Youtube İlginç Kapanmalar

• Kullanıcı AttackeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

AttackeR

Kayıtlı Üye
Beyler ayın 23ünden bu yana kanal açıyodum geçen gün kanallara bakıyım dedim bi baktım kanallar patlamış hepsi patlamıştır diye diğerlerine bakmadım ip spama düşmüş sanıyordum ip değiştirdim sonra bi baktımki 23ünde açılanların hepsi 24ünde kapanmış 25nde açtıklarım sağlam 29 sağlam bir şekilde duruyor. hepside aynı ip den açtıklarım
google günlük temizlik mi yapıyor ne yapıyor anlayamıyorum artık nasıl bir sistem yürütüyorlar

o sıkıntı bende de var gece 5 tane açtıysam 2-3 tanesi kapanabiliyor genelde art arda açtığım kanallarda oluyor, kanalları kendim açmıyorum.

o sıkıntı bende de var gece 5 tane açtıysam 2-3 tanesi kapanabiliyor genelde art arda açtığım kanallarda oluyor, kanalları kendim açmıyorum.

ben kanalları kendim açıyorum hocam problem kanallardan değil kapansa hepsinin uçması lazımdı benim 2-3 günde açtım bütün kanalları farklı bir sistem yürüyor

Aynı durumu ben de yaşıyorum. %90 oranında kanal yaklaşık olarak açıldıktan bir kaç saat sonra spamdan kapanıyor. IP ile alakalı bir durum değil. Hiç kullanılmamış IP ile denedim durum yine aynı. Anlaşılan atlatmamız gereken yeni bir sistem var. Fakat bu durum bende onaysız maillerin ilk açılışta kurtarma mailini sormasıyla birlikte başladı. Çok nadir de olsa kurtarma mailini sormuyor. Bu durumda herhangi bir kapanma söz konusu değil.

ben çok az kanal çalışıyorm haftada max 10 tane suan hıc kanal kalmadı hepsı kapandı heps :S adsense her gun 0ı goruyor

Manuel vds render max 10 video atarım ben, 2 haftadır bu şekil sıkıntılı

---------- Spam Engelliyici 22:13 ---------- Önceki Mesaj 20:57 ----------

An itibariyle 5 kanalım daha uçtu

Aynı durum bendede mevcut hocam kanalları kuruyorum 3 hafta gidiyor sonra 10 kanal actiysam 6 si kapaniyor 1 günde. Bakiyorum hepside teliften gidiyor. Galiba google birini yakalayinca tüm kanalları kontrole aliyor

Telif gitmiyor hocam benim direk spamdan kapanıyor kanallar, işler iyice zorlaştı artık adsense de böyle yapıyorsa yandık

Eskı kanallar once vıdeonuz kaldırıldı şikayetten sonra diyor Sonra mail geliyor hesap kapanıyor Yenı açtığım kanallar ertesi gun ya kapanıyor yada hesaba giriş yapamıyorum telefon doğrulaması ıstıyor Ben nereden bileceğim rinring numarasını numarayı ıkı kere kullanıyorum ondan sonra açtığım hesabı unutuyorum

Beyler ayın 23ünden bu yana kanal açıyodum geçen gün kanallara bakıyım dedim bi baktım kanallar patlamış hepsi patlamıştır diye diğerlerine bakmadım ip spama düşmüş sanıyordum ip değiştirdim sonra bi baktımki 23ünde açılanların hepsi 24ünde kapanmış 25nde açtıklarım sağlam 29 sağlam bir şekilde duruyor. hepside aynı ip den açtıklarım
google günlük temizlik mi yapıyor ne yapıyor anlayamıyorum artık nasıl bir sistem yürütüyorlar

botmu manuelmi

Benimde 3-4 aylık kanal uçmuş flag mı attılar bakmadım da iyi kazandırıyordu

Bugün 14 kanalım kapanmış. 6-7 aylık boş sayılan kanallarda kapanmış

bunlar hep spamın bitirileceğinin sinyalleri. bundan sonra bir senelik bir süre boyunca kaliteli spam yapanlar kazanacak sonra da komple bitirirler zaten.

Spam'ın bitceği falan yok genel temizlik yapıyorlar belliki.Quiz'in kanalları atmasından sonra gülüp geçiyor insan :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri