Merhaba arkadaşlar youtube üzerinden adsense ilk kez başvurdum.. Ve onay maili beklerken şu şekilde bir mail aldım.. Bu şekilde bir mail gelmesi sizce normal mi arkadaşlar..
---------- Mesaj saat 17:24:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:07:52 civarında gönderildi. ----------
Yok mu cevap verecek olan birtek benim başımamı geldi bu ?
---------- Mesaj saat 17:31:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:24:00 civarında gönderildi. ----------
Kendi kendime cevap vereyim bari heralde yeni onay maili bu şekilde geliyor
Başvuru yaptığım kanal beklemede diyordu şimdi etkin diyor 
---------- Mesaj saat 18:57:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:31:36 civarında gönderildi. ----------
Arkadaşlar yeni açtığım adsense hesabına girebiliyorum hatta kanallarımın tamamını bu hesaba geçirdim fakat istatistikler kısmında veri yok yani birşey yansımamış neden olabilir ?
Kod:
Bu e-postayı size, 05.Oca.2014 tarihinde, Google AdSense hesabınızla ilişkili ödeme iletişim bilgilerinin değiştiğini bildirmek için gönderiyoruz.
Ödeme iletişim bilgilerinizi incelemek için lütfen şu adımları izleyin:
https://www.google.com/adsense adresinden AdSense hesabınızda oturum açın.
Ana Sayfa sekmesinin altındaki "Ödemeler"i tıklayın.
Profilinizi görüntülemek için "Alacaklı profili" bağlantısını tıklayın. Bu bağlantının yönlendirdiği adreste ödeme iletişim bilgileriniz yer alır.
Saygılarımızla,
---------- Mesaj saat 17:24:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:07:52 civarında gönderildi. ----------
Yok mu cevap verecek olan birtek benim başımamı geldi bu ?
---------- Mesaj saat 17:31:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:24:00 civarında gönderildi. ----------
Kendi kendime cevap vereyim bari heralde yeni onay maili bu şekilde geliyor
---------- Mesaj saat 18:57:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:31:36 civarında gönderildi. ----------
Arkadaşlar yeni açtığım adsense hesabına girebiliyorum hatta kanallarımın tamamını bu hesaba geçirdim fakat istatistikler kısmında veri yok yani birşey yansımamış neden olabilir ?