Youtube ip adresini kara listeye alır mı ?

• Kullanıcı kajaga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kajaga

Kayıtlı Üye
3 tane vds var 4 tane adsense hesabım var.
adsensenin birine kendi bilgisayarımdan girip kanal bağlıyorum, diğerlerine vdsden giriş yapıp kanal bağlıyorum. hepsine 50 adet kanal bağlayıp bırakmayı düşünüyorum, ancak vdslerin ip adresi kara listeye girerde tüm kanallarım kapatılır diye korkuyorum. Çok kanal çok adsensesi olan arkadaşlar nasıl çalışıyor ?

olma ihtimali var, yeni ip satın al isini garantiye al

kanallar herzaman kapatılabilir bunun için sürekli çerez+modem reslenmesi gerekiyor bu arada adsensede fazla sıkıntı olmaz 5 ine aynı ipden giriyorum

Açıkçası ip adresinin kara listeye alınacağını düşünmüyorum sonuçta ipleri sadece 1 kişi kullanmıyor. Modeme res atıldığında eski ip boşa çıkıyor yeni ip alıyorsun gelen yeni ip de başkalarının kullanmış olduğu ip adresleri oluyor senin boşa çıkardığın eski ipnide başka biri alıyor. fakat şöyle bi şey ver hem mac adresi hem ip adresi aynı oluca mac adresi kara listeye girebilir kafamda deli sorular.

bu işi bundan sevmiyorum işte garantisi yok. bir sabah uyanırsın her şey kapanmış. vds kullanan birinin adsenseleri banlanmıştı geçen...
...

vds de 7 kanal açtım, iki hafta sonra hepsi kapandı. Hatta gmail hesabını da kapattı. Gerekçe de kullanıcı kuralları ihlaliydi. Vds de daha güvenli olur dedim, yanıldım :(

Bence kesinlikle vds de; gmail, youtube kanalı yada başka birşey açmayın !!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri