YouTube işine Yeni Başlayanlar Umarım işinize Yarar

B
  • Kullanıcı byc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evettt arkadaşalar youtube den para kazanma işine yeni başlamış olanlar daha yolun başında olanlar bu konu sizleri daha çok ilgilendiriyor.Bu videolarda verdiğim bilgiler bazı forumlarda para ile bazı forumlarda ücretsiz dağıtılmakta hatta google arama yapsanız bile bu bilgilere ulaşabilirsiniz belkide ama ben hiç bilmeyenler için bu youtube kazanç eğitimi videoları hazırladım umarım işinize yarar Abone Olursanız sevinirim Herkese Bol Kazançlarrrrrrrrrrr

YouTube Kazanç Eğitim Videoları >>>

Edit : admin ve mod arkadaşlar konu yanlış yerde ve uygunsuzsa kaldırabilirim yada konu kitlenebilir

kendin kaç para kazandın da eğitim veriyorsun

Videoları izleyemiyorum şu anda :)
Merak ettim Video altına sakın bulaşmayın mahkemeye verilirsiniz tarzı yorumlar varmı :D
Kuzenim bü işi yapmıştı 18 ay hapis yedi :D

Bu tarz yorumlara oldu bitti eğlenerek gülüyorum :)

Evettt arkadaşalar youtube den para kazanma işine yeni başlamış olanlar daha yolun başında olanlar bu konu sizleri daha çok ilgilendiriyor.Bu videolarda verdiğim bilgiler bazı forumlarda para ile bazı forumlarda ücretsiz dağıtılmakta hatta google arama yapsanız bile bu bilgilere ulaşabilirsiniz belkide ama ben hiç bilmeyenler için bu youtube kazanç eğitimi videoları hazırladım umarım işinize yarar Abone Olursanız sevinirim Herkese Bol Kazançlarrrrrrrrrrr

YouTube Kazanç Eğitim Videoları >>>

Edit : admin ve mod arkadaşlar konu yanlış yerde ve uygunsuzsa kaldırabilirim yada konu kitlenebilir

14dk lık video'ya 2 dk aralıklarla reklam girmemen gerektiğini öğrenmeden eğitim etabına geçmen ilginç..

Kusura bakma da ortada iş mi kaldı da yeni başlayanlara umut tacirliği yapıyosun hocam?

Nasil bi kisilige sahipsin anlamiyorumki. Baskasinin parayla satmis oldugu hizmeti ne hakla sen kendi kafana gore ucretsiz olarak yayinlayip ustune birde kendi videolarinmis gibi gostermeye calisirsin? Evet konu kilitlenir, sende sinirsiz bani yersin.

konu kitlenebilir mi?

Seni kökten banlamaları lazım emek hırsızı....

bu eğitimleri bu arkadaş ücretli veriyordu sanırsam, görürse ayıp olur kendisine

http://www.ytpara.com/youtube-edito...ece-4-kisiye-full-kazanc-sistemi-hizmeti.html

Anlatın anlatın pasta nasıl olsa büyük. ekmek yoksa pasta yersiniz ;)

---------- Spam Engelliyici 03:20 ---------- Önceki Mesaj 03:17 ----------

Birde gitmiş [MENTION=14045]wildwood[/MENTION] un videolarini atmış kendinin gibi

Hocam bu videolar senin mi???

@wildwood hocam bakarmısın bunlar senin gibi geldi bana..

sen mi anlattın? [MENTION=14045]wildwood[/MENTION] 'un videoları bunlar

Spam ölmüş , mezarında bile rahat bırakmıyolar. Adam bizi spamlamış. Çok teşekkürler arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri