Youtube Hit Çekme (Jet İndex)

• Kullanıcı Emr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Sosyal medyayı nasıl kullanacağını bilmeyen özgüncüler için güzel konu :)

Evet arkadaşlar Emr arkadaşımızın taktiğini uygulayanlar son durum nedir, varmı yükseliş?

ask.fm den bi şey gelmiyor. Çözemedim kıslatma linki tıklanıyor ama yt linkinde kıpırdama olmuyor.

bende farklı bir gmail ile hesap açtım. 4-5 tane soru sordum link paylaşımıda yaptım. hatta birkaç sorulmuş soruya da cevap yazdım :) bende de şuanlık bir hareket olmadı. Emr şu ask fm işini birazdaha açabilirmisin. Bir iki fikir vs. :cool:

bende farklı bir gmail ile hesap açtım. 4-5 tane soru sordum link paylaşımıda yaptım. hatta birkaç sorulmuş soruya da cevap yazdım :) bende de şuanlık bir hareket olmadı. Emr şu ask fm işini birazdaha açabilirmisin. Bir iki fikir vs. :cool:

Ask.fm de öncelikle gmail açmana gerek yok 1 dakikada birden çok hesap açabilirsin e-mailleri salla gitsin.
Aktif kitleyi bulun aktif, o kitleyi takip edin sonra toplu soru olarak atacağınız linki ve ilgi çekecek bişiy yazın gönderin. Yanıtlamaları herzaman sizün için avantajdır. Yanıtların beğenilmeside bi okadar avantajdır. Ne kadar beğeni o kadar kitle demek. Sorularınızıda anonim olarak sorun

[MENTION=33427]Emr[/MENTION] hitleri liste dışında mı gönderiyorsun ?

Liste dışı derken anlamadım

Sent from my iPhone using Tapatalk

mesela google+ dan hit çekmeyi göstermişsin, videoya o hitleri liste dışında gönderip belirli izlenime ulaştıktan sonra mı genele almamızı tavsiye ettin? yoksa normal video geneldeyken mi uyguluyoruz işlemleri?

mesela google+ dan hit çekmeyi göstermişsin, videoya o hitleri liste dışında gönderip belirli izlenime ulaştıktan sonra mı genele almamızı tavsiye ettin? yoksa normal video geneldeyken mi uyguluyoruz işlemleri?

Geneldeyken tabi, videoyu atıyorum peşine hiti yolluyorum.

Sistem başta güzelmiş gibi görünüyor. Aynı şeyler olmasa da yakın sistemde, benzer medyalarda bende denedim. İlk 1 hafta her şey yolunda gibi gözüküyor ama o indeks döngüsü bitince, zincirin birisi kırılınca siliniyor indeks komple.

Sistem başta güzelmiş gibi görünüyor. Aynı şeyler olmasa da yakın sistemde, benzer medyalarda bende denedim. İlk 1 hafta her şey yolunda gibi gözüküyor ama o indeks döngüsü bitince, zincirin birisi kırılınca siliniyor indeks komple.

Başka medyalarda mı denedin hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri