youtube için masaüstü upload botu yazdırılacaktır

fatihbaz

Süper Moderatör
edit : [MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] ile anlaşıldı....

Son düzenleme:
2-3 arkadaş daha detaylı özellikleri olan ve tabiki pahalı olan önerilerde bulunmuş ama ytnin durumu ortada,ytde spam yok gibi bişey şuan.varsada benim amacım farklı.renderları videontide alıyorum,bu yazılımda rendera ihtiyacım yok.içerikler için kaynak olarak kullandıgım yerler yt yada torrent filan degil,buralardan çekip kanala yükleyecek bi bot işime yaramaz.günde binlerce video yükleyen,kanal yapan biriside degilim zaten,bana ilk mesajda belirttigim gibi sade bişey gerekiyor.

:)

Hocam bende kendısıne bot yazdırıyorum :)

Müşteri yada Komisyon değil [MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] ile aramızda Maddi Manevi hiçbir problem yoktur :)

normalde bende bi işim oldugunda ilk kendisine mesaj atardım ama kendisi bi süredir oldukca meşgul bildigim kadarıyla,bi türlü çalışma şansımız olmadı yakın zamanda.mesela yt ve dmye upload yapacak 2 farklı yazılım için rahat bi 3 ay önce görüştük,yapalım dedik ama bi türlü kısmet olmadı.onları hallettsem ondan sonrada bisürü yazılım vardı yapılacak.hatta ani gelişen,acil biçok yazılımıda r10daki arkadaşlara yaptırdım o olmadıgı için.tabiki rastgele yaptırmayı düşünmüyorum,bana göre bi sırası var ama örnegin şuan aklıma gelen şu yazılımlar hala sırada bekliyor :

- yt için upload botu
- dm için upload botu
- dm için kazanç takip yazılımı (bunla alakalı bikaç arkadaşla görüşüyorum şuan)
- sitelerimin hangi kelimede googleda kaçınca sırada oldugunu gösteren,ilerleme ve gerilemelerin kaydını tutan bi yazılım.kelime sıralama takip işi yani kısaca.
- web siteleri için düzenli olarak otomatik yedek alacak bi yazılım
- onlarca web sitem var,içlerinden uygun olanlara mobil uygulamalar
- resim agırlıklı siteler için bişey vardı şimdi detayını hatırlayamadım tam,o var.

bagzıları web bagzıları masaüstü bunların tabi bunlar şuan bianda aklıma gelenler,notlarıma baksam bi bu kadar daha vardır heralde sırada bekleyen.her zaman söyledigim gibi ben botları,yazılımları severim ve sürekli bişeyler yazdırırım işimi kolaylaştıracak ama herkesle çalışmayı sevmiyorum.o konuda seçiciyim....bu sitede bagzı yazılımcı arkadaşlar var mesela üzerine para verse o kişilerle asla çalışmam.bu kişilerden birisi mesaj atmıştı bu konuyla alakalı ama kendisinin teklifi ile ilgilenmedigimi belirttim ve hiç bi konuda kendisiyle bidaha iş yapmayacagımı söyledim.gerekirse o işi yaptırmakdan vazgeçerim yada başkasına daha pahalıya yaptırırım ama o arkadaşa yaptırmam.prensip meselesi :) kolcakla bi sorunum yok tabi,bahsettigim başka bi arkadaş.ve sadece yazılımcılar degil,mail satan-kanal satan-server satan-host satan arkadaşlar içindede kara listemde olan kişiler var.her adamla iş yapılmıyor :rolleyes:

Son düzenleme:
2-3 arkadaş daha detaylı özellikleri olan ve tabiki pahalı olan önerilerde bulunmuş ama ytnin durumu ortada,ytde spam yok gibi bişey şuan.varsada benim amacım farklı.renderları videontide alıyorum,bu yazılımda rendera ihtiyacım yok.içerikler için kaynak olarak kullandıgım yerler yt yada torrent filan degil,buralardan çekip kanala yükleyecek bi bot işime yaramaz.günde binlerce video yükleyen,kanal yapan biriside degilim zaten,bana ilk mesajda belirttigim gibi sade bişey gerekiyor.

normalde bende bi işim oldugunda ilk kendisine mesaj atardım ama kendisi bi süredir oldukca meşgul bildigim kadarıyla,bi türlü çalışma şansımız olmadı yakın zamanda.mesela yt ve dmye upload yapacak 2 farklı yazılım için rahat bi 3 ay önce görüştük,yapalım dedik ama bi türlü kısmet olmadı.onları hallettsem ondan sonrada bisürü yazılım vardı yapılacak.hatta ani gelişen,acil biçok yazılımıda r10daki arkadaşlara yaptırdım o olmadıgı için.tabiki rastgele yaptırmayı düşünmüyorum,bana göre bi sırası var ama örnegin şuan aklıma gelen şu yazılımlar hala sırada bekliyor :

- yt için upload botu
- dm için upload botu
- dm için kazanç takip yazılımı (bunla alakalı bikaç arkadaşla görüşüyorum şuan)
- sitelerimin hangi kelimede googleda kaçınca sırada oldugunu gösteren,ilerleme ve gerilemelerin kaydını tutan bi yazılım.kelime sıralama takip işi yani kısaca.
- web siteleri için düzenli olarak otomatik yedek alacak bi yazılım
- onlarca web sitem var,içlerinden uygun olanlara mobil uygulamalar
- resim agırlıklı siteler için bişey vardı şimdi detayını hatırlayamadım tam,o var.

bagzıları web bagzıları masaüstü bunların tabi bunlar şuan bianda aklıma gelenler,notlarıma baksam bi bu kadar daha vardır heralde sırada bekleyen.her zaman söyledigim gibi ben botları,yazılımları severim ve sürekli bişeyler yazdırırım işimi kolaylaştıracak ama herkesle çalışmayı sevmiyorum.o konuda seçiciyim....bu sitede bagzı yazılımcı arkadaşlar var mesela üzerine para verse o kişilerle asla çalışmam.bu kişilerden birisi mesaj atmıştı bu konuyla alakalı ama kendisinin teklifi ile ilgilenmedigimi belirttim ve hiç bi konuda kendisiyle bidaha iş yapmayacagımı söyledim.gerekirse o işi yaptırmakdan vazgeçerim yada başkasına daha pahalıya yaptırırım ama o arkadaşa yaptırmam.prensip meselesi :) kolcakla bi sorunum yok tabi,bahsettigim başka bi arkadaş.ve sadece yazılımcılar degil,mail satan-kanal satan-server satan-host satan arkadaşlar içindede kara listemde olan kişiler var.her adamla iş yapılmıyor :rolleyes:

son cümlenize katılmıyorum.Adam olanla iş yapılır, adam olmayanla iş yapılmaz :)

son cümlenize katılmıyorum.Adam olanla iş yapılır, adam olmayanla iş yapılmaz :)
alta not mu düşeyim hocam adam kelimesi sadece sıfat olarak kullanılmıştır diye :D isim vermek istemiyorum,kara listeme aldım diye bi adama hakaret edecek halimde yok.sonuçda ben çalışmam o adamla ama sen çalışabilirsin.örnegin buradan bi arkadaşla anlaştık bi script yapıcaktı sitelerle alakalı,3 aya yakın bi süre oyaladı beni bugün yarın diye diye.kendisiyle anlaştık diye başkasına iş vermekte istemedim,sonunda bisürü zaman kaybettim.senle iş yapmıyorum dese,işim var dese falan anlarım ama 1 saatte hallederiz diyip 3 ay oyalayana ne diyim ben.şimdi ben bu adama bidaha iş verirmiyim?vermem.ama adam degilsinde demem,bidaha senle iş yapmam derim :) bi şey için söz veriyorsan yapacaksın,yapmayacaksan söz vermeyeceksin.bu arkadaş sözünün arkasında durmadı ve benim kendisi ile alakam kalmadı bundan sonra.orada söylemek istedigim buydu yani...

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri