Youtube İle Yatıp - Youtube İle Kalkmak

flyx

Süper Moderatör
Arkadaşlar mutlaka aynı şeyleri yaşıyoruz ama ben biraz takmış durumdayım.

Haber izliyorum bundan ekmek çıkar diyorum :)
sabah kalkıyorum yüzümü yıdıktan sonra aklıma gelen ilk şey gece acaba kaç tık oldu :)
gece yatıyorum onumu paylaşsam bunumu paylaşsam.
şunumu denesem diye düşünerek uykumun kaçtığı zamanlar oluyor :)

iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum ama sanırım bu iş bizi asosyal yapıyor. ne bir yere gitmek istiyorum ne başka bir şey yapmak istiyorum.

aslında çoğu zaman şikayetçi değilim bu durumdan ama bilemedim :)

ne yapsak ne etsek kurtulsak mı kurtulmasak mı?

sizin psikolojik durumunuz nedir?

Valla kafanı pek takmıyacan dediğim gibi kafanı bu işle bozarsan, sinirin streesi adli dengen bile bozulabilir, kazanmak amaç tabi ki ama sağlığından önemli değil. O yüzden bir iş gibi günlük 3-4 saat den fazlasını verme kendini yıpratmana değmez elbet belki o attın 1000 videodan hiç biri tutmucak 4 saat doldumu o 1001. videon tutacak ama sağlığından daha mı önemli değil, olursa böyle olur diyeceksin.

Knight oynardım yerini Youtube aldı, aynı dediğin gibi hele bir de bot, vps birşey varsa süresi boşa gidiyor hemen atmalıyım telaşı oluyor.

Okadar takma dostum çik dişari gez real hayatin tadini çikar

Youtube ile uğraşmasan ticaret ile uğraşsan emin ol yine başını yastığa koyduğun zaman düşünecen "şundan ne kadar alayım, hangisinden satayım, nereye satayım, nereden alayım".Yani aslında olması gereken bu.Sürekli düşünmek insanın ufkunu geliştirir.Asıl düşünmüyorsak orada bir problem var demektir.Tabi kendimize de vakit ayıracağız ama hangi işi yapıyorsak onda başarılı olmayı amaçlıyorsak gereklerini yerine getirmemiz üzerinde kafa patlatmamız gerekiyor.

televizyonda tmb isimli müzik kanalını açtığımda tbm yazıyor sandım. sanırım bu psikolojimi açıklıyor.

Knight oynardım yerini Youtube aldı, aynı dediğin gibi hele bir de bot, vps birşey varsa süresi boşa gidiyor hemen atmalıyım telaşı oluyor.

aynen ya şu vps, bot insanı strese sokuyor.Mesela gece video koymadımmı sabah diyorum gece koysaydım şimdiye atmşıtım gibisinden.Ama en çok düşündüğüm şu kadar video ile şu kadar izlenim şu kadar kazanç alıyosam şu kadar video ile bunu yaparım :D Buda insana biraz daha şevk veriyo gaza getiriyo.Sonra başlıyom video basmaya.

Valla düzeni oturttuktan sonra işleri rolantiye almak lazım ben günde artık en fazla 2-3 saatimi kanal arayarak videoları bota ayarlamayla geçiriyorum sonra istediğimi yapıyorum o kadar fazla kasmaya gerek yok.

Eğer bu düşünce daha çok kazanma isteğiyse sorunlu bir düşünce.Ancak kendinizi daha çok aşmak ve kendinizi daha ileri taşımak meselesiyse bir yanlışlık yok bence...

Eğer bu düşünce daha çok kazanma isteğiyse sorunlu bir düşünce.Ancak kendinizi daha çok aşmak ve kendinizi daha ileri taşımak meselesiyse bir yanlışlık yok bence...

aynen bu düşünce hocam. sürekli daha iyisini yapmak sürekli daha fazla kazanma isteği. nereye baksam youtube arkadaş :) bi bebek görüyorum şuna ne yapsamda videosunu çekip youtube'a koysam diye düşünüyorum bazen. abartıyormuyum diye düşünüyorum :)

aynen bu düşünce hocam. sürekli daha iyisini yapmak sürekli daha fazla kazanma isteği. nereye baksam youtube arkadaş :) bi bebek görüyorum şuna ne yapsamda videosunu çekip youtube'a koysam diye düşünüyorum bazen. abartıyormuyum diye düşünüyorum :)

havaya at ve tutmayı unut iyi kazanırsın bak =) evet abartmıssın =)

Arkadaşlar mutlaka aynı şeyleri yaşıyoruz ama ben biraz takmış durumdayım.

Haber izliyorum bundan ekmek çıkar diyorum :)
sabah kalkıyorum yüzümü yıdıktan sonra aklıma gelen ilk şey gece acaba kaç tık oldu :)
gece yatıyorum onumu paylaşsam bunumu paylaşsam.
şunumu denesem diye düşünerek uykumun kaçtığı zamanlar oluyor :)

iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum ama sanırım bu iş bizi asosyal yapıyor. ne bir yere gitmek istiyorum ne başka bir şey yapmak istiyorum.

aslında çoğu zaman şikayetçi değilim bu durumdan ama bilemedim :)

ne yapsak ne etsek kurtulsak mı kurtulmasak mı?

sizin psikolojik durumunuz nedir?

bi durum bu kadar güzel bir şekilde açıklanır. aynı durum bendede var :)

Youtube işine ilk başladığımda ABARTISIZ SÖYLÜYORUM;

2-3 gün evden dışarı çıkmadım. 1 gün boyunca koltuğa gömüldüm, İHTİYAÇLAR Dışında hiç kalkmadım. Ama sonradan düzene girince herşey, kazançlar vs. herşey ortaya çıktı :)

2-3 gün uğraştım, şimdi uğraşmasam bile sabit kazançlarım geliyor..

Benim biraz borçlarım var.. aldıgım maaş yetmiyor... o borçları bitirince hemen bu işi bırakacagım... bırakmak derken günde en fazla 1 saat ayıracagım... planım bu... çünkü siz farkındamısınız bilmiyorum ama insan beynindeki bir çok bilgi pc başında ömür geçirdiğiniz için siliniyor.. Sosyal hayatınız sıfıra iniyor... Başkalarını eğlendiriyor, bilgilendiriyorsunuz fakat ömrünüzü stress içinde harcamaktan başka bir şey değil...işin özü: APTALLAŞIYORSUNUZ.. Sözün özü : HİÇ BİR ŞEY SAĞLIGINIZDAN DAHA DEĞERLİ DEĞİLDİR:: bunu asla unutmayınız.

yanlış yapıyorsun kendine bir standart belirle bu saate video at bu saate gez bu saate bunu yap ama sürekli aynı şeyleri yapma yaparsan şayet yıpranırsın, rüyaların bile karışır o nedenle sosyal aktiviteler yap takıntı haline getirirsen şayet büyük bir sıkıntı olur çünkü yarının sana ne verip vereceğini kimse bilmez o nedenle kendini çok kasma derim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri