youtube hesabımı adsense bağlayamıyorum

softturkey

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar. youtube kanalımı adsense hesabıma bağlayamıyorum. bu hesap geçersiz tarzı bi uyarı veriyor adsense login olma kısmında. nedeni ise çok önceleri adsense hesabımı kullandığım hesapta aynı zamanda youtube kanalım vardı ve banlanmıştı. o yüzden bir türlü adsense bağlayamıyorum. ne yapmam gerekiyor ? yönetici maili değiştirebilsem kanımca düzelecek ama onu da beceremedim

Banlanan adsensenizde kullandığınız kanalı yeni bir adsense açarak o kanalı bağladıysanız kanal mimlendiği için sıkıntı yapıyor olabilir adsense.Başına gelen arkadaşlar bilgi verirse daha sağlıklı cevap alabileceğiniz kanaatindeyim.

Banlanan adsensenizde kullandığınız kanalı yeni bir adsense açarak o kanalı bağladıysanız kanal mimlendiği için sıkıntı yapıyor olabilir adsense.Başına gelen arkadaşlar bilgi verirse daha sağlıklı cevap alabileceğiniz kanaatindeyim.

hocam sorun şu 2 hesap var hesap1 ve hesap2 atıyorum.
hesap1 de kanal + onaylanmış adsense vardı 2 ay önce
bir süre sonra hesaptaki youtube kanalı ihtar alıp kapandı. ama adsense hala var.
daha sonra hesap2 isimli kanalımı hesap1 deki adsenseye bağlamak istedim. bağlama işlemi için oturum açmam gerektiğinde hesap1 deki youtube kanalı banlı olduğu için oturum açılamıyor dolayısıyla bağlama işlemi gerçekleşemiyor. yani bu olayda tek 1 adsense var 2 kanal var siz yanlış anladınız sanırım. umarım başına gelen bir arkadaş vardır forumda.

ben şimdi yetkilendirdim sıkıntı yok.

zaten sizin youtube kanalınız kapanmadıysa (adsense deki hesap) bi sıkıntı olmaz. benim durumum farklı. eğer ki adsense deki yönetici maili yetkilendirmekten bahsediyorsanız onu bi türlü beceremedim. nasıl yapacağız ?

zaten sizin youtube kanalınız kapanmadıysa (adsense deki hesap) bi sıkıntı olmaz. benim durumum farklı. eğer ki adsense deki yönetici maili yetkilendirmekten bahsediyorsanız onu bi türlü beceremedim. nasıl yapacağız ?

adsense ye gir, hesap ayarları, ordan yönetici diyorsun ama öyle yapıp kanalınız bağlanmıyor. Kanal baglama kanala girin para kazanma aktif et, sonrasında para kazanma deyin 'ödemem nasıl yapılacak' diyor tık yap, kanal mailinden çık adsense mailini gir artık aşık olurlar ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri