Merhabalar
2-3 gündür soruyorum tam olarak sorunum çözemedi yardımlarınız şimdiden çok teşekkür ler.
03.03.2014 de ilk youtube kanalımı açtım
Google Adsenseye de başvurdum onaylandı.
Youtube kanalımda adsense kimlik nosu gözüküyordu ve videolarını izlenmeli adsenseye aktarılıyordu.
4 gün sonra youtube kanalım yüklediğim 2 videodan dolayı kapatıldı anladığım kadarıyla
Videolardan etiketlerden dolayı çok uzun ve yansıtıcı olduğu için Spam diye videolar silindi.
Bende ikinci. Bir kanal açtım para kazanmayı aktifleştirdim ve youtube Analyticsde gösterim raporları var fakat bunların hiç bir 8 gün oldu hala google Adsenseye aktarılmış değil
Youtube kanalımda hesap etkinleştirildir yazıyor fakat adsense kimlik numarası gözükmüyor.
Gösterimler adsenseye aktarılmıyor bir haftadır.
Ülke olarak amerikada zaten sonra Türkiye yapayım dedi youtube iş ortağı Formu çıktı hatta onu da daha doldurarak gönderdim geri cevap olrak dönüşte geldi daha sonra tekrar deneyin.
Kanalımda videolar izleniyor ve youtube Analyticsde görünüyor fakat google Adsense de gözüken bişe yok.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Tekrar iyi günler.
NOT:adsense ile youtube ilişkilendirmesi yaptım üç tane kutucuğa işaretlenmiş.bilginiz