youtube hesabım feshedildi

• Kullanıcı Turkuaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Turkuaz

Yasaklanmış

Daha dün açmıştım.bu sabah şimdi girdim bakıyorum hesabım fesh edilmiş.bir daha da açamıcam.Daha youtubedan 1 lira bile ödeme alamamıştım.Ne yapabilirim?

---------- Spam Engelliyici 09:25 ---------- Önceki Mesaj 09:24 ----------

Daha doğrusu iki gün önce açmıştım muscinationsa bağladım yükledim videolar bu sabah girdim böyle oldu

Nesi ayıp oluyor normal kanal açıyorum ban yiyorum hiçbir suçum yokken musicnationsa bağlandım dün videolar yükledim bu sabah feshedilmiş.Bundan sonra da hesap oluşturamıcam.Haksız yere ban yedim.Geri bildirimi türkçe yazsam olur mu?

---------- Spam Engelliyici 09:33 ---------- Önceki Mesaj 09:29 ----------

---------- Spam Engelliyici 09:53 ---------- Önceki Mesaj 09:33 ----------

E-mailime gelen mailde 6 ay yazıyor hesabımda sınırsız yazıyor.Ne yapmalıyım?

---------- Spam Engelliyici 09:55 ---------- Önceki Mesaj 09:53 ----------

Yüklediğim videolar +18 di ancak bende youtubedan indirdim aynı videolar pekçok kanalda var.Neden onlar ban yemiyo da ben yiyorum anlayamadım.

---------- Spam Engelliyici 10:00 ---------- Önceki Mesaj 09:55 ----------

Bana yardımcı olacak var mı?Hesabım sürekli mi fesh edildi 6 aylık mı?

aynı mailden 1 tane daha gelmiştir. Oda kanalının kapandığına dair aynı şey benim başıma geldi tek toplulukta kapanmıştı kanal 5 haneli abonesi vardı bide.

Youtube sana kıyak geçmiş şanslısın

Ne olduğunu anlayamadım.Youtube hesabımdan başka hesaplar oluşturamazsın yazıyor.Gmailde 6 ay yazıyor.Hangisi doğru?

---------- Spam Engelliyici 10:09 ---------- Önceki Mesaj 10:09 ----------

aynı mailden 1 tane daha gelmiştir. Oda kanalının kapandığına dair aynı şey benim başıma geldi tek toplulukta kapanmıştı kanal 5 haneli abonesi vardı bide.

Hocam sanada başka hesaplar oluşturamazsın diye youtube hesabından çıktı mı?Hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakıldı diye?

Ne olduğunu anlayamadım.Youtube hesabımdan başka hesaplar oluşturamazsın yazıyor.Gmailde 6 ay yazıyor.Hangisi doğru?

---------- Spam Engelliyici 10:09 ---------- Önceki Mesaj 10:09 ----------

Hocam sanada başka hesaplar oluşturamazsın diye youtube hesabından çıktı mı?Hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakıldı diye?

kardeşim mail kutusunda aynı mailden 1 tane daha gelmiştir ona bak diyorum. Kanalın kısaca tek topluluk ihtarı ile kapandı o yüzden 6 ay yazıyor. Ama sınırsız kapandı ayı benim gibi.

aynı anda geldi işte bunlar dakikalarına bak anlarsın. Gene söylüyorum kanalın tek topluluk ile kapandı ne kadar abonesi vardı?

0 abone vardı.Dün videoları yükledim gece sabah kalktım baktım ban yemişim.

---------- Spam Engelliyici 10:18 ---------- Önceki Mesaj 10:16 ----------

bojan54 Ben yeni kanal açıp para kazanabilir miyim?Önemli olan bu?

yukarıda hesabınız kalıcı olarak feshedildi yazıyo o sadece bu youtube hesabı için tamam ama en yukarıdakinde başka hesaplar açması engellenir diye yazıyor.ama mailimde 6 ay yazıyor burasını anlayamadım

0 abone vardı.Dün videoları yükledim gece sabah kalktım baktım ban yemişim.

---------- Spam Engelliyici 10:18 ---------- Önceki Mesaj 10:16 ----------

bojan54 Ben yeni kanal açıp para kazanabilir miyim?Önemli olan bu?

yukarıda hesabınız kalıcı olarak feshedildi yazıyo o sadece bu youtube hesabı için tamam ama en yukarıdakinde başka hesaplar açması engellenir diye yazıyor.ama mailimde 6 ay yazıyor burasını anlayamadım

kanal adsense galiba bu kadar telaş yaptığına göre.

Kardeşim bu arada 10 kere dedim 6 ay yazdığı şey kanalına topluluk gelmiş, topluğun süresi 6 aydır ve 3 topluluk olunca kanal kapanır. Ama senin kanal tek toplulukla kapanmış yani o 6 ay süresi var diye gelen mail normal ama üsteki kanalının tamamen kapandığını bildiriyor hala nasıl anlamadın hayret ediyorum

kanal adsense galiba bu kadar telaş yaptığına göre.

Kardeşim bu arada 10 kere dedim 6 ay yazdığı şey kanalına topluluk gelmiş, topluğun süresi 6 aydır ve 3 topluluk olunca kanal kapanır. Ama senin kanal tek toplulukla kapanmış yani o 6 ay süresi var diye gelen mail normal ama üsteki kanalının tamamen kapandığını bildiriyor hala nasıl anlamadın hayret ediyorum

Kardeşim evet o mesajdan 3 tane var.Yani 3 topluluk gelmiş tamam.Kanalım adsense değil musicnations dı.Benim telaş yapmama neden olan şey en üstteki yazıda başka kanallar açması engellenir yazısıydı.Devamlı ban yediğimi sandım.Sağol genede iyice paranoyak oldum ya her açtığım kanal kapanıyor

Son düzenleme:
Kardeşim evet o mesajdan 3 tane var.Yani 3 topluluk gelmiş tamam.Kanalım adsense değil musicnations dı.Benim telaş yapmama neden olan şey en üstteki yazıda başka kanallar açması engellenir yazısıydı.Devamlı ban yediğimi sandım.Sağol genede iyice paranoyak oldum ya her açtığım kanal kapanıyor

onu yazıyor evet belki aynı mailden açman yasaklanmıştır. Vds kullanıyorsan ip değiştir sunucuyu aldığın yerden. Normal pc ise modem resetle ve çerezleri temizle bir şey olmaz

---------- Spam Engelliyici 10:38 ---------- Önceki Mesaj 10:35 ----------

yalnız bide şimdi dikkat ettim 50 60 100k aboneli kanallar patlamış abone olduğum. 2 ay öncede benim bu tarihlerde topluluk belası yüzünden kanallarım gitmişti +20k 2 tane.

vds kullanmıyorum zaten ccleaner ile çerezleri siliyodum dns yi 8.8.8.8. 8.8.4.4. olarak değiştirdim çünkü otomatik alı işaretleyince youtubea giriyor ama anormal yazılar çıkıyor.

Tek ip kullan kanallara falan girerken, youtube da zaten +18 içerik kabul ediyor problem olmaz, tam gaz asıl bence

Tek ip kullan kanallara falan girerken, youtube da zaten +18 içerik kabul ediyor problem olmaz, tam gaz asıl bence

+18 kabul etsede kanallarım kapanıyor.Başka hesap oluşturaz diye ilk paylaştığım mesajı görünce korktum çünkü daha önce hiç böyle birşey olmamıştı.Tek ip kullanıyorum.
dnsyi 8888 8844 yerine başka ne kullanabilirim?sizde otomatik olarak al seçince youtube normal giriş yapıyo mu?

---------- Spam Engelliyici 10:57 ---------- Önceki Mesaj 10:54 ----------

Birşey daha sorucam ilk paylaştığım mesaj sizlerde deoldu mu?

Son düzenleme:
+18 kabul etsede kanallarım kapanıyor.Başka hesap oluşturaz diye ilk paylaştığım mesajı görünce korktum çünkü daha önce hiç böyle birşey olmamıştı.Tek ip kullanıyorum.
dnsyi 8888 8844 yerine başka ne kullanabilirim?sizde otomatik olarak al seçince youtube normal giriş yapıyo mu?

---------- Spam Engelliyici 10:57 ---------- Önceki Mesaj 10:54 ----------

Birşey daha sorucam ilk paylaştığım mesaj sizlerde deoldu mu?

Çoğu insanın başına gelen bi olay, neden bu kadar korktun? IP değiştirme imkanın yoksa kork kabul ama IP değiştirme şansın varsa ne diye endişe ediyosun ki? Cookieleri sil, IP numaranı değiştirerek tam gaz devam et.

Adsense'in kapansa tamam diycem, zor bi durum ama bi kapanan bi kanaldan; hem de MN bağlı olarak kapanan bi kanaldan neden bu kadar endişe ettin?

İstediğin kadar yeni YT kanalı açıp devam edebilirsin.

Dikkat etmen gerekenler her ayrı kanala girdiğinde IP değiştir, çerezleri temizle, mümkünse bi Portable Browse kullan Firefox gibi.

+18 hiç çalışmadığım için o konuda yorum yapamıyorum.

Bu arada şu başlığa bakman kanal kapanmalarının bi haliyle önüne geçer:

http://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/62862-sinirsiz-mail-acma-yontemim.html

Endişe edecek bi durum yok, gönül rahatlığıyla tam gaz devam :).

hocam bu maillerden günde bana 5 tane geliyor. yani ne önemi var şu an bu mailin. giden gitmiş, ip'ni çerezini temizleyip yeni kanal açıp yoluna bakıcaksın.

kiltuy sorunum var arkadaşlar sizleri anlıyorum ancak ben sürekli yt işiyle uğraşan biri değilim benimde pekçok kanalım kapandı maalesef hiç ödeme alamadım.Bu kadar mesajım olmasına rağmen ancak hiç yukarıdaki mesaj gibi yt hesabı feshedilen bir kişinin başka hesaplar oluşturması yasaklanır diye bir uyarı almadım sürekli ban yediğimi sandım.Yt işini çok iyi bilmiyorum.

2)dns ayarlarına girince dnsyi otomatik olarak alı seçince yt a giriyor ama görünçü çıkmıyor html biçiminde yazılar çıkıyor.ancak aşağıdaki dnsleri kullanı seçip 8.8.8.8. 8.8.4.4. yaparak girebiliyorum bu sorun olmaz herhalde iyice korktum açtığım kanallar 1 gün bile dayanmıyor maalesef.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri