Youtube Hikaye ve Bildirim Butonu HK?

myigitoguz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

!8k aboneli bir çocuk kanalım var. Ama oyun kanalına döndürdüm. Çocuklara özelden çıkardım yani. Toplulukta paylaşım yapabiliyorum ama hikaye ve bildirim butonu daha açılmadı. Google supportta galiba normalde 10k aboneyi geçince hikaye açılıyormuş. Bildirimde daha açılmadı gerçi. Bunun bir süresi var mı açılması için yada bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim.

Hocam hikaye için net böyle şunu yaptıktan sonra kesinlikle açılır tarzı bir parametre yok

hikaye açılması olayında benimde bildiğim kadarıyla şunu yap bunu yap diyebileceğimiz bir durum yok

10k Olunca otomatik açılıyor.

Hikayenin pek bir faydası var mı ki

Yani kanaldaki çoğu kişi görüyor. Insta sayfanız varsa onu paylaşabilirsiniz ya da yeni yayınladığınız videoyu tanıtarak bildirimleri gitmeyen kullanıcılara da ulaşabiliyorsunuz. Onun dışında bir artısı yok diye düşünüyorum

---------- Spam Engelliyici 20:01 ---------- Önceki Mesaj 20:00 ----------

10k Olunca otomatik açılıyor.

10k+ olan bir sürü kanalım var sadece 1inde hikaye açık

Yani kanaldaki çoğu kişi görüyor. Insta sayfanız varsa onu paylaşabilirsiniz ya da yeni yayınladığınız videoyu tanıtarak bildirimleri gitmeyen kullanıcılara da ulaşabiliyorsunuz. Onun dışında bir artısı yok diye düşünüyorum

---------- Spam Engelliyici 20:01 ---------- Önceki Mesaj 20:00 ----------

10k+ olan bir sürü kanalım var sadece 1inde hikaye açık

Hocam benim sadece bir kanalım 10 üstü ve Hikayeler açık. Kategoriye göre değişe bilir açılıp açılmaması.

Anladım arkadaşlar benim kanal önce çocuklara göre işaretliydi onun için toplulukta kapalıydı. 3 hafta önce kanalı o katagoriden çıkartıp oyun videoları atmaya başladım. topluluk geldi ama hikaye daha açılmadı. Bildirim butonuda başka kanaldan tıkladığımda bu işlem iptal çocuklara özgü kanallar için iptal edilmiştir yazıyor. Sonrasında google supporttan arattım hikaye için 10 k olunca 4 hafta bekletiyormuş sonrasında açılıyormuş. Ama bildirim neden halen kapalı anlamış değilim :)

Merhaba, benim bahsettiğim hikayelerin açılması süresi 4 hafta yazıyordu youtube support kısmında. Bugün tam 29 gün oldu ama halen aynı. Sizde 10k olunca direk mi açılmıştı hikayeler?

Üstat 4 hafta ise bile ben fark etmeden açıldı, ama hikaye kısmını pek kullandığım yok seninde pek işine yarayacağını sanmıyorum. Bence kendini içeriklerine versen daha iyi olur, 10k abone olmuşsun hikaye kısmını düşünüyorsun bence gerek yok.

Üstat 4 hafta ise bile ben fark etmeden açıldı, ama hikaye kısmını pek kullandığım yok seninde pek işine yarayacağını sanmıyorum. Bence kendini içeriklerine versen daha iyi olur, 10k abone olmuşsun hikaye kısmını düşünüyorsun bence gerek yok.

Hocam benim iş biraz karışık kanal çocuk kategorisindeydi çıkardım 1 ay önce oyun kategorisine aldım. Aynı durumda benden 3 ay önce bir arkadaş yaptı hikayeden de güzel abone ve izlenim aldı. Benim içerikleriminde iyi olduğunu düşünüyorum ama kanal çocuktan sonra bir garip oldu. Ne aramadan geliyor ne izlenim sanki kanal gömülmüş gibi. Belki hikaye ile bir canlanma olur diye düşünüyorum.

Ben hikayeyi ilk zamanlar 6-7 kez kullandım 200k kanalda attığım hikaye 6 günde 5-6000 görüntüleme alıyordu yani hikaye az bir şey de olsa işe yarayabilir ama belki 6 aydır hiçbir şey atmadım son durumları bilmiyorum.

Ben hikayeyi ilk zamanlar 6-7 kez kullandım 200k kanalda attığım hikaye 6 günde 5-6000 görüntüleme alıyordu yani hikaye az bir şey de olsa işe yarayabilir ama belki 6 aydır hiçbir şey atmadım son durumları bilmiyorum.

Peki hocam izlenim geliyormuydu? Ama zaten kanalınız aktiftir 200k olunca benim 18k ama abonelerde tık yok çekiliş veriyorum 3-5 yorum ancak geldi.Belki hikaye ile izlenimler canlanır diye düşünüyorum. Çünkü yayınladığım videoyu gizli sekmeden aratıyorum bulamıyorum düşünün yani yt kanalı gömmüş gibi:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri