YouTube ilk günlerimiz.

keşke bende sizin kadar eski olsaydım ozamanlar bukadar zorlandınızmı acaba para kazanma kapanma.spama düşme.eşleşen verme.telif hakkı sahte telifler,dünya engellemesi ...vb.bence kesinlikle hayır .ozamanlar kazanmak daha kolaydı bence.

kesinlikle bu youtub işi ilk çıktığında bu işe başlayan birkaç arkadaşım vardı
ozmanlar bu iş çok çok kolaymış yani 2012 eylül ekimden önce
adamlar sadece maç özetinden 500 600 dolar alıyorlardı

kesinlikle bu youtub işi ilk çıktığında bu işe başlayan birkaç arkadaşım vardı
ozmanlar bu iş çok çok kolaymış yani 2012 eylül ekimden önce
adamlar sadece maç özetinden 500 600 dolar alıyorlardı

aynen bende öyle tahmin ediyordum tam düşündüğüm gibi biz epey geç kalmışız olaya...gerçi hiç bi şey için hiç bir zaman geç değildir.

bende deli gibi lezbiyen videoları atıyodum itiraf edeyim :) hatta 550 milyon kazandım parası bu ay geldi :D

1024 internet hızıyla video indirip yüklüyordum. Sabaha karşı bir haber videosunu upload ederken yataga uzandım uyuya kaldım saat 6,30 civarıydı 3 gibi kalktıgımda video 200 bindeydi para kazanmasını açmamışız açtıktan sonrada video izlenmedi :D

Ben xyz videoları indirip indirip 4 5 dakikalık yapıp atıyordum ve 1 gün sonra baktım herşey uçmuş :D

1024 internet hızıyla video indirip yüklüyordum. Sabaha karşı bir haber videosunu upload ederken yataga uzandım uyuya kaldım saat 6,30 civarıydı 3 gibi kalktıgımda video 200 bindeydi para kazanmasını açmamışız açtıktan sonrada video izlenmedi :D

kardeş benim içim acıdı okuyunca :D

İlk günden beri özgün çalışıyorum. İlk yaptığım videolar ile son videolar arasında dağlar kadar fark var tabi. :) Birde açıklama etiket olaylarında biraz zayıftım onlarıda zamanla oturttum..

muslera06 sayesinde hiçbir aksilik yaşamadım çok iyi anlatmış videoda

5 ay boyunca tık attım 650 tl aldım :D
o zamanlar çok basitti ban man yoktu

---------- Mesaj saat 11:46:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:44:38 civarında gönderildi. ----------

Ben gangnam style attım ötesi var mı kapışalım ?

koray multisiyle beğeni atmış kendi yorumuna :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri