Youtube ile Farklı Kazanç Sistemi; PPD

İyide bunları biliyoruz zaten.
PPD ama siteye üye olması lazım, telefondan birşey indirmesi lazım vs o dosyaya erişebilmesi için.
Zaten ben bir dosya indirmek için o kadar fazla zahmete giren insanları hiç anlamadım.
Sanki bulunmaz Hint kumaşıda, yok cep telefonu gircem yok uygulama indircem.
:D

Allah kazancınızı daim ve bol etsin.
Ben uğraşmam, uğraşanlarada mani olmam.
YT'deki mantığı ve ismi BLUE linktir.
İster download sitesine yönlendir, ister başka siteye, bizim açımızdan adı budur.
Bizde bu konuda anlaşalım.

İyide bunları biliyoruz zaten.
PPD ama siteye üye olması lazım, telefondan birşey indirmesi lazım vs o dosyaya erişebilmesi için.
Zaten ben bir dosya indirmek için o kadar fazla zahmete giren insanları hiç anlamadım.
Sanki bulunmaz Hint kumaşıda, yok cep telefonu gircem yok uygulama indircem.
:D

Allah kazancınızı daim ve bol etsin.
Ben uğraşmam, uğraşanlarada mani olmam.
YT'deki mantığı ve ismi BLUE linktir.
İster download sitesine yönlendir, ister başka siteye, bizim açımızdan adı budur.
Bizde bu konuda anlaşalım.

Tamam hocam sizin dediğiniz gibi olsun :)

Blue linkci yok spam filan, alternatif kazanç paylaşımlarının bu kadar eleştirildiği konu ben çok az hatırlıyorum! Arkadaş size son zamanların malum ödeme askıya alınma krizine alternatif bir çözüm sunmuş siz yok blue linkci yok bilmem ne, işine gelen yapar, isteyen yapmaz. Zaten farklı kazanç kategorisinde ne olmasını bekliyorsunuz??
Spamın dibine vurup ta yt yi kasan sözde youtuberlar sizce yok mu? Adamlar kopyanın kopyasının kopyasını yapıyor, bu sizce normal. PPD işi blue linkcilik olup spam sayıyorsunuz! Arkadaş 5-10 videodan bahsediyor, siz binlerce videolar basanlarla kıyaslıyorsunuz?:confused:
Hepimiz bu işe spamla başladık, eyvallah, yanlız arkadaşın farklı kazanç yöntemi en eski ve hala kullanılan kazanç yollarından biridir aynı affiliate gibi.
Farklı kazanç kategorisinde ne tür paylaşımlar yapılacaksa ona göre konu açılsın da paylaşım yapan arkadaşlar da zor durumda kalmasınlar:confused:
Farklı kazanç yollarını anlatan arkadaşlara ben böyle eleştirileri eğer yapıcı değilse haksız buluyorum. Eleştiren arkadaşlar da böyle paylaşımlar yapsada farkı görebiliriz belki..Bu tür paylaşımlar bence desteklenmeli, netice de isteyen yapıyor isteyen yapmıyor!
[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] hocam tesekkurler.

[MENTION=16282]weberesice[/MENTION]

Hocam siz 5-10 video ile yetinebilirsiniz ama bu işi adamlar 10 senedir yapıyor. Bırakın 10 videoyu dakikada her biri 2 saat bol etiketli yanıltıcı küçük resim dolu 100 video yüklüyorlar. Belkide günük 50 bin video yüklüyorlardır rahat.

Bu da sadece tek kişi için. Hepsini sayarsak tahmini günlük 1 milyon çöp video x 120 dk= 50 tb /2 saat video, iyimser olarak 50 mb ise/

Bunun ne denli yt nin sırtına yük olduğunu tahmin edersiniz üstelik yt nin hiç bir kazancı olmadan. Bu videolarla savaşacak isterse binlerce çalışan olsun önüne geçmek yine zor.

301 taktiği ile sahte videoların ilk sıralara gelme olayı bitti 301 kalktı, çünkü artık yetişemedi yt. Bunlara el atmışken şu spamcılara da el atak dediler. Eğer bu 301 ciler olmasaydı daha en az 4 yıl daha kolayca spam yapardı millet.

Para kazanma meselesine gelirsek, zaten söylemişsin 10 video ile okadadr kazanıyorsan zaten adamlar dakikada onun 10 katını kazanıyordu.

Yt üzerindeki varlıkları artık tükenmek üzere beraberinde bizide götürerek. 301 kalktı ve izlenim kasan videolar direk belirlenip siliniyor ve kanal kapatılıyor. Yani yt üzerinde bu işi yapmak için artık çok geç.

---------------------------------

Sizin bahsettiğiniz özgün videoda olsa link vererek bir ek gelir kapısı olması amacıysa o yanlış birşey değil. Web sitenize izlenimli videolarınıza heryeri link yapın sorun değil.

Ama yt de spamı bitiren bu linkçiler olduğuna ve bizi uçurumdan attıklarına göre hiçte link olayına severek yaklaşamam.
Hocam siz baya karıştırıp baya da uzun yazmışsınız. Blue linkçilerin amacı sitelerine hit çekmek bu yüzden bir sürü boş videolar yayınlayıp videoları 301 yaparak üste çıkarıyorlardı. Burda ise videoyu kendin çekiyorsun veya paylaşacağın dosyanın çalıştığını kanıtlayan Video paylaşıyorsun. Hit falan çekmede yok boşa yayınlanmış Video da yok hemde özgün bile oluyor.

Blue linkci yok spam filan, alternatif kazanç paylaşımlarının bu kadar eleştirildiği konu ben çok az hatırlıyorum! Arkadaş size son zamanların malum ödeme askıya alınma krizine alternatif bir çözüm sunmuş siz yok blue linkci yok bilmem ne, işine gelen yapar, isteyen yapmaz. Zaten farklı kazanç kategorisinde ne olmasını bekliyorsunuz??
Spamın dibine vurup ta yt yi kasan sözde youtuberlar sizce yok mu? Adamlar kopyanın kopyasının kopyasını yapıyor, bu sizce normal. PPD işi blue linkcilik olup spam sayıyorsunuz! Arkadaş 5-10 videodan bahsediyor, siz binlerce videolar basanlarla kıyaslıyorsunuz?:confused:
Hepimiz bu işe spamla başladık, eyvallah, yanlız arkadaşın farklı kazanç yöntemi en eski ve hala kullanılan kazanç yollarından biridir aynı affiliate gibi.
Farklı kazanç kategorisinde ne tür paylaşımlar yapılacaksa ona göre konu açılsın da paylaşım yapan arkadaşlar da zor durumda kalmasınlar:confused:
Farklı kazanç yollarını anlatan arkadaşlara ben böyle eleştirileri eğer yapıcı değilse haksız buluyorum. Eleştiren arkadaşlar da böyle paylaşımlar yapsada farkı görebiliriz belki..Bu tür paylaşımlar bence desteklenmeli, netice de isteyen yapıyor isteyen yapmıyor!
[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] hocam tesekkurler.

Eyvallah hocam ben teşekkür ederim.
Valla ben bu PPD işine 1 sene PTC hamallığı yaptıktan sonra 2010 yılında görüp başladım. O zamanlar ne spam vardı ne blue link denen şey :) Tabi normal upload sitelerine göre ödeme oranları yüksek olduğundan ilk gördüğümde güvenilir gelmemişti ama yine de denemiştim bir video yükleyerek, Youtube'dan video indirme programı gibi birşeydi. İlk ödememi almamda bir kaç ay sürmüştü ama baktım ödeme yapıyorlar sonra üzerine düşüp her ay ödeme almaya başlamıştım.

Hep söylediğim gibi madem böyle bir iş var, becerebilen, kafasına yatan uğraşsın kazansın isterim. Ki aramızda program/bot yazabilen zeki kardeşlerimiz bile vardır bu kendi programlarınızı bile paylaşabilirsiniz.

Ama blue linkçi damgası yediğime de üzülmedim değil. Yine de tartışmamak lazım hele ki böylesi stresi bol günlerde ;)

Bu arada bakın, biri dosyanızı indirdiyse, aşağıdaki gibi bir sayfadan geçmek zorunda, haftalık 6tl ödediği bir ücret. 10.000 Kişi de indirse kimsenin oraya telefon numarasını yazacağını sanmam hadi yazdı diyelim, yazan muhtemelen çocuktur bana etik gelmedi açıkcası.

Türkçe.içerikte evet durum bu şekilde. Bu işin genel adı CPA dır aslında. Sharecash, Fileice gibi siteler CPA sistemini PPD sistemine entegre etmiş sitelerdir. Karşına çıkan offerlar sürekli olarak para isteyen offerlar olmuyor. Anket offerlarıda fazlasıyla var. Ben geçmiştr bir oyun için denediğimde indirme başına en aşağı aldığım ücret 0.27$ olmuştu.

Mobil olarak gönderildi. Yazım hataları için özür dilerim.

Türkçe.içerikte evet durum bu şekilde. Bu işin genel adı CPA dır aslında. Sharecash, Fileice gibi siteler CPA sistemini PPD sistemine entegre etmiş sitelerdir. Karşına çıkan offerlar sürekli olarak para isteyen offerlar olmuyor. Anket offerlarıda fazlasıyla var. Ben geçmiştr bir oyun için denediğimde indirme başına en aşağı aldığım ücret 0.27$ olmuştu.

Mobil olarak gönderildi. Yazım hataları için özür dilerim.

Evet kardeşim PPD'nin babası CPA oluyor :D Ben şimdi yeni başlayan arkadaşların kafası karışmasın diye çok ondan bahsetmedim. Diğer konuda anlatmış olmam lazım. Fileice, Sharecash gibi siteler reklamları CPA networklerinden alıyorlar. CPA bana biraz karışık geldiği için çok çalışmadım ama sonra hazır link kısaltma aracı olan bir site ile çalıştım. Şuan üyeliklerde yönetici onayı olmayan bildiğim tek site Sharecash o yüzden ilk etapta arkadaşlara Sharecash önerdim. Ama ilerleyen arkadaşlar CPA da deneyebilir. CPA'da oranlar biraz daha yüksek olur. Sharecash'in 7-8 dolar vereceği indirmeye CPA sitesi yaklaşık 10 dolar veriyor gibi.

Kardeşim sen elinde hali hazırda kazandıran bir sistem varken niye paylaşıyorsun ki, fixlemesi için mi? Adsense ve partner çalışanlar google a kazandırdıkarı halde engelliyorlar. Google a hiç bir artısı olmayan bu sistemin önüne geçmezler mi sanıyorsun.
Paylaşa paylaşa bu hale geldik. Üstelik taktir göresen ne ala birde muhalefet herkes, herşeyi çok iyi biliyor ya.
Bence bu konunun kilitlenmesi senin hayrına olur...

Kardeşim sen elinde hali hazırda kazandıran bir sistem varken niye paylaşıyorsun ki, fixlemesi için mi? Adsense ve partner çalışanlar google a kazandırdıkarı halde engelliyorlar. Google a hiç bir artısı olmayan bu sistemin önüne geçmezler mi sanıyorsun.
Paylaşa paylaşa bu hale geldik. Üstelik taktir göresen ne ala birde muhalefet herkes, herşeyi çok iyi biliyor ya.
Bence bu konunun kilitlenmesi senin hayrına olur...

Bilmiyorum hocam belki de sen haklısındır. İnsanlar duysun becerebilen kazansın istiyorum ben ama o kadar sayfalarca yazı yazıp üzerine de bazı haksız tepkiler alınca insanın zoruna gitmiyor değil :o Zaten bana bu hayatta en fazla zarar veren şey iyi niyetim olmuştur.

Yine de sıkıntı yok bunlar normal tepkiler. Daha önce çeşit çeşit tepkiler aldım. Ödeme kanıtlarını göstermeme rağmen inanmayan oldu. Sharecash sitesinin elemanı ya da sahibi olduğumu iddia edenler de oldu :D sahtekar damgası da yedik çoğu kez. Şimdi blue linkçi damgası yemişiz çok mu :)

Son düzenleme:
http://www.ytpara.com/1109370-post174.html
[MENTION=10988]JaquestTeam[/MENTION] Hocam dediğiniz gibi onlarda var. Önceden yt gruplarını yazmıştım bu postda, benim y.para dışında yarı günüm seo blac.kha.t sitelerinde geçiyor. Ama adamların geçerli mantığı siteye çekmek yerine genelde sahte link koymak oluyor yada bir başkasının web sitesine yönlendirme yapmasıdır. İşi ilerletmiş olanlar direk kendi sitesine hit çekmek içinde ek fayda sağlaması normal.

Ama benim denk geldiğin 3.01 cilerin hiç bir linki çalışmıyordu yönlenene kadar 10 tane site reklamı çıkıyor. 3 dk reklam gösterincede çıkan şey betss.on ana sayfası. Gerçek olanlar neysede bu aldatıcılar harbi işin kötü yüzü.

Ben seo anlamında birşey kazandıklarına inanmıyorum bu işi yapanların film sitelerine bakın hiç biri googlede ilk sıralarda değil, hatta zararlı bile sayılabilir bence.
[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] Hocam kaç yıldır bu forumdasınız, internet aleminde spam yok özellikle batı dünyasında scam,exploit ile işleri yürütüyorlar. Ben hep şaşırmışımdır neden bu forumda bu konularda hiç başlık açılmaz diye aklıma gelecek tepkiler gelirdi. Çünkü bizim kültürümüze gelmez böylesi, yt ye hiç faydası olmayan sadece web site sahiplerinin yada reklamcıların gelirleri için bizi soktukları durum 1 eylülden sonra daha çok anlayacaksınızdır.

Dediğim gibi para kazandırırmı kazandırır yabancı sitelerde link çevirici programlar var verdiğiniz linki 10 20 kat adf.ly tarzı reklamlara ceviren. Full otomatik. gsa ile post atılabilir binlerce siteye.

Bunun dışında benim şaırdığım nokta bu iş dediğim gibi 10 yıldır yapılan iş neden 3.01 tam olarak yok edilmiş, 1 eylül vakasına sebep gösterilen bir tekniği tamda bu zamanda konu açtınız. Cevap basit aslında çünkü 30.1 yt yi yedi bitirdi ama ppd cpa vsvsvs web alemi yaşadıkça olacak.
[MENTION=13118]acan38[/MENTION] Hocam öfkelenme meselesi sistemle alakalı değil zamanla alakalı, Bundan 4,5 ay önce 1 sene önce bu konu açılsaydı ina öfkelenen olmazdı. Ama yt nin son geldiği durmda tamda bu zmanda konu açılınca ister istemez öfke yansıyor mesajlara. [MENTION=16282]weberesice[/MENTION] nin yaptığı ile ilgili birşey demedim zaten hiç, onun yaptığı ek gelir elde etme meselesi o çok normal ve güzel ama bu işe girenler genelde daha fazlasını isteyip sistemi çökertirler. Özellikle bu forumsa.

http://www.ytpara.com/1109370-post174.html
[MENTION=10988]JaquestTeam[/MENTION] Hocam dediğiniz gibi onlarda var. Önceden yt gruplarını yazmıştım bu postda, benim y.para dışında yarı günüm seo blac.kha.t sitelerinde geçiyor. Ama adamların geçerli mantığı siteye çekmek yerine genelde sahte link koymak oluyor yada bir başkasının web sitesine yönlendirme yapmasıdır. İşi ilerletmiş olanlar direk kendi sitesine hit çekmek içinde ek fayda sağlaması normal.

Ama benim denk geldiğin 3.01 cilerin hiç bir linki çalışmıyordu yönlenene kadar 10 tane site reklamı çıkıyor. 3 dk reklam gösterincede çıkan şey betss.on ana sayfası. Gerçek olanlar neysede bu aldatıcılar harbi işin kötü yüzü.

Ben seo anlamında birşey kazandıklarına inanmıyorum bu işi yapanların film sitelerine bakın hiç biri googlede ilk sıralarda değil, hatta zararlı bile sayılabilir bence.
[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] Hocam kaç yıldır bu forumdasınız, internet aleminde spam yok özellikle batı dünyasında scam,exploit ile işleri yürütüyorlar. Ben hep şaşırmışımdır neden bu forumda bu konularda hiç başlık açılmaz diye aklıma gelecek tepkiler gelirdi. Çünkü bizim kültürümüze gelmez böylesi, yt ye hiç faydası olmayan sadece web site sahiplerinin yada reklamcıların gelirleri için bizi soktukları durum 1 eylülden sonra daha çok anlayacaksınızdır.

Dediğim gibi para kazandırırmı kazandırır yabancı sitelerde link çevirici programlar var verdiğiniz linki 10 20 kat adf.ly tarzı reklamlara ceviren. Full otomatik. gsa ile post atılabilir binlerce siteye.

Bunun dışında benim şaırdığım nokta bu iş dediğim gibi 10 yıldır yapılan iş neden 3.01 tam olarak yok edilmiş, 1 eylül vakasına sebep gösterilen bir tekniği tamda bu zamanda konu açtınız. Cevap basit aslında çünkü 30.1 yt yi yedi bitirdi ama ppd cpa vsvsvs web alemi yaşadıkça olacak.
[MENTION=13118]acan38[/MENTION] Hocam öfkelenme meselesi sistemle alakalı değil zamanla alakalı, Bundan 4,5 ay önce 1 sene önce bu konu açılsaydı ina öfkelenen olmazdı. Ama yt nin son geldiği durmda tamda bu zmanda konu açılınca ister istemez öfke yansıyor mesajlara. [MENTION=16282]weberesice[/MENTION] nin yaptığı ile ilgili birşey demedim zaten hiç, onun yaptığı ek gelir elde etme meselesi o çok normal ve güzel ama bu işe girenler genelde daha fazlasını isteyip sistemi çökertirler. Özellikle bu forumsa.

Valla kardeşim tartışmaya girmek istemiyorum ama yazdıkça yazıyorsun :)
Ben bu konu haricinde bu konuda da paylaştım PPD olayını yaklaşık 1 yıl önce http://www.ytpara.com/farkli-kazanc-yollari/45716-ppd-ve-cpa-ile-online-kazanc-methodu.html

Öncelikle bu konularda yazdıklarımı okumadığını düşünüyorum. O kadar şey yazmışın blue linkçi 301 çi oradan oraya yönlendirmeler vs. Gerçekten hepsi bana çalıştığım sisteme uzak şeyler. Okumadığını düşünüyorum dedim çünkü hepsini okuyup da ısrarla bunları yazmış olamazsın.

• Birincisi 14 aydır bu forumdayım ama siz, ben, biz spamın s'sini belki duymamışken ben PPD çalışıyordum.
  • İkincisi 30.1 üçyüzbir artık her ne ise yüzlerce video yükleyip hit çekip tepeye çıkarmak kategorileri işgal etme durumu yok. Ha bunu yapan olursa bile bkz. madde beş >>
  • Üçüncüsü her açıklamasında link olan videoyu blue linkçi diye yaftalayamazsınız.
  • Dördüncüsü siz kendiniz söylemişsiniz onların amacı oradan oraya yönlendirmek artık her ne ise, her ne şekilde, hangi sistemden, nereden kazanıyorlar bilemem, bizim kazanabilmemiz için videomuzun izlenip anlaşılması gerek. Bir oyunun hile dosyasının nasıl çalıştığını gösteren bir video, adam izler aklına yatarsa dosyayı indirmek ister hepsi bu. Yani dosya videoda değil kusura bakmayın, buraya tıklayın, aaa bura da değil şuraya gidin diye oradan oraya yönlendirmeler de yok.
  • Beşincisi PPD'nin sizin spam çalıştığınız kategorileri çöplüğe çevirme ihtimali yukarıda da söylediğim gibi çok düşüktür. Çünkü PPD'de kimse falanca diziyi, filanca çizgi filmi, fişmanca animeyi çalışmaz. Yani spam ile PPD kategorilerinin kesişme oranı çok düşüktür ya da yoktur. Sanırım anlamadığınız en önemli nokta bu. Atıyorum bir oyun hilesi videosu sizin film kategorinizi nasıl çöp edecek? Veyahut dediğim gibi bana lütfen bahsettiğiniz videolardan 1-2 örnek gösterir misiniz?

Ha günümüzdeki gelişmelerin sebebi PPD midir? Etkisi varsa bile devede kulak kalır bana göre.
Bence burada değil de gerçek bir kaç blue linkçi bulup öfkenizi onlara kusmalısınız. Ya da bir kaç adet, "her biri günde 1 TL getirse, bunun gibi 300-500 kanal yapsam oooo iyi para hacı" mantığıyla herbir kanala yüzlerce video yükleyen spamcı arkadaş bulun. Ya da layıkıyla çalışmayı bilmeyip, ona fl*g, buna sahte telif atan kişilerden bulun. Ama öfkenizi kusmanız gereken son bölüm PPD olur emin olun ;)

Son düzenleme:
@weberesice hocam zaten ben size direk mesaj atmış değilim, siz bu sistemin 1 kanadını söylediniz ben 3,4 kanadını. Mesajlarım konuyu saptırmış olabilir 3.01 le alakanız olmaya bilir zaten olsa inanın çok laf alırdınız kimsede 30.1den kazanıyorum diye mesaj atacak cesaretli olduğunu sanmıyorum. Mesajlarımda bilerek sizin sisteminizi ayrı tuttum zaten ama bu işe girilecekse dediğim işlerden uzak durularak girilsin dedim oluşan sonuçları açıkladım, dediklerimde herhangi bir yalan varsa ve bu sistemin yan dalları benim dediğim gibi spam işini bitirmediyse ozma söyleyin.

Hocam ayrıca ben sizden önce şunu yapıyordum demeniz biraz kırıcı bu şekilde konuşulacaksa bende daha 8 yaşında windows 95 de web site tasarımıyla uğraşıyordum derim olup biter. Ozamanlar daha kaç kişide pc vardı.

-----------------------

Ayrıca hocam f.. gibi kötülüklerin akıl hocaları yine 3.1 ciler onuda belirteyim. Daha Yt de para kazanma olayı yokken bile 3.01 fla.g savaşları vardı.

Son düzenleme:
[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] hocam zaten ben size direk mesaj atmış değilim, siz bu sistemin 1 kanadını söylediniz ben 3,4 kanadını. Mesajlarım konuyu saptırmış olabilir 3.01 le alakanız olmaya bilir zaten olsa inanın çok laf alırdınız kimsede 30.1den kazanıyorum diye mesaj atacak cesaretli olduğunu sanmıyorum. Mesajlarımda bilerek sizin sisteminizi ayrı tuttum zaten ama bu işe girilecekse dediğim işlerden uzak durularak girilsin dedim oluşan sonuçları açıkladım, dediklerimde herhangi bir yalan varsa ve bu sistemin yan dalları benim dediğim gibi spam işini bitirmediyse ozma söyleyin.

Hocam ayrıca ben sizden önce şunu yapıyordum demeniz biraz kırıcı bu şekilde konuşulacaksa bende daha 8 yaşında windows 97 de web site tasarımıyla uğraşıyordum derim olup biter. Ozamanlar daha kaç kişide pc vardı.

O anlattıkların PPD'nin kanadı değil arkadaşım...
Yine söylüyorum 1-2 örnek video paylaş karşılaştıralım :)
Ayrıca spam yokken bu işi yapıyordumu ukalalık anlamında söylemedim. Kırıldıysan özür dilerim.
Sizinkisi biraz, hem de haketmediğim şekilde, "hadi ordan üçyüzbirci!" gibi oldu. "Youtube'u çöplüğe çeviriyorsunuz" gibi tepkiler alınca doğal olarak söyleme gereği duydum, 2010 yılında kaç kişi Youtube'u vakit geçirme amacı dışında kullanıyordu? ki ilk olarak "Kaç yıldır forumdasınız" sorusunu siz bana sordunuz hatırlatırım ;) Benim 5 senede yüklediğim video sayısını buradan bir arkadaşım 1 haftada hatta belki 1 günde yüklüyorsa, kusura bakmayın ama kimsenin bana çöp ifadesini kullanmaya hakkı olamaz.

Neyse tartışma uzar gider gerek yok. Bu arada söylediklerimi spam çalışan arkadaşlar genel olarak algılamasın. Spama spamcıya lafım yoktur, zaten ben de ufak ufak denemeler yapıyordum başlayacaktım ama Quiz ile, o da şimdilik yalan oldu :)

[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] Türkçenin azizliği hocam o "Hocam kaç yıldır forumdasınız" dediğimde siz bende daha uzun süredir burdasınız demek istemiştim, sizi küçümsemek aklımdan geçmedi, hadi ordan 30.1 meselesi ilk mesajımda 3.01 cilere göndermeydi aslında. Hani nasıl politik konuda siyasilere gönderme yaparız o şekilde sizinle alakası yok. O bakımda aramızda anlaşmadık konu yok.

Sizin konunuz program indirme indirme başına kazanç değilmi, yt de veya başka sitede program tanıtırsınız bunun altına download linki eklersiniz satın alma veya yönlendirme geliri gibi tercihlerle para kazanırsınız.

3.01 cilerde filmlere dizilere yönlendirme yapanlar o konu daha popüler olduğu için yt nin içine etmiştir.

Sistem akraba olduğundan 3.01 cilere gönderme yaptım sonra konu saptı . Bundan sonra PPD ile ilgili mesaj atılsın konuyu yeterince baltaladım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri