Youtube ile ilgili 100 Puanlık Uzman Sorusu :)

cosgunum

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar biliyorsunuz herhangi bir kanalımızda bulunan popüler, hit oranı yüksek bir videoya ek açıklamalar kısmından konuşma balonu, not, başlık, gündem gibi kısımlar ekleyerek başka bir youtube videomuza hit kazandırmak adına link verebiliyoruz.
İşte aklıma takılan ve puan değeri 100 olan soruda burada başlıyor :)

Diyelimki A kanalımızda yüksek hite hite sahip bir videomuz var. Kendimize bir tanede B kanalı açtık. A kanalımızdaki hiti yüksek video ile B kanalı içerisine attığımız videolardan birisini link vererek ilişkilendirdik. B kanalı ilgili video nedeniyle bir şekilde kapanırsa bu durumdan link verdiğimiz için A kanalıda etkilenir mi?
Umarım karışık sormamışımdır. Çünkü böyle bir niyetim var ama hiti yüksek kanalımdam yararlanmak isterken ileride başıma iş almayayım diyorum..

Kesinlikle etkilenmez, Kapanan video ve ya kanal telif hakkı ve ya topluluk ihtaharından gidecektir. Bu diğer kanalı etkilemez.

bende bu konuda sıkıntılıysım telif yemiş ve hiti çok yüksek bir kanalım var buraya hiti düşük olan kanalımdaki videoları link vermeyi düşünüyordum telif laflarını duyunca tırstım ne yapayım :?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri