Youtube için notebook

• Kullanıcı GaaktuG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

GaaktuG

Yasaklanmış
Arkadaşlar youtube'da hem spam hem özgün olarak calısacagım aşağıdaki pc ile hem seri sekilde crop cerceve gibi render işlemlerini yapmak hemde camtasia kullanarak video olusturmak istiyorum sizce özellikl olarak yeterlimidir.Bu pc'yi kullanan arkadas varsa memnun mudur ? Bütçem max 2600tl bu bütçeye yt için daha iyi olur dediğiniz pc önerleriniz varsa yazabilirsiniz.Tesekkürler hayırlı kazanclar

ACER NX.M9VEY.002 17,3 Core i7 4702MQ 2,2 GHz 16GB 1 TB GeForce GT 750M 4GB

İŞLEMCİ
İşlemci:Core i7
İşlemci Üreticisi:Intel
İşlemci Modeli:Core i7-4702MQ 2.2 GHz, 6 MB önbellek, 4 çekirdekli
İşlemci Sayısı:i7-4702MQ
İşlemci Hızı:Core i7
Önbellek Boyutu:6 MB
Ürün numarası:1104904
RAM
Toplam Bellek:16 GB DDR3-RAM
Çıkışlı: DDR3
EKRAN
Led Arka Işıklandırma:Evet
Ekran Boyutu (inç):17.3 in
GRAFİK KART
Grafik Kart:
NVIDIA GeForce GT 750M 4GB
SABİT DİSK
Sabit Disk Kapasitesi:1 TB
OPTİK DİSK SÜRÜCÜ
Sürücü: DVD RW
EKİPMAN
İşletim Sistemi:Windows 8
Mikrofon:Evet
KAMERA
Webcam:Evet
GÜÇ KAYNAĞI
Batarya Hücre Sayısı:4 Cell
GENEL ÖZELLİKLERİ
Üretici Garantisi:2 Yıl

Son düzenleme:
acer se unut onu :D asus bak paran varsa macbook

böyle mesajlara itibar etme derim.6 ay önce samsung'dan acer'a geçtim, herkes acer şöyle dandiktir böyle rezildir falan diyordu.Ama makina gayet sağlam çıktı.Malzeme kalitesi de gayet iyi.Masadan çalşırken yere düştü bişey olmadı örneğin.Bendeki şu modeli http://www.vatanbilgisayar.com/e1-5...56-2gb-w8-notebook-bilgisayar.html#ozellikler

Ayrıca belirttiğin bilgisayardaki işlemci 2 değil 4 çekirdeklidir.

ARK | Intel® Core

malesef para max bu kadar dabu pc sırf acer diye mi kötü oldu ?

Markaların servis ağları iyi olmadığı ve plastik kaliteleri kötü olduğu için sempati duyulmuyor.onun dışında işlemci ram hd ekran kartı bunların marka ve modelleri önemli. Ben marka değil içindeki malzemeye bakarım mesela 17 senedir bilgisayar kullanıyorum bir kere fiziksel bir hasara ugratmadim o yüzden malzeme kalitesi benim için orta seviye bile olsa yeterli.tercihlerini bu yönde değerlendir.

mobil mesaj

@exellency aynen hocam malzeme dayanıklılığının cok yüksek olması gereksiz öyle cok fazla darbe alabileceği bi ortamda calısmayacagım sonucta

Son düzenleme:
sanki iincisi daha iyi gibi toshiba olan i5 ben i7 alma taraftarıyım

Gigabyte P25K piyasada yok. Bir notebooka el attık onu da kuruttuk :(

[MENTION=7855]capari_83[/MENTION] hocam [MENTION=12997]exceLLency[/MENTION] müsait oldugunda bi kaç tavsiye icin notebook yacak istersen sanada söyleyim

hocam bir şey merak ediyorum mesela bu pc şuanda 2700 TL bunun yerine normal kasalı bir PC toplasak aynı özelliklerde.. daha ucuza getirmiş olurmuyuz?

Masa üstü her zaman daha notebooktan ucuz ve özellikleri daha iyi olur.

Acer'ın çabuk ısınma problemi var diye biliyorum.Alırken sağlam bir soğutucu da al.

hocam bir şey merak ediyorum mesela bu pc şuanda 2700 TL bunun yerine normal kasalı bir PC toplasak aynı özelliklerde.. daha ucuza getirmiş olurmuyuz?

daha ucuza olmaz aynı özelliklerde. daha düşük modelleri olur. örneğin i7 4. nesil işlemci koyamazsınız. ama çok daha performanslı olur 2700 liraya masaüstü pc

zaten onlara daha düşük model diyemeyiz. birisi laptop için (sonunda M olanlar) M olmayanlar da masaüstü için

aynen acer sogutma sorunu var onun dısında birde beyler marka önerirken birde model önerirseniz cok daha iyi olur x markasının 100 tane farklı modeli var amac hızlı render bütce max 2,500 civarı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri