Youtube İle Kimseye Bağlı Kalmadan Türkçe veya İngilizce Özgün Çocuk Animasyon Kanalları Yapıp Aylık Düzenli Gelir Kazanmak İster Misiniz?

Böyle durumlarda ilk sorduğum şey "madem düzenli gelir var, farklı kanalları kendinize açıp neden kazanmıyorsunuz?" :D

Böyle durumlarda ilk sorduğum şey "madem düzenli gelir var, farklı kanalları kendinize açıp neden kazanmıyorsunuz?" :D

Merhaba dervegider konuda zaten bu sorunun sorulacağını düşündüğüm için konuya ekledim. Kazanılıyor zaten ama sadece ben değil, sizlerin de kazanmanızı istediğimiz için bu şekilde kişiye özel taslak projesi konusu açtık.

İlginize teşekkür ediyorum.

Hayırlı satışlar. Projeleriniz güzel ama fiyat bana biraz yüksek geldi. Daha önce bu projelerin bazılarını 600 TL ye yaptırmıştım.

Hayırlı satışlar. Projeleriniz güzel ama fiyat bana biraz yüksek geldi. Daha önce bu projelerin bazılarını 600 TL ye yaptırmıştım.

İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Evet o şekilde bir proje yapılıp daha sonra çoklu olarak başkalarına satılıyor. Fiyatı ondan dolayı 600 TL olmuştur diye düşünüyorum. Burada olan projelerin hepsi kişiye özel olarak yapılacaktır. Ciddi emek verilecektir. Ondan dolayı proje fiyatının uygun olduğunu düşünüyorum.

Aynen. Fiyat Yüksek Bencede.
Tabiki Siz Bu Hizmete Bu Fiyatı Uygun Görmüşsünüz O na da Saygım Var :)

Aynen. Fiyat Yüksek Bencede.
Tabiki Siz Bu Hizmete Bu Fiyatı Uygun Görmüşsünüz O na da Saygım Var :)

Size göre fiyat yüksek olabilir. Bana göre uygundur. Yani bu kişiye göre değişir. Bu projeyi animasyon firmasıyla anlaşıp çalışsaydık ve bu fiyatı verseydik bu fiyatın çok uygun olacağını soylerlerdi. Ancak biz bunun yerine siz değerli ytpara üyelerinin faydalanması istediğimiz için burada konu açıp hizmet sağlamayı uygun gördük.

İlginiz için teşekkür ediyorum.

Durumum müsait olmadığından eğitim setini alamıyorum, çok isterdim almak, çokta ihtiyacım vardı aslında, hayırlı satışlar hocam

Durumum müsait olmadığından eğitim setini alamıyorum, çok isterdim almak, çokta ihtiyacım vardı aslında, hayırlı satışlar hocam

Merhaba YouByVRO, öncelikle şu konuya bir açıklık getireyim hiç bir şekilde herhangi bir eğitim seti satılmıyor. Kişiye özel After effecst taslak projesi veriliyor. Arka plan ve karakterleri değiştirip istediğiniz kadar çocuk animasyon videoları oluşturabiliyorsunuz.

İlginizden dolayı teşekkür ediyorum.

---------- Spam Engelliyici 22:18 ---------- Önceki Mesaj 22:16 ----------

yolunuz açık olsun üstat iyi satışlar

İyi dileklerin için teşekkür ediyorum. Sağolun.

Aslında proje çok güzel mantıklı özgüne başlayacaklar için, ama şuan şu zamanda fiyat bana göre biraz fazla gibi geldi. Videolar gayet güzel hoşuma gitti. Hayırlı satışlar , ALLAH utandırmasın hocam

Kendisi sözüne sadık sonuna kadar güvenilir bir kişidir.Kimsenin sorun yaşayacağını zannetmiyorum.

Aslında proje çok güzel mantıklı özgüne başlayacaklar için, ama şuan şu zamanda fiyat bana göre biraz fazla gibi geldi. Videolar gayet güzel hoşuma gitti. Hayırlı satışlar , ALLAH utandırmasın hocam

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Sağolun. İnşallah.

Merhaba YouByVRO, öncelikle şu konuya bir açıklık getireyim hiç bir şekilde herhangi bir eğitim seti satılmıyor. Kişiye özel After effecst taslak projesi veriliyor. Arka plan ve karakterleri değiştirip istediğiniz kadar çocuk animasyon videoları oluşturabiliyorsunuz.

İlginizden dolayı teşekkür ediyorum.

---------- Spam Engelliyici 22:18 ---------- Önceki Mesaj 22:16 ----------

İyi dileklerin için teşekkür ediyorum. Sağolun.

hocam kişi özel after effect projesi sadece satılıyor ise konuya neden kazanç resimleri vs eklediniz ? Kanal tuttuktan sonra kazanacagını herkes biliyor sonucta. "Belirttiğiniz sistemde çalısanlar kazanabilir" demişsiniz bu sistem içinde mi yoksa konuda belirttinizmi göremedim

Kendisi sözüne sadık sonuna kadar güvenilir bir kişidir.Kimsenin sorun yaşayacağını zannetmiyorum.[/QUOTE

İyi dileklerin için teşekkür ediyorum. Sağolasın.

---------- Spam Engelliyici 22:33 ---------- Önceki Mesaj 22:27 ----------

hocam kişi özel after effect projesi sadece satılıyor ise konuya neden kazanç resimleri vs eklediniz ? Kanal tuttuktan sonra kazanacagını herkes biliyor sonucta. "Belirttiğiniz sistemde çalısanlar kazanabilir" demişsiniz bu sistem içinde mi yoksa konuda belirttinizmi göremedim

Merhabalar, kazanç raporlarını eklememizin amacı o taslakların hit aldığını ve kazanç sağlandığını kanıtlamak için ekledik. Bunun için yapılması gerekenler var. Onu da satın alan kişiye gösterip anlatacağız. ilginize teşekkür ediyorum.

Burada o videoları bir sürü arkadaşın kendi başına yapabileceğine eminim. Bunlara ek olarak ne veriyorsunuz ? O videoları nasıl izleteceğimiz hakkında bilgiler var mı ?

Burada o videoları bir sürü arkadaşın kendi başına yapabileceğine eminim. Bunlara ek olarak ne veriyorsunuz ? O videoları nasıl izleteceğimiz hakkında bilgiler var mı ?

Merhaba WinAthere, bir sürü arkadaş yapabiliyorsa kendi yapsın sorun değil. Konuda ne anlatıldıysa o şekilde olacaktır. İlginize teşekkür ediyorum.

Konudaki kazanç rakamları sizi şaşırtmasın. Böyle bir kategoride oturmuş sağlam kanalınız yoksa uzunca bir süre kendiniz yapıp kendiniz izlersiniz videolarınızı.

Ben bu konuyu sanki R10 da görmüştüm :)

Son düzenleme:
Konudaki kazanç rakamları sizi şaşırtmasın. Böyle bir kategoride oturmuş sağlam kanalınız yoksa uzunca bir süre kendiniz yapıp kendiniz izlersiniz videolarınızı.

Merhaba hsehan1, biz zaten kimseye hiçbir şekilde bir kazanç garantisi sunmuyoruz. Sağlam kanalla pek bir ilgisi olduğunu düşünmüyoruz açıkçası. 3 aylık kanalda bu gelirler kazanıldı. Bu durum yapılan çalışmaya bağlıdır. İlginize teşekkür ediyorum.

animasyonlar tam çocukların istediği gibi güzel ve ilgi çekici, ben de bir soru sormak istiyorum. 3 aylık kanalda çok harika bir gelire ulaşmışsınız öncelikle tebrikler.
videoların güncelliği hangi sıklıkta olmalı?
her gün bir video mu, yoksa projelerden günde ne kadar çıktı alırsak o kadar atalım mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri