Youtube iş arıyorum

• Kullanıcı Surya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İs arayanlar

Surya

Kayıtlı Üye
Konuya nasıl giriceğimi bilemedim.O yüzden kısaca kendimden bahsedeyim.19 Yaşındayım bilgisayarı ve interneti çok sık olarak kullanıyorum.Günümün tamamen nette geçtiğini söyleyebilirim.

3-4 aydır youtubeden para kazanmaya çalışıyorum fakat ödeme alamadım şu zamana kadar.

Nasıl bir yol izlemem gerekir ya da bana uygun bir iş varmıdır bilmiyorum o yüzden konu açmaya karar verdim.

Günlük min. 9-10 saat onlineyim işle 5-6 saat ilgilenebilirim.Gözüm pek yükseklerde değil elektrik-net faturasını ödeyecek kadar kazanmam bu aşamada bana yeterlidir.

Sürç-i lisan ettiysek affola.

Bot satın al. Spam olarak çalış. Ben bir buçuk ay çalıştım bu ay ödememi alıyorum.

Çok kanal = Çok para
kategori farketmez.

Post mu kasiyorsunuz anlamadim ? Iletildi....

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konuya nasıl giriceğimi bilemedim.O yüzden kısaca kendimden bahsedeyim.19 Yaşındayım bilgisayarı ve interneti çok sık olarak kullanıyorum.Günümün tamamen nette geçtiğini söyleyebilirim.

3-4 aydır youtubeden para kazanmaya çalışıyorum fakat ödeme alamadım şu zamana kadar.

Nasıl bir yol izlemem gerekir ya da bana uygun bir iş varmıdır bilmiyorum o yüzden konu açmaya karar verdim.

Günlük min. 9-10 saat onlineyim işle 5-6 saat ilgilenebilirim.Gözüm pek yükseklerde değil elektrik-net faturasını ödeyecek kadar kazanmam bu aşamada bana yeterlidir.

Sürç-i lisan ettiysek affola.

Spam yapma kardeşim benden sana öneri youtubeyi güzelce incele ve kendine bir kategori belirle ve titiz çalış kanalın düzenli olsun, videoların seçmece ve tek kategori olsun ön veya arka intro olsun en önemlisi HD olsun videonun zaman dilimi mühim değil. 2 gün uğraş kendi yaptığın 1 video at kanalına temiz iş olsun!

Küçük bi tavsiye vereyim. Tanıdık bi oyuncakcınız varmı ? Hiç olmadı bi oyuncakcı dükkanında 10 gün çalış kardeşim. O sürede tüm oyuncakların videolarını çek. 300 tane oyuncak videosunu kendi kameranla çekip koysan. her ay barajı rahatlıkla geçersin. Ankara'da olsaydınız bir proje için teklif edicektim. Ben bazen gidiyorum alıcı niyetine bakarak oyuncak ayıların videosunu çekiyorum. Beğenmediğim oyuncak ayı 100 bin izleniyor zaten zamanla geliştirirsin kendini. Spamdan ekmek çıkmaz.

1. Yol = bot satın alacaksın 5-6 tane kanal açacaksin abuk subuk videolar hiçbir anlami olmayan içi boş videolarla kanalları dolduracaksın 5000 10000 izlenim alip 100 200 kazandım diyeceksin. sonra youtube spam algilayip tüm kanallarini kapatacak ve pes edeceksin.

2. Yol = Güzel bir kategori bulacaksın (Örn Araba kaza videoları) güzel bir logo tasarım intro outro yapacaksın. Abone ol filigranini ayarlayacaksin adsensene bağlayıp güzelce kesip biçip özgün hale getirip yani youtubedekinin aynisini yüklemeyeceksin(Youtube aynı videoları çok öne cikartmiyor) 50 60 tane video yükleyeceksin sonra aynı işlemi farklı bir kategoride yapacaksin. 1. ayın sonunda en kötü 300 lira kazanırsın. 1.5 yıldır bu işi yapıyorum. Tecrübe ile sabittir.

bot falan boşuna satın alma zaten spam yapıcaksan hiç bulaşma attıgın video ünleme düşer.
al eline kamera güzel kategori bul yükle özgün çalış

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri