak kaydet.. tabi işlemleri anlattığım gibi sırasıyla yap..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri