Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayırlı satışlar.
adsense için ban riski var mı
peki partner kanal için sıkıntı varmı
peki partner kanal için sıkıntı varmı
eğer gelen hitin para kazandıracagını sanıyorsan yanılıyorsun dostum haberin olsun.. reklamlara tıklamadıkları sürece partner de olsa kazanamazsın
Hit ve abone cekimi nereden yapiyorsunuz?
İçeriği tamamen bana ait olan alman kurt köpeği ile alakalı videoma 40 k izlenim fiyat ne olur hocam Bu ay partnerden paypalıma para yatarsa almayı düşünüyorum öyle bir niyetım var kısmetse Hayırlı satışlar
Yüksek hitli sitelere yerleştirilen kodlarla video'larınız izlenmektedir.Tamamen doğaldır ban riski taşımaz.
Bu hitli sitelerin tümünü özelden pm atarmisiniz? Ve 10k izlenim fiyatinida söylerseniz sevinirim birde bu dogal aboneyi anlatmanizi rica ediyorum... sonucta site hitini anladim ama bu ziyaretcilerin abone olacagi garantisini nasil veriyorsunuz??
PM atıyorum hocam.
Bu hitli sitelerin tümünü özelden pm atarmisiniz? Ve 10k izlenim fiyatinida söylerseniz sevinirim birde bu dogal aboneyi anlatmanizi rica ediyorum... sonucta site hitini anladim ama bu ziyaretcilerin abone olacagi garantisini nasil veriyorsunuz??
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.