Youtube işini bırakma vakti geldi

Şimdi aldığım bilgilere göre,Spam yapanları Özel yetkili mahkemelerde yargılayabilirler Haziran'dan sonra ortalık karışacak,elim ayağım titriyor,şu an bilgisayarımdaki tüm her şeyi siliyorum...

Kusura bakma kardeş konunu baltalamak gibi oldu ama ekmek parası bizimkisi hazirana biz de sert önlemler almak zorundayız :D

Forum Aralık ayında onaysız üyelere kapanmış olsaydı herhalde sende şimdi burda olmazdın.Yani öyle yazmışsın ki bu işi sadece Türkçe bilenler yapıyor.
Bana kalırsa Youtube hesabını kitabını yaptı,spamsız da bu iş yürür diye...

onaysz uyelerden kastım forumu surekli takip eden onayszlardan bash edıyorum yksa yt işi benm ıcın olmasın sadece herkez faydalansn ama ortalıgı çöp haline getırenlere engel olunması gerek emn olunku suan ki sıkıntılar hep bilginin coklugundan ve acık olmasndan kaynaklanıyor yoksa bnde ısterm herkez kazansn ama kanallar açıyorsun uğraş vererek snra bakıyorsunki senn emek vererek hazırladıgın vıdeoları alıp kanalına atıyor oda ana kaynagı kullansn bişey dedıgım yok ama emek verlen vıdeoları rahatna bakıp kanala yuklemesınler

Bu iş ne kadar zorlaşırsa daha fazla kazanmaya başladım.
Sorun şuki sahte flag'çılara önlem alınmayınca kazanç yine düşüyor.
Api V3'te sözde flag algoritması değişecekti daha beter oldu.

Ben her zaman YT bir iş diyorum, bu işi yapamayacak olanlar bıraksın tabiki.
Nasılki Reel hayatta beğenmediğimiz işte çalışmıyoruz, yapamayacağımız işte çalışmıyoruz aynı mantık.
Konuyu açan üyeye Sivil hayatta başarılar, yolun açık olsun. . .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri