Youtube İle İletişime Geçtim(Awe İÇİN)

youtube böyle başı boş davrandığı için bunlarda at koşturuyorlar kafalarına göre.

Neymiş hiç bir şey yapamazlarmış. Arkadaş network parayı ödemiyor ve kanalı bırakmıyor neyin yasalı bu? bu kadar baştan sağma iş mi olur kafayı yedirir insana.

Kanala o kadar emek vermesem neyse zaten yeni kanallar açtım ordan devam ediyorum ama bu kadar basit olmamalı 6 aydır bekliyorum 1 gün öderler nasıl olsa diye ama koca 6 ay geçti hala para yok ortada.
YjJLNZ.png

İletisime gecmeyi nasil becerdiniz acaba?

Banka soyacağına uğraş MCN aç çök paraların üstüne akarı yok kokarı yok ,benim anladığım bu artık sözleşlemelerden youtube un çalışma biçiminden

Gecenlerde ticket atmistim kendilerine , 4 aydir bekliyorum diye :) belki öderler hesabi. Gelen ticket su sekilde :

Hi,

We haven´t receive reply from your YouTube regarding your blocked earnings but as soon as your earnings are unbloked we will be able to pay you.

Best regardsm

Salvador

----

Partnerde can skici durum, adsense bile telif ve kapanmada (adsense ban harici) ödeme yaparken Partnerin yapmamasi. Sorun bu yani :) Cevaplar icin tesekkürler.

Zoomin ve ona bagli networklerin genel sorunu bu aslinda. Neden boyle yapiyorlar acikcasi hic bir fikrim yok.

peki adsense bağlı kanalı aynı içerikle awe ye bağladığımızda üstüne üstlük 2 kere ödeme yaptığı halde şimdi neden ödeme yapmadığını nasıl açıklayacak ?

Sirket ici politikalariyla alakali bir durum oldugu icin bunu bilmem mumkun degil acikcasi.

şimdi burda şöyle bir durum oluşuyor adamlar bize parayı ödememe nedeni olarak içeriğin bize ait olmadığını söylüyor peki madem bize ait değildi bu içerik 2 kere ödeme yaparken bize mi aitti içerikte ödeme yaptınız şimdi size ait değil diyorsun çok saçma

şimdi burda şöyle bir durum oluşuyor adamlar bize parayı ödememe nedeni olarak içeriğin bize ait olmadığını söylüyor peki madem bize ait değildi bu içerik 2 kere ödeme yaparken bize mi aitti içerikte ödeme yaptınız şimdi size ait değil diyorsun çok saçma

ödeme yapmama hakkını şirkette olamaz bu imkansız çünkü kanal para kazanmaya devam ediyor eğer böyle bir şey olsa hemen atmaları lazım ağdan. Resmen paraları çaldılar gördüler bizimde sesimiz çıkmıyor youtube da ilgilenmiyor çalmaya devam ediyorlar.

ödeme yapmama hakkını şirkette olamaz bu imkansız çünkü kanal para kazanmaya devam ediyor eğer böyle bir şey olsa hemen atmaları lazım ağdan. Resmen paraları çaldılar gördüler bizimde sesimiz çıkmıyor youtube da ilgilenmiyor çalmaya devam ediyorlar.

aynen öyle bizim üstlerine gitmememiz den oluyor

hayırdır forumda awede kanalı olan kalmadı mı? şurdan iletişime geçinde tepkimizi gösterelim sesimizi duyuralım o kadar para boşa gidiyor aylardır.

gördün mü güzel kardeşim, demek ki iletişime geçilebiliyomuş gerçekten aweyle alakalı ;)

ismi lazım değil o gün sana, bana attığın mesajı attıran arkadaşını da bilgilendir gelişmelerle ilgili :D

Laf carptirma, etiketle oyle yaz. Ne demisler gordun mu? Sende havani aldin geldin burada bi ton yalan siraladin. Eline ne gectiyse onuda anlamis degilim ya neyse :D

Youtube ile iletisime gecilmez diye kim soyledi sana zaten? Tabii ki iletisime gecebilirsin ama killarini kipirdatmazlar network ile aranda olan sozlesmeden dolayi.

awe nin panelin de ki ödeme kısmında içeriğin size ait olduğunu kanıtlayın tarzındaki yazıyı gördüğümden beri kanalın tüm ayarlarından para kazanmaları kapattım 2 aydır da böyle bugün 3. aweden ayrılma isteğini gönderdim 2 kez red ettiler bu sefer de öyle olacak ama onlar red ettikçe ben göndericem

[MENTION=11791]bojan54[/MENTION] Bisey cikmiyo iste hocam ilk odememeye basladiklari zamanlardada kendim dahil bi kac farkli hesaptan, ve arkadaslarimin hesaplarindan maillestim surekli. Kabul ettigimiz sozlesmelerden dolayi bisey yapamiyoruz/yapamiyorlar. Bahaneleri belli cunku, 1 yil icinde google parayi geri isteyebilir. Ha 1 yil dolduktan sonra ne yapacaklar bakalim onu merak ediyorum. Cunku o parayi o zaman ya bize odemek zorundalar yada google'a iade etmek zorundalar.

[MENTION=11791]bojan54[/MENTION] Bisey cikmiyo iste hocam ilk odememeye basladiklari zamanlardada kendim dahil bi kac farkli hesaptan, ve arkadaslarimin hesaplarindan maillestim surekli. Kabul ettigimiz sozlesmelerden dolayi bisey yapamiyoruz/yapamiyorlar. Bahaneleri belli cunku, 1 yil icinde google parayi geri isteyebilir. Ha 1 yil dolduktan sonra ne yapacaklar bakalim onu merak ediyorum. Cunku o parayi o zaman ya bize odemek zorundalar yada google'a iade etmek zorundalar.

illa bir şey yapılması lazım en azından herkes mail atarsa adamlar böyle bir şeyden haberdar olur belkide bilmiyorlar. Yasal olarak biz haklıyız network bizi atsın o zaman hem parayı ödemiyor hem kanalı bırakmıyor çok saçma.

illa bir şey yapılması lazım en azından herkes mail atarsa adamlar böyle bir şeyden haberdar olur belkide bilmiyorlar. Yasal olarak biz haklıyız network bizi atsın o zaman hem parayı ödemiyor hem kanalı bırakmıyor çok saçma.

Iste diyorum ya sozlesmeden dolayi bu kadar rahatlar. Sozlesme 1 yada 2 yillikti, o yuzden isterseler atarlar. Istemedikleri surece atmak zorunda degiller. Odeme yapmiyorlar cunku yine ayni sozlesmede "iceriklerin size ait olmadigi tespit edilirse odemeleri bekletme hakkimiz var" tarzinda biseyde yaziyor. Bu durumda yasal olarak hakli olan bi yanimizda yok malesef. Sozlesmede bunlar yazmadigi halde bu sekilde davransalar haklisin o zaman biz hakli olurduk.

Iste diyorum ya sozlesmeden dolayi bu kadar rahatlar. Sozlesme 1 yada 2 yillikti, o yuzden isterseler atarlar. Istemedikleri surece atmak zorunda degiller. Odeme yapmiyorlar cunku yine ayni sozlesmede "iceriklerin size ait olmadigi tespit edilirse odemeleri bekletme hakkimiz var" tarzinda biseyde yaziyor. Bu durumda yasal olarak hakli olan bi yanimizda yok malesef. Sozlesmede bunlar yazmadigi halde bu sekilde davransalar haklisin o zaman biz hakli olurduk.

benim anlamadım bu sözleşmeyi nerde imzaladık biz? ben sadece dashboarda gelen yazıyı okuyup kabul ettim böyle hiç bir şey yazmıyordu.

kanala gireli bugün tam 1 yıl olmuş :D 1 sene sonra öderler mi parayı :p

Iste orasida tam bi muamma. Awesomeness'in hic umrunda degil, Creative once 1 yil sonra yarisini oderiz diyordu, sonradan 1 yil sonra kazanclar google tarafindan geri istenmediyse ne kadar kazandiysaniz oderiz demeye basladilar. Bakalim az kaldi iste 1 yillarinin dolmasina. 3 ay icinde ogreniriz o bloke olan paralar ne olacak :D

Laf carptirma, etiketle oyle yaz. Ne demisler gordun mu? Sende havani aldin geldin burada bi ton yalan siraladin. Eline ne gectiyse onuda anlamis degilim ya neyse :D

Youtube ile iletisime gecilmez diye kim soyledi sana zaten? Tabii ki iletisime gecebilirsin ama killarini kipirdatmazlar network ile aranda olan sozlesmeden dolayi.

lafı sana söylemedim ki etiketliyeyim ;)

iftiralar atarak konuşan birine laf anlatmaya çalışarak vakit kaybedemem..

anlıyorum ergensin hararetlisin ama bu kadar kibir yapma, iftira atma.. bu kadar büyük günaha girme..

lafı sana söylemedim ki etiketliyeyim ;)

iftiralar atarak konuşan birine laf anlatmaya çalışarak vakit kaybedemem..

anlıyorum ergensin hararetlisin ama bu kadar kibir yapma, iftira atma.. bu kadar büyük günaha girme..

Kibir yaptigim yada iftira attigim yok. Hersey apacik ortada, sen hala yalan soylemeye devam ediyorsun. Ciddi ciddi soruyorum bu kadar uzatmandaki amac nedir?

Benim de aklıma diğer partner şirketleri ile iletişime geçmek geliyor. Mesela Life'tan bi arkadaş bu foruma üye ve burada yazıyor. Bu insanlarla iletişme geçsek, bu tür bi olayın yaşandığını ve bunun karşısında ne gibi şeyler yapabileceiğimizi sorsak; bu Awesomeness denen firmanın yaptıklarının ne denli doğru ya da yanlış olduğunu falan sorsak ve bizi yönlendirseler?

Sonuçta Quiz ve Life sürekli ödeme yapan partner firmalar. Bi Awesomeness mı kurallar uyuyor da bu adamlar gibi bize ödeme yapmıyor?

Her türlü mail atalım ve dediğim gibi diğer partner firmalarına da derdimizi anlatalım.

Sonuçta onlar da bilirdi paranın üzerine yatmayı eğer bu kadar kolay olsaydı.

Sonuç alana kadar kovalıyalım bu işin peşini.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri