youtube için kullandığımız adsenseye site eklenebiliyor mu ?

ekrem996

Kayıtlı Üye
arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi youtube için kullandığımız adsenseye site eklenebiliyor mu ?
aslında siteyi ekledim adsenseye ama siteye gelen hit sayısı gözükmüyor
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa minnettar olurum

öyle ekledim siteyi olmaz siteye bir kod koyuyorsun adsenseye sunuyorsun siten onaylanırsa ki bu zor birşey reklam kodları alıp sitene ekliyorsun ve reklam yerleştirmenin bi ton kuralı var yanlış yaparsanız anında banlanırsınız

Eger adsense youtube uzerinden alindiysa,onay almadikca sitede reklamlar goruntulenmez..Siten google'in sitesinde belirttigi politiklara uygunsa basvurmani oneririm..

öyle ekledim siteyi olmaz siteye bir kod koyuyorsun adsenseye sunuyorsun siten onaylanırsa ki bu zor birşey reklam kodları alıp sitene ekliyorsun ve reklam yerleştirmenin bi ton kuralı var yanlış yaparsanız anında banlanırsınız

Eger adsense youtube uzerinden alindiysa,onay almadikca sitede reklamlar goruntulenmez..Siten google'in sitesinde belirttigi politiklara uygunsa basvurmani oneririm..

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar

arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi youtube için kullandığımız adsenseye site eklenebiliyor mu ?
aslında siteyi ekledim adsenseye ama siteye gelen hit sayısı gözükmüyor
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa minnettar olurum

bu şekilde mi demek istedin ? bir adsensemde onaylattım önce siteyi ama adsensenin açılışını youtube üzerinden yapıyorsun sonrada başvuru yapıp siteni onaylattıracaksın

bu şekilde mi demek istedin ? bir adsensemde onaylattım önce siteyi ama adsensenin açılışını youtube üzerinden yapıyorsun sonrada başvuru yapıp siteni onaylattıracaksın

hocm başka bi arkadaştan aldım siteyi
onaylanmış site
ama sonraki adım ne olacak onu bilmiyorum

hocm başka bi arkadaştan aldım siteyi
onaylanmış site
ama sonraki adım ne olacak onu bilmiyorum

Hocam siteden daha önceden onaylanmış olması size ekstra bir artı kazandırabilir; ancak ne olursa olsun tekrar başvurmanız gerekiyor sizin hesabınız üzerinden. Yoksa daha önce onaylı olan herhangi bir siteyi alıp da hesap üretimi yaparlar sürekli değiştirerek. Önce hesabınız onaylanmalı. Youtube üzerinden başvurunca bence daha çok sıkıntı çıkıyor sıfırdan adsense başvurusu yapmanızı öneririm.

Hocam siteden daha önceden onaylanmış olması size ekstra bir artı kazandırabilir; ancak ne olursa olsun tekrar başvurmanız gerekiyor sizin hesabınız üzerinden. Yoksa daha önce onaylı olan herhangi bir siteyi alıp da hesap üretimi yaparlar sürekli değiştirerek. Önce hesabınız onaylanmalı. Youtube üzerinden başvurunca bence daha çok sıkıntı çıkıyor sıfırdan adsense başvurusu yapmanızı öneririm.

eyvallah hocam, bakalım 1-2 güne onaylanmazsa sıfırdan bi adsense açarız artık

eyvallah hocam, bakalım 1-2 güne onaylanmazsa sıfırdan bi adsense açarız artık

Hocam 1-2 gün çok ama çok iyimser bir tahmin olmuş. Youtube ve site karıştırılmamalı sitede kullanılabilir adsense hesabı youtube adsense hesabına göre çok daha zor onaylanıyor. Kolay gelsin hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri