Youtube İçin Açılan Adsense Kapanır mı?

• Kullanıcı ByTayfun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

ByTayfun

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şuan merak konum bu.Çünkü çok fazla görmedim sadece youtube işiyle uğraşıp adsensesi kapanan kişi.Bilmiyorum yada bana denk gelmedi.

Kapanıyorsa ne olursa kapanır.Daha pin isteyemedim ve 170 dolar oldu.Ayın 15inde kazançlar yansıyınca pin isteme hakkım olacak ve ödeme almam baya uzun olacak.O yüzden bu sürede ban yersem tüm emekler boşa gider korkusuyla fazla uğraşmıyorum.
Doğru mu yapıyorum sizce?

Kendi reklamlarına tıklatmadığın sürece hiç bir şekilde ban yemezsin.

kendi videolarını tıklama birsey olmaz. ha kötü şans da var. durduk yere gidebilir. forumda biri vardı 5000 doları ödemeden 4 5 gun önce kapandı adsensesi.

Hocam içimi rahatlattınız.Kendi reklamlarıma ne tıklıyorum nede arkadaşlarıma tıklatıyorum.İhtiyacım yok çünkü.

Peki ben dizi felanda çalışıyorum arada dizide kullandım diyede birşey olmaz dimi=?

İllegal bir şey yapmıyorsan eğer endişelenmene gerek yok. Efsanevi bir şekilde sebepsiz yere banlanan kişiler oluyor ama çok nadir durumlar bunlar. Dizi içinse eğer telif gelirse 3 telifte kanalın kapanır bir şey olursa kanalına bir şey olur Adsense ile ilgisi yok.

İllegal bir şey yapmıyorsan eğer endişelenmene gerek yok. Efsanevi bir şekilde sebepsiz yere banlanan kişiler oluyor ama çok nadir durumlar bunlar. Dizi içinse eğer telif gelirse 3 telifte kanalın kapanır bir şey olursa kanalına bir şey olur Adsense ile ilgisi yok.

Bilgi için sağol o zaman sorun yok ben kazanmaya devam edeyim.Artık pin ne zaman gelirse sağlam para toplamış olurum.

Şu ayın 12 si 15i bir an önce gelsin kanal para kazanmaya kapanmadan.

bazen sebepsiz yere kapatabiliyor örneğin videosu patlayan bir çok kişiyi tanıyorum r10'da falan 10 bine yakın tık geliyor tabi sistemde bunu diğer günlere göre yüksek buluyor hesabı kapatıyor.

Beyler mantık çok basit. Siz kazandıkça adsense'de kazanıyor. İllegal bir durum olmadığı sürece neden banlanasınız? Sebepsiz banlandım diyenlerin birçoğu, ki buna banlandığım taktirde bende dahilim, yönergeleri tam manasıyla okumamış oluyor.

bazen sebepsiz yere kapatabiliyor örneğin videosu patlayan bir çok kişiyi tanıyorum r10'da falan 10 bine yakın tık geliyor tabi sistemde bunu diğer günlere göre yüksek buluyor hesabı kapatıyor.

o patlayan videolar kendi çekimi mi?

hayır popüler bir dizi film müzik vs.

pekte sebesiz sayılmaz demek ki. üye olurken açık seçik yazıyor adamlar yüklenen videolar %100 sizin olmalı diye. para kazanmak bu kadar kolay değil arkadaşlar olmasında zaten.

pekte sebesiz sayılmaz demek ki. üye olurken açık seçik yazıyor adamlar yüklenen videolar %100 sizin olmalı diye. para kazanmak bu kadar kolay değil arkadaşlar olmasında zaten.

öyle ama videoda para kazanma kapatılır youtube kanalı kapatılır adsense hesabına zarar gelmesi lazım. bir anda aşırı derecede artış olduğu için kapatılıyor genelde.

öyle ama videoda para kazanma kapatılır youtube kanalı kapatılır adsense hesabına zarar gelmesi lazım. bir anda aşırı derecede artış olduğu için kapatılıyor genelde.

sanmam ya bukadar aptalca çalışmıyordur youtube. çok izlenen videoya daha itinalı davranıyor niye altın yumurtlayan tavuğu kessin ki ? ama çok izlenen video dizi falansa adam enayimi sana bana para ödesin banlar tabi kuralara uyulmadı diye. ama ne bileyim bir ajdar olsun mesela :D youtube için altın yumrtlayan tavuk milyonlar izledi adamın kliplerini demi banlandığını hiç sanmıyorum.

sanmam ya bukadar aptalca çalışmıyordur youtube. çok izlenen videoya daha itinalı davranıyor niye altın yumurtlayan tavuğu kessin ki ? ama çok izlenen video dizi falansa adam enayimi sana bana para ödesin banlar tabi kuralara uyulmadı diye. ama ne bileyim bir ajdar olsun mesela :D youtube için altın yumrtlayan tavuk milyonlar izledi adamın kliplerini demi banlandığını hiç sanmıyorum.

Bence google çalışanları değilde geliştirdikleri sistem müdahale ediyor o yüzden böyle şeyler ortaya çıkıyor.

kapanana var bizim sepetlerden biri 2 3 gün arkadaşlarına bir kaç tık attırmış :d sonuç malum ban :D akışına bırakın o yeter bize ... :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri