Youtube işine başlıyorum yardımınıza ihtiyacım var

doganyldz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Bu işi bi abim önerdi elimde yeterli sermaye de var bu işe en yüksek donanımdan girmek istiyorum bu işe, zaten 1 haftadır araştırıyorum forudamaki konulara bakıyorum her zaman ama işin içinden çıkamadım bana yol gösterebilcek olan var mı? aklımdaki sorulardan bazıları şunlar:
1) tek telefon numaram var ama onun diğer bir yolu da varmış sanırım onaylatma için birçok kanalı.
2) kaç kanal açmam lazım ayda 1000 1500 gibi bi rakam elde edebilmem için?
3) bot almalı mıym?
4) üniversite öğrencisiyim zamanım var günde kaç saat harcarım?
5)vps di falan herşeyini almak istiyoruym gerekirse vide da satın alcam hazırdan başlamak için yeterki bana ayda o kadar kazandırsın .
ben elimden geleni yapmak istiyorum şimdiden teşekkürler :)

En az 1 sene sonra o rakamlar kararlıysan tabi

aramadı,sormadılar beni

Youtube dan para kazanmak eskisi gibi kolay değil, hergün yeni bir kural, hergün yeni bir güncelleme çıkıyor..Tam toparlandım diyorsun adsensen banlanıyor, patner yapıyım diyorsun dediğin gibi 1000 kanal yapıyorsun sabah bir kalkıyorsun hepsi kapanmış yani kısacası bu iş emek istiyor, sabır istiyor gerçekler acı dır ama malesef böyle.

üyelik tarihin bugün ve 1 haftadır araştırdığını söylüyorsun. yeni moda mı bu yalan üzerine kurulan düzen? misal samsung denen bi çakal vardı(ki hala vardır, aramızda geziyodur feyk bi hesapla ve hatta bunu report bile eder), yardım edin kazanamıyorum ayağı yapa yapa bi ton insanı sömürmüş burada, dışarda da dalgasını geçiyordu arkalarından. sen nasıl bugün üye olduğun halde 1 haftadır araştırmış oluyorsun bu forumu? üyesizlere kapalı burası kardeş!

edit. yukarda açıklama yapmış ama ne derece doğru bilmem, ben yine de fikrimi yazıyorum.

Yeni başlıyorsan 5 Kanal aç ve iyi partnerlere sokarak ufaktan kategori araştırması yaparak başla daha sonra bilgi fikir sahibi oldukça kanal sayını çoğaltırsın BOT Kullanmanı tavsiye ederim.

üyelik tarihin bugün ve 1 haftadır araştırdığını söylüyorsun. yeni moda mı bu yalan üzerine kurulan düzen? misal samsung denen bi çakal vardı, yardım edin kazanamıyorum ayağı yapa yapa bi ton insanı sömürmüş burada, dışarda da dalgasını geçiyordu arkalarından. sen nasıl bugün üye olduğun halde 1 haftadır araştırmış oluyorsun bu forumu? üyesizlere kapalı burası kardeş!

edit. yukarda açıklama yapmış ama ne derece doğru bilmem, ben yine de fikrimi yazıyorum.

diğer üyeliğimin adı dgncnyldzz yeni bir üyelik açıp ödemeyi yaptım site için

o dediğin rakamları rahatlıkla kazanabilirsin, bol bol deneme-yanılma yapman yeterli kısa sürede o rakamları kazanacak duruma gelirsin, başarılar.

diğer üyeliğimin adı dgncnyldzz yeni bir üyelik açıp ödemeyi yaptım site için

diğer üyeliğine de baktım, o da onaysız be bilader? onaysız üyelikle nasıl forumu 1 hafta araştırdın ben hala buraya takılıyorum. buraya takılmamın sebebi de; şayet söylediğin yalan ise, bu forumu baştan sona oku bi şeyler mutlaka kaparsın. hazır sunulmasını beklemeden.

diğer üyeliğine de baktım, o da onaysız be bilader? onaysız üyelikle nasıl forumu 1 hafta araştırdın ben hala buraya takılıyorum. buraya takılmamın sebebi de; şayet söylediğin yalan ise, bu forumu baştan sona oku bi şeyler mutlaka kaparsın. hazır sunulmasını beklemeden.

bütün konuları açıp okuyabiliyordum yeni başlayanlar kısmı olsun serkanyt nin videoları olsun hepsine baktım

youtube işine başlamak için çok geç değilmi

Bu işi bi abim önerdi elimde yeterli sermaye de var bu işe en yüksek donanımdan girmek istiyorum bu işe, zaten 1 haftadır araştırıyorum forudamaki konulara bakıyorum her zaman ama işin içinden çıkamadım bana yol gösterebilcek olan var mı? aklımdaki sorulardan bazıları şunlar:
1) tek telefon numaram var ama onun diğer bir yolu da varmış sanırım onaylatma için birçok kanalı.
2) kaç kanal açmam lazım ayda 1000 1500 gibi bi rakam elde edebilmem için?
3) bot almalı mıym?
4) üniversite öğrencisiyim zamanım var günde kaç saat harcarım?
5)vps di falan herşeyini almak istiyoruym gerekirse vide da satın alcam hazırdan başlamak için yeterki bana ayda o kadar kazandırsın .
ben elimden geleni yapmak istiyorum şimdiden teşekkürler :)

1)3cx araştır bulursun

2) kanal sayısının cok bi espirisi yok tek kanal ile de cok para kazanabılrsın ben ılk basladıgımda cok kanal ile baslamıstım bi 30 40 kanal yaparak baslaabılırsın

3) kesinlikle alma vds ile baslarsan daha kolay olur ben botla baslamıstım soradan vds e alısana kadar baya zorlandım

4)O tamamen sana kalmıs ne kadar cok zaman o kadar cok para

Ah 1000 1500 rakam edebilmek kolay olsaydı şuan herkes iyi yerlerde olurdu, bırakıyorum diye başlıklar açmazdı :)

sen kimsenin ne dediğine bakma haci dayı , iste emin adımlarla ilerle istediğine ulaşırsın zaten hayırlı kazançlar olsun inşAllah

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri