Youtube ile Sende Para Kazan Adlı Kitap

aynen öyle ,öğrenmeye ihtiyacım yok bunları aylık 1000tl paramı aliyorum ve sürekli artiyor bu miktar özgün çalışıyorum deliler gibi günde 100 200 video yüklemiyorum haftada 1 max 2 video kafama göre hatta hiç yüklemesem bile 2 yıllık garanti sabit gelirim var sence ihtiyacım var gibi gözüküyor mu ? böyle bi durumda sen ne yapardın forumda konuları okuyuorum da sürekli pc başında dur sabahtan akşama kadar uğraş ne gerek var ki böyle şeylere haftada 1 video yükle gez eylen miss gibi yok kanalım kapandı hatta pardon kanallarım kapandı gibi bi derdim yok şimdi daha mantıklı geldimi herşey

sen özgün 1000 lira kazan botcular hile hurdayla 10.000 kazansın bu mu adaletin dünya !!11!111 haha :D

Forumu araştırarak işin bütün inceliklerine sahip olabilirsin. Neden bilgialmak için illa birisni yanına almak istiyorsun. araştır o kadarmı zor. özgün çalışıyorsun haftanın 5 günü boştasın. şu forumu araştırıp öğrenmek o kadarmı zor. kitap yazacaksın...

Hocam bukadar bilgiyle kitap yazilabiliyorsa , Forumda bende dahil olmak uzere onlarca arkadas cilt cilt roman yazmasi lazim.

spamla ilgili içerigi olan bi kitapdan bahsediyorsun.sen özgün kanalınla nasıl milyarlar kazandıgını anlatmayacaksın bu kitapta ve spam yapmak,bot,kanal satışları gibi spamcıların ugraştıgı şeyleri bilen birisini arıyorsun kitabın içini doldursun diye.diyelimki birisi gelip bu sorduklarının hepsini en ince detayına kadar biliyorum dedi.senin bu adama yada kitaba ne gibi bi katkın,faydan olucak ben onu anlamadım.senin bilmedigin daha dogrusu o adamın ilgi alanına giren bilgiler olucaksa bu kitapda,o adam neden kendisi satmasın da satışdan alacagı parayı senle paylaşsın?

Hocam kanalı pm den veya buradan atar mısınız özgün olan kanalınızı? O zaman inanırız işte samimiyetinize. Kanal size ait olduğu için içerikte sizin olduğu için ortada endişelenicek bişey yok sanırım.

spamla ilgili içerigi olan bi kitapdan bahsediyorsun.sen özgün kanalınla nasıl milyarlar kazandıgını anlatmayacaksın bu kitapta ve spam yapmak,bot,kanal satışları gibi spamcıların ugraştıgı şeyleri bilen birisini arıyorsun kitabın içini doldursun diye.diyelimki birisi gelip bu sorduklarının hepsini en ince detayına kadar biliyorum dedi.senin bu adama yada kitaba ne gibi bi katkın,faydan olucak ben onu anlamadım.senin bilmedigin daha dogrusu o adamın ilgi alanına giren bilgiler olucaksa bu kitapda,o adam neden kendisi satmasın da satışdan alacagı parayı senle paylaşsın?

Arkadaş beni arıyor :) bilgi bakımından :)

Ya küfür etmemek elde değil ya kardeşim yazdığımı oku oku [MENTION=12209]Mehmet64[/MENTION] spam yapan biri iyi biri lazım diom yazdıklarımı iyi okuyun kardeş sonrasına [MENTION=13641]kehanet55[/MENTION] kardeşim bilmeyenler için o kitap bilen biri almaz zaten ya okadar çok boş insan varki işte sırf kimseye bişey öğretmemek için kitap yazcam anlayana kadar okusunlar insanla uğraşmak kadar zor birşey yok
Kufur edilecek birsey yazmadim ben haric en az 10 kisi elestri yapiyor.Etsene hadi kufur bakalim.

Para kazanmaya başaldın ve sonraları ytparayı keşfettin...

Yardım arıyorsun. Ve kitap yazmak istiyorsun inşallah alan çıkar ne diyelim.

Normal elle tutulur kitap yazmak seni yasal olarak sıkıntıya sokar, eğer amacın insanlara birşeyler kazandırmaksa E-book uda geçtim forumda paylaşabilirsin bildiklerini, yok ben kazanıyorum dersen ki zaten kazananlar forumda bildiklerini paylaştı, youtube ve google sanal ortamlarda olan platformlar sen bunu elle tutulur bir kitaba dönüştürmen ironi yapman anlamını taşır, sanal ortamlarda duyurmaya çalış sesini, Allah herkesin kazancını artırsın inşallah..

adam neye uğradığını şaşırdı :)

Bende Kitap yazmayı düşünüyordum ve yamaya başladım. Ama Spam'a dair bir bilgi yok içerisinde. Kitapta anlattığım içerik genel olarak Google'nin kendi bilgilerini baz alarak yazdım. Çünkü bunları bilmeyen bir çok kurumsal firma var... Örneğin panadizi ile görüştüm ben hem tek kişi olduğum gerekçesi ile hemde belirli bir ikamet adresim olmadığı için vazgeçtiler.
Eğer böyle bir fikriniz varsa kurumları/orgaznizasyonları zorlayın. Bir havayolu firması olabilir yada bir etkinlik oluşturma ekibinin youtube kanallarının sorumlusu olabilirsiniz. :)

Arkadaş böyle şeyler düşüneceğine youtubeden daha fazla nasıl kazanırım diye düşünsene..Kitap da nedir ya..Bu güne kadar aldığım ebookların hiç bir faydasını görmedim.Adam kategori yazmış pdf kitaba.Araba, resim manzara, spor, haber ben bunları zaten biliyorum.Boşverin bu işleri.

Bende Kitap yazmayı düşünüyordum ve yamaya başladım. Ama Spam'a dair bir bilgi yok içerisinde. Kitapta anlattığım içerik genel olarak Google'nin kendi bilgilerini baz alarak yazdım. Çünkü bunları bilmeyen bir çok kurumsal firma var... Örneğin panadizi ile görüştüm ben hem tek kişi olduğum gerekçesi ile hemde belirli bir ikamet adresim olmadığı için vazgeçtiler.
Eğer böyle bir fikriniz varsa kurumları/orgaznizasyonları zorlayın. Bir havayolu firması olabilir yada bir etkinlik oluşturma ekibinin youtube kanallarının sorumlusu olabilirsiniz. :)

Hocam beni anlayan tek sen çıktım teşekkür ederim arkadaşlar işin diyer boyutlarını düşünmiyorlar

Sürekli güncellenen bir sistemin kitabını nasıl yazıyorsunuz bende bunu anlamıyorum, geçen seneki youtube ile bu seneki youtube arasında (altyapı) olarak dağlar gibi fark var.

Merhaba arkadaşlar

Ben uzun zamandır youtube ile uğraşıyorum , özgün çalışıyorum ilk günden beri para kazanıyorum para kazanmaya başladıktan sonra ytparayı keşfettim yani herşeyi tamamen kendim yaptım kendim öğrendim artık herkez herşeyi hazır bekliyor benimde aklıma şöyle birşey geldi kitap yazmayı düşünüyorum (e kitap değil) normal bir kitap yanlız yasal olarak dükyanlarda satamam çünkü işin inceliklerini anlatcam internet üzerinden elden filan çünkü beni tanıyanlar sürekli bana soruyolar ytparaya girin bakın diyorum oda yok direk bana geliolar sadece bot nedir ne değildir hiç bilmiyorum vds nedir bu satılan 1tl lik youtube hesapları
bana bunları bilen tamamen çözmüş biri lazım o kişi ile birlikte kitabı hazırlayıp satmayı düşünüyorum sizce nasıl olur ??

işin öğrenmek istediğin kısımları DEDE KORKUT masalları değilki hocam dizinin dibine oturtup anlatsın sana bilen kişi...

sakın kitabı işin inceliklerini örenmek için yazıyor olmayasın :D

işin inceliklerini anlatacağım diyorsun vds + 1l lik hesaplardan haberin yok o yüzden arkadaşlarda eleştirmekten kendini alamıyorlar

kusura bakmayın...

Saygılar

Sürekli güncellenen bir sistemin kitabını nasıl yazıyorsunuz bende bunu anlamıyorum, geçen seneki youtube ile bu seneki youtube arasında (altyapı) olarak dağlar gibi fark var.

windows başa bela bir işletim sistemi hocam ama bütün sürümlerinin kitabı var..

adobe programlarının bütün hepsinin kitabı var her sürümde güncel kitap çıkar

ben onu çok düşündüm ama sağlam bi şirket açıp girmek lazım o işe birde birkaç referans yapmak lazım sağlamlardan.. ilerde çıkacaktır o tarz bir firma şuan herkes şeyi düşünüyor neden sana versinler ki...her zamanki düşünme mantığı bu...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri