CennetKapisi
Yasaklanmış
Mesaj kutunuz dolu hocam
Hergün pm aliyorum hepsini bosalttim simdi... özgün calistigim icin bu konu benim icin önemli bu yüzden en detaylisina kadar bilmek istiyorum kanali riske atmak istemem
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mesaj kutunuz dolu hocam
Hergün pm aliyorum hepsini bosalttim simdi... özgün calistigim icin bu konu benim icin önemli bu yüzden en detaylisina kadar bilmek istiyorum kanali riske atmak istemem![]()
Sorularınızı bekliyorum hocam tabiki kimse riske girmek istemez![]()
Arkadasim insaAllah benimle alay etmiyorsundur sana burdan kaynak soruyorum sende pmden yolluyacagim diyorsun ama özelde siteleri söyliyemem diyorsun bu nedir simdi ?
Add me fastan almadigin ne maglum ? Varya bu siteninde suyunu cikardiniz
Kaynak veremiyorum kusura bakmayın ama kaynağın türünü ve nereden geldiğini açıkladım size. Almak zorunda değilsiniz forumdan bir arkadaşla anlaştık şuan bir sıkıntı yok.
Konuyu ciddiye aldim ve sana acik ve net bir soru sordum!
![]()
Sana bu sitelerin isimlerini istedim videolarim nerede yayinlanacak ve izlenimi nereden alcak bilmek istedim sende özelden pm atiyorum diye yazdin...
özelden cevaben bana:
![]()
Bunu yaziyorsun! Insanin siniri bozulmamasi elde degil!
Madem birsey yapiyorsun dürüst ol forumdada yaza bilirdin site mite kaynak vermiyorum diye...
Senin organik hitinde abonende senin olsun! Adam hit cekiyor birde adsense ban yok garantisini veriyor burdan anlayin artik...
Hocam ben size kötü birşeymi söyledim niye böyle çıkış yaptınız anlamadım doğrusu. Bugüne kadar hiç bir sorun olmadı partnerde olanda olmayanda. Konuyada yazıyorum bilginiz olsun.
Arkadasim benim moralimi bozan senin dürüst olmaman! Seni tanimam etmem bu yüzdende güvenmem! Sitelerimiz organiktir sudur budur yeterli degil! Neleri gördük bu forumda!
Site kaynak vermen sana bi zarar etmez hatta reklamin olur ama vermedigine göre var bunda birsey... birde siteleri istedim tmm özelden pm atiyorum demen ve özelden vermemen cok sinirmi bozdu...
Benim tahminime göre sen Abone olma garantisinide verdigine göre hitleri ADDMEFAST'den aliyorsun ve parali kazanan bir video'ya hit cekiminde ADSENSE BAN RISKI YOK garantisini veriyorsun!
Neyse HAYIRLI SATISLAR!
çekilen Aboneler sahte mi? Gerçek mi ? Onuda Yazar'mısın, İnsanalar sahte adsense ve Kanalları riske sokacak. Ban sebebi var mı daha önce bu hizmeti yaptığınız kişilerin kanalları sağlam duruyor mu ?
Pm gönderildiKonu güncel!
Videoların kaçta kaçını izliyorlar. Atıyorum 40dklık bir videonun %50'si falan izleniyor mu?
Pm gönderildi
Yüksek hitli sitelere yerleştirilen kodlarla video'larınız izlenmektedir.Tamamen doğaldır ban riski taşımaz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.