• ◘Youtube Hit Çekimi◘ - İzlenme - Abone - Beğeni Hizmetleri! •

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorularınızı bekliyorum hocam tabiki kimse riske girmek istemez :)

Arkadasim insaAllah benimle alay etmiyorsundur sana burdan kaynak soruyorum sende pmden yolluyacagim diyorsun ama özelde siteleri söyliyemem diyorsun bu nedir simdi ?

Add me fastan almadigin ne maglum ? Varya bu siteninde suyunu cikardiniz

Arkadasim insaAllah benimle alay etmiyorsundur sana burdan kaynak soruyorum sende pmden yolluyacagim diyorsun ama özelde siteleri söyliyemem diyorsun bu nedir simdi ?

Add me fastan almadigin ne maglum ? Varya bu siteninde suyunu cikardiniz

Kaynak veremiyorum kusura bakmayın ama kaynağın türünü ve nereden geldiğini açıkladım size. Almak zorunda değilsiniz forumdan bir arkadaşla anlaştık şuan bir sıkıntı yok.

Kaynak veremiyorum kusura bakmayın ama kaynağın türünü ve nereden geldiğini açıkladım size. Almak zorunda değilsiniz forumdan bir arkadaşla anlaştık şuan bir sıkıntı yok.

Konuyu ciddiye aldim ve sana acik ve net bir soru sordum!

2drtbjoq.png

Sana bu sitelerin isimlerini istedim videolarim nerede yayinlanacak ve izlenimi nereden alcak bilmek istedim sende özelden pm atiyorum diye yazdin...

özelden cevaben bana:

58enmml4.png

Bunu yaziyorsun! Insanin siniri bozulmamasi elde degil!

Madem birsey yapiyorsun dürüst ol forumdada yaza bilirdin site mite kaynak vermiyorum diye...

Senin organik hitinde abonende senin olsun! Adam hit cekiyor birde adsense ban yok garantisini veriyor burdan anlayin artik...

Konuyu ciddiye aldim ve sana acik ve net bir soru sordum!

2drtbjoq.png

Sana bu sitelerin isimlerini istedim videolarim nerede yayinlanacak ve izlenimi nereden alcak bilmek istedim sende özelden pm atiyorum diye yazdin...

özelden cevaben bana:

58enmml4.png

Bunu yaziyorsun! Insanin siniri bozulmamasi elde degil!

Madem birsey yapiyorsun dürüst ol forumdada yaza bilirdin site mite kaynak vermiyorum diye...

Senin organik hitinde abonende senin olsun! Adam hit cekiyor birde adsense ban yok garantisini veriyor burdan anlayin artik...

Hocam ben size kötü birşeymi söyledim niye böyle çıkış yaptınız anlamadım doğrusu. Bugüne kadar hiç bir sorun olmadı partnerde olanda olmayanda. Konuyada yazıyorum bilginiz olsun.

Hocam ben size kötü birşeymi söyledim niye böyle çıkış yaptınız anlamadım doğrusu. Bugüne kadar hiç bir sorun olmadı partnerde olanda olmayanda. Konuyada yazıyorum bilginiz olsun.

Arkadasim benim moralimi bozan senin dürüst olmaman! Seni tanimam etmem bu yüzdende güvenmem! Sitelerimiz organiktir sudur budur yeterli degil! Neleri gördük bu forumda!
Site kaynak vermen sana bi zarar etmez hatta reklamin olur ama vermedigine göre var bunda birsey... birde siteleri istedim tmm özelden pm atiyorum demen ve özelden vermemen cok sinirmi bozdu...

Benim tahminime göre sen Abone olma garantisinide verdigine göre hitleri ADDMEFAST'den aliyorsun ve parali kazanan bir video'ya hit cekiminde ADSENSE BAN RISKI YOK garantisini veriyorsun!

Neyse HAYIRLI SATISLAR!

Arkadasim benim moralimi bozan senin dürüst olmaman! Seni tanimam etmem bu yüzdende güvenmem! Sitelerimiz organiktir sudur budur yeterli degil! Neleri gördük bu forumda!
Site kaynak vermen sana bi zarar etmez hatta reklamin olur ama vermedigine göre var bunda birsey... birde siteleri istedim tmm özelden pm atiyorum demen ve özelden vermemen cok sinirmi bozdu...

Benim tahminime göre sen Abone olma garantisinide verdigine göre hitleri ADDMEFAST'den aliyorsun ve parali kazanan bir video'ya hit cekiminde ADSENSE BAN RISKI YOK garantisini veriyorsun!

Neyse HAYIRLI SATISLAR!

AddMeFast'tan hiç bir şekilde hit almıyorum, tavsiyede etmiyorum.Zaten yapılan işlemin yarardan çok zararı oluyor kayıplar, ban v.s . %3 kadar kayıp olursa tekrar telafi ediliyor. Sitelerde gizli kodlar olduğu için siteleri veremiyorum yani kullanıcılar video'yu göremiyor sesini duyamıyor.

Satış güncel 1 adet alındı!

çekilen Aboneler sahte mi? Gerçek mi ? Onuda Yazar'mısın, İnsanalar sahte adsense ve Kanalları riske sokacak. Ban sebebi var mı daha önce bu hizmeti yaptığınız kişilerin kanalları sağlam duruyor mu ?

çekilen Aboneler sahte mi? Gerçek mi ? Onuda Yazar'mısın, İnsanalar sahte adsense ve Kanalları riske sokacak. Ban sebebi var mı daha önce bu hizmeti yaptığınız kişilerin kanalları sağlam duruyor mu ?

Abone'ler Youtube'da video'su olan yarı aktif-aktif kişilerdir.Google+ ve sitemizdeki etkinliklere katılmak için abone olurlar fakat sizin kanalınızı göremezler.

Videoların kaçta kaçını izliyorlar. Atıyorum 40dklık bir videonun %50'si falan izleniyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri