Youtube için hangi adsense türü lazım ?

f1b0n4cc1

Kayıtlı Üye
Merhaba , bu ilk mesajım . Hali hazırda youtube hesabım ve monetization aktifleştirmek için eklediğim bir adsense hesabım var . Bu hesap ayrı bir adsense hesabı değil , youtube kazançlarımı almak için önerilen ve benim aktifleştirğim hesap

google adsense hesabına girmek isteyince şöyle bir ekran geliyor

04rZOV.png

W6oPJE.png

Sorularım :

1 - Benim bu noktadan sonra ne yapmam lazım ?

Youtube hesabım ve adsense hesabım aynı email adresine bağlı

Youtube hesabımdan adsense ayırıp ayrı bir email adresi ile adsense a başvurmam mı lazım ? Eğer öyleyse bu işlem ne kadar süre alıyor ?

2- Adsense a başvururken kendime ait email adresi ile başvurmamda sakınca var mı ? [email protected] gibi

Bot satın aldım ve tam olarak öğrenmeden başlamak istemedim . Yardımlarınız bekliyorum , bir yanda da konuları okuyorum . Teşekkürler

adsense a ait emaildaki kanala bişey yüklememeni tavsiye ederim.ben yükledim,kanal spamdan kapanınca gmail,adsense,youtube ne var ne yoksa tamamı aynı anda gitti.ekledigin resimdede yanlış hatırlamıyorsam sayfayı aşagılara indirdiginde biyere okudum,onaylıyorum filan tarzında bişey olması gerekiyor.sözleşmeyi kabul edip devam etmen gerekiyor.

aslında çok nadir de olsa kendim video kaydedip tamamen yasal yollar ile para kazanmayı düşündüm . Ekran videosu kaydederek yani , tutorial tarzında.

Bugün öğrendiğim kadarıyla partnerlik adsense gerektirmiyormuş .

O yuzden hem spam yapılacak yeni youtube kanallar + bot, hem de kendi videolarımı upload ederek yavaş ta olsa düzenli para kazanmak istedim .

Bu adsense davası bende tedirginlik yaratıyor . Sosyal medya tarafında yüzüm hiç gülmedi . facebookta reklam verdim , adamlar neteller kredi kartımdan parayı çekemediler hesabımı kapatılar , halbuki limit vardı .

Sonra google adwords reklamı kabul etti , yayınlamadan gösterim dahi almadan hesabı kapattı .

Her ikisine de sayısız mail attım sonuç yok

Şimdi bu adsense için de o yüzden tedirginim , bir arkadaş partnerlik için adsense gerek yok dedi.

Ben de modem e reset atacağım , çerezleri vs sileceğim ve yeni bir youtube kanalı açacağım.

telefon onayı veya email adresimin ne olması konusunda bilgim yok.

Mevcut telefonum kendi youtube hesabımda kayıtlı

Forumda ücretli gmail hesapları vs dönüyor , nerden başlayacağımı kestiremedim

evet,adsense yerine partnerleride kullanabilirsiniz.telefon onayı dediginiz youtube kanalı açarken telefon onayı istemesi heralde.ben kanal açmadıgım,sürekli satın aldıgım için o konuda bi bilgim yok malasef.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri