Youtube işi benim için bitmiştir

Madem bu kadar soğudun şimdi video yükleyesinde yoktur :)

Eğer Biraz Ara Vereyim Rahatlayım Diyeceksen, Ekinleri Biçmeden Ara Verme Bi Daha ki Bahara Meyvesini Versin..

Şimdi Biraz Kafa Toparlaman İçin:

-1 Tane Normal Yollu 15 20 Liraya Bot Al
-Elinde 10a Yakın Kanal Varsa Kullan Bunları(Yoksada Elde Et Aç vs.)
-Günlük 200 250'ye Yakın Video At ( Kanallara Dağıt )
-2k 3k Toplam Video Yükledin Mi 2 3 Hafta İçinde
-Artık 1.5 2 Ay Ara Verebilirsin :)
-( Tabi Arada Umumi Gelecek Telifleri Kontrol Etmek Kalıyor Sana.. )

Bu Seni En Rahatlatacak Yöntem Olduğu İçin Söylüyorum Fikir Beyanı :)
Şimdi Son Olarakta İmza'mı Oku Kolay Gelsin :)

Bot üyeliğim hali hazırda var zaten. Bir günde 100'den fazla video yükledim 2 kanala. Ertesi gün 2 kanalda pert. Heves kalmadı ki uğraşayım. Yinede ilgilendiğiniz için çok teşekkürler.

Bot üyeliğim hali hazırda var zaten. Bir günde 100'den fazla video yükledim 2 kanala. Ertesi gün 2 kanalda pert. Heves kalmadı ki uğraşayım. Yinede ilgilendiğiniz için çok teşekkürler.

kanal başı 30 35 video üstüne çıkarıp kanallara çok abanma ben bile bazen bi kanala 30 yüklediğimde korkuyorum, çünkü YT'nin sağı solu belli olmuyor biliyorsun..

yüklediğin videoların kategorilerini değiştir.. Ülke Farklılıklarıda Olsun Arapça İspanyolca ve Haliyle Genel İng..

ilgi Konusuna Gelince Rica Ederim Yinede Ara Verecek Olursanız En Azından Bu Yöntemle Ara Verin..
YT'nin Boş Yere Kanalları Kapatarak İnsanların Aylık Paralarını Kesip El Koyan, Haklara Tecavüz Edip Cüro Elde Etmeye Çalıştığını Unutmayın..
( Direnin Bu Saçma Adalete:) )

Sonrada Bize Video Hazırlarlar Neymiş Bot Kullanmayın Çok video yüklemeyin vs. vs. Oldu Bide Ayaklarını Yıkayalım ?
Enaği Yok Karşılarında Yılma Kardeşim Aban Bot'a :) ( Aşırı Abanıpta Şanszımanı Motoru Dağıtma :) )

#DirenYoutuber :):)

(Not: Özgün Video Yükleyen Arkadaşlar Alınmasın 1 Tanede Özgün Video Kanal Bende Var.. )
Bu Yazdıklarım Sizede Bir Taktik Olsun Yeni Öğrenenlerede :) Google'ye heleki Adsense'ye Hiçbir Zaman Acımayın Yoksa Acıtır:) )

kanal başı 30 35 video üstüne çıkarıp kanallara çok abanma ben bile bazen bi kanala 30 yüklediğimde korkuyorum, çünkü YT'nin sağı solu belli olmuyor biliyorsun..

yüklediğin videoların kategorilerini değiştir.. Ülke Farklılıklarıda Olsun Arapça İspanyolca ve Haliyle Genel İng..

ilgi Konusuna Gelince Rica Ederim Yinede Ara Verecek Olursanız En Azından Bu Yöntemle Ara Verin..
YT'nin Boş Yere Kanalları Kapatarak İnsanlar Aylık Paralarını Kesip Haklarına Tecavüz Edip Cüro Elde Etmeye Çalıştığını Unutmayın..
( Direnin Bu Saçma Adalete:) )

Sonrada Bize Video Hazırlarlar Neymiş Bot Kullanmayın Çok video yüklemeyin vs. vs. Enaği Yok Karşılarında Yılma Kardeşim Aban Bot'a :) ( Aşırı Abanıpta Şanszımanı Motoru Dağıtma :) )

#DirenYoutuber :):)

Tekrardan çok teşekkürler. Adsense kazançlarım şuan askıda, kesinleşmesini bekliyorum. Ona göre hareket edeceğim.
Bu arada #DirenYoutuber çok güzel olmuş :D

allah sabır versin o kadar emek veriyorsun sonra biri senden alıyor çok zor arkadaşlar

ben hiç kazanamıyorum , dükkanı kapatıp gitmem lazım .
:D

1 video attım dün 24 saat geçti hala reklam aktif değil , Reklam aktif olan videolarda Reklam göstermiyor .
3k izleme alıyorum Reklamlar çıkmadığı için 40 tıklama zor alıyorum .

Yotube çok saçmalıyor gerçekten son 2 haftadır .
Ama bekliyoruz belki düzelir diye , düzelmezse bende uğraşmam .
Bakalım sonuç ne çıkacak .
Ama benim tavsiyem en azından yine 1 ay kadar felan beklemek gerekir .
Sistem tekrar oturacaktır elbette .

ben hiç kazanamıyorum , dükkanı kapatıp gitmem lazım .
:D

1 video attım dün 24 saat geçti hala reklam aktif değil , Reklam aktif olan videolarda Reklam göstermiyor .
3k izleme alıyorum Reklamlar çıkmadığı için 40 tıklama zor alıyorum .

Yotube çok saçmalıyor gerçekten son 2 haftadır .
Ama bekliyoruz belki düzelir diye , düzelmezse bende uğraşmam .
Bakalım sonuç ne çıkacak .
Ama benim tavsiyem en azından yine 1 ay kadar felan beklemek gerekir .
Sistem tekrar oturacaktır elbette .

Videolarda otomatik para kazanma aktif etme , video yüklensin tüm düzenlemelerini yap ondan sonra para kazanmayı aktif et bende işe yarıyor deneyip sonucu yazarsan sevinirim ?

Videolarda otomatik para kazanma aktif etme , video yüklensin tüm düzenlemelerini yap ondan sonra para kazanmayı aktif et bende işe yarıyor deneyip sonucu yazarsan sevinirim ?

ben sorunumu konu açarakta dile getirdim fakat aynı sorunları yaşanlar var , yinede sorun düzelmedi .
konuda alatta .

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/3117-para-kazanma-aktif-reklamlar-cikmiyor.html

Zaten etiketi vs girdikten sonra para kazanmayı aktif ediyorum , yani en son .
Para kazanma aktif olsada reklam çıkmıyor , dünden itibarende Para kazanma aktif olmadı attığım videolarda .
1 günü geçmesine rağmen

Arastir Sadece 1 tanecik tehlif vermeyen her hafta yayinlanan bi show bul tek o kategoriye calis

Ve bu show icin en azi iki kanal ac her iki kanalin ismi show un ismiyle ayni

1 aya 200-300 $ qaranti duzenli calishirsan

2 ci variant Azerbaycanda Olan Hic bi seye tehlif vermez

Her bi sey yukle Reklamlarda acik amma reklam tiklamasi cok az TBM cok duwuk amma

Musike bile tehlif vermiyor Hic bi seye tehlif vermiyor

1 Azerbaycan kanali ac Guncel Olan Agliva ne gelirse yukle Illaki kazanirsin

Never Back Down )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri