Youtube işini bırakıyorum malesef

özdeniz

Kayıtlı Üye
2O9Ghxe.png

Bu istatistiklerle devam edemem arkadaşlar yani emeğime değmiyor.Öğrenci olduğum halde ve harçlığımı çıkarmak zorunda olduğum halde maalesef beklentilerimi karşılamadı.Sitede alınan ödemeleri görünce iştahım kabarıyor fakat 4.5 dolar çok çok az bir miktar sizlerdende öğrendiğim taktikler oldu hakkınızı helal edin arkadaşlar.

Bir yunan atasözü der ki ; Ποτέ μην εγκαταλείπεις
Translate'den çevirebilirsin :)

Söylenecek o kadar çok şey var ki... Hiç uğraşamayacağım :)

edit: 4 aylık uğraşlarım boşa gitti pes etmedim yeniden yükledim ve 1 haftalık çalışmanın sonucu. (dizi film hiç bulaşmadım ve türkçe kategori)

8272incig2023914.jpg

bu rakamların çoğalacağına da eminim. tabi yine de;

ben üç beş kuruş fazla kazanayım diye ileride bir kere karşına çıkmayacak bir ton gereksiz bilgi öğrenip üniversiteye gireceğim ve 5 senenin sonunda mezun olduğumda en fazla 2000-3000bin tlye çalışacağım diyorsan, sen bilirsin.

Her insanın mücadele yeteneği aynı değildir arkadaşlar.

Söylenecek o kadar çok şey var ki... Hiç uğraşamayacağım :)

edit: 4 aylık uğraşlarım boşa gitti pes etmedim yeniden yükledim ve 1 haftalık çalışmanın sonucu. (dizi film hiç bulaşmadım ve türkçe kategori)

8272incig2023914.jpg

bu rakamların çoğalacağına da eminim. tabi yine de;

ben üç beş kuruş fazla kazanayım diye ileride bir kere karşına çıkmayacak bir ton gereksiz bilgi öğrenip üniversiteye gireceğim ve 5 senenin sonunda mezun olduğumda en fazla 2000-3000bin tlye çalışacağım diyorsan, sen bilirsin.

Hocam konudan biraz uzak ancak şu resimdeki ekranı getiremiyorum bu şekilde gün gün kazanç ekranını göremiyorum. Adımları gösterir misiniz?

Valla pes etmekle alakası yok hocam 172 video var ve herbiri msn,yahoo,türk haber sitelerinden videolar ve güzel etiketlerle birlikte,ben bu youtube işinin şans işi olduğunu düşünmeye başladım emek var fakat sonuç yok en azından bir kıpırdama görsen diyecem bu işte acemiyim daha ileride mutlaka güzel bir gelir elde ederim diye fakat bu şekilde durum.

Valla pes etmekle alakası yok hocam 172 video var ve herbiri msn,yahoo,türk haber sitelerinden videolar ve güzel etiketlerle birlikte,ben bu youtube işinin şans işi olduğunu düşünmeye başladım emek var fakat sonuç yok en azından bir kıpırdama görsen diyecem bu işte acemiyim daha ileride mutlaka güzel bir gelir elde ederim diye fakat bu şekilde durum.

daha çok yüklemelisin...

Hocam 1 kanal ve 172 video ile kazanç bekleyerek bence şu an yapıyorsunuz hatayı yine de siz bilirsiniz.

daha çok yüklemelisin...

Hocam doğru söylüyorsunuz ama yeni başlayan başka biri 5 veya 10 videodan topluyor zaten bu parayı bu adaletsiz sistemden şikayetçiyim zaten ben.

---------- Mesaj saat 07:00:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:51:40 civarında gönderildi. ----------

Hocam 1 kanal ve 172 video ile kazanç bekleyerek bence şu an yapıyorsunuz hatayı yine de siz bilirsiniz.

Kanal niye farkederki hocam önerileriniz nedir

benim kanalım

Bende yaklasik 2 haftadir yt isine basladim. Suan icin istedigim gibi gitmeye basliyor. Bence tek kanala bagli kalma ve baska kategorilerde kanallar acarak isi ilerleterek kazanabilirsin. Fakat Türkce icerik harici calismak gerekiyor. Analizlerimden bunu anladim ve fark ettim :)

Sadece ingilizce çalış faydasını gorursun.Videoları aldıgın sitelerde en son yüklenenleri bulup içinden en iyi izlenim alan son 5-6 saat için orneğin ,onları yükle olur birşeyler merak etme.

Hocam doğru söylüyorsunuz ama yeni başlayan başka biri 5 veya 10 videodan topluyor zaten bu parayı bu adaletsiz sistemden şikayetçiyim zaten ben.

---------- Mesaj saat 07:00:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:51:40 civarında gönderildi. ----------

Kanal niye farkederki hocam önerileriniz nedir

benim kanalım

Kanalınızı paylaşmayın hocam kimse ile hele forumda asla.Kategori değiştirin farklı dillere yönelin kanallar açın araştırın tavsiyem bu olur.

1 seneye yaklaştı bu işlerdeyim. En başta 1-2 dolar falan kazanıyordum sonradan emek verince olduğunu gördüm. Şimdi çok şükür iyiyim. Ben günde 1-2 saat asıl işimden fırsat bulup bu işle uğraşıp kazanıyorum. Siz öğrenci adamsınız o kadar fırsatınız var kazanamıyorsunuz hayret ediyorum. Şu forumdaki konulara zaman harcayıp tekrar tekrar okursanız kesinlikle kazanırsınız..

hocam nasil kazaniyorsnuz artik bu iste para kalmadi, benim de onlarca kanalim vadi iki adsense vardi ve kanalar paraya kapadi ne yapicam simdi yeni adsense ve yeni kanal mi nereyekadar? :(

hocam nasil kazaniyorsnuz artik bu iste para kalmadi, benim de onlarca kanalim vadi iki adsense vardi ve kanalar paraya kapadi ne yapicam simdi yeni adsense ve yeni kanal mi nereyekadar? :(

Emek vermeden hemen hit getirecek ve kazandıracak videoları yüklerseniz illaki telif melif bir şekilde kapanır kanalınız. Kopyala videoyu gelsin para işi artık kolay değil öyle. Biraz emek verirseniz kazanırsınız.. Spam çalışan bir kere yüzlerce kanal açması lazım ki doğru düzgün bir şey kazansın. Çünkü bir çoğu kapanacak açık kalanlarda sizin kârınız olacak. Eğer tek kanal çalışıyorsanız özgün olmak zorundasınız. Yapacak bir yöntem yok zaten.

başıma bu olay gelmişti cok cok iyi anlıyorum seni aslında ben para kazanıldıgını cok gec ögrendim adsenseyide bilmiyordum nisanda acmıştım eylül ayında kişisel normal bir youtube hesabım vardı haftada 1 video atıyorum öyle bir ümidim yoktu yani musleranın videosunu izledim 1 kanal varken 2 oldu bir anda artırdım 20 tane filan oldu ama hatam şuydu az vine yükleyince izlenim artmıştı bende dahada artsın dedim sadece vine kanalları vardı 20 tane o ay eylül ayında 43 lira kazandım 1 günde tık gelmedigi olurdu imzamdada yazdıgı gibi aza kanaat etmeyen çogu bulmaz kasım ayında 56 lira kazanmıştım bu aralık ayında biraz arttı tutan hit videolarım oldu 20 günde 160 lira kadar bişi kazanmışım şu anda artıcagınada eminim ama pes etmek yok bakalım dahada artar emek verirsem ben çalışıyorum günde en fazla 2 saat ile bunu elde ettim belki biraz az olabilir bazıları için ama bana yetiyor Allaha şükür günde 30 lira kazandıgımda oldu 4 lirada birazda şans mı ne

İlk ay 0.17$ kazanmıştım. (Mayıs)
Şuan günlük 500 lira kazanıyorum.(Aralık)
Yani işin özü SABIR.

10 gün günde 1,5 saat çalışma sadece mantık sabır zman siz bilirsiniz ;)

not: yeni hesap adsense bugün 32. günü ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri