Youtube İşini Bıraktım

• Kullanıcı zazax33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Ayda en az 4 bin kazanan birinin 20 ayda bu parayı kazanırım deyip bırakması manidar, hayatında başarılar.

Tartışma çıkaran mesajlar temizlendi, gereksiz yere tartışma çıkaran arkadaş cezalandırıldı. Bilmişlik yapıp gereksiz yere tartışma çıkarıcak başka arkadaş varsa burası yeri değil. Herkes kendi işine baksın

bundan 11 ay önce tüm kanallarımın para kazanması kapanmıstı
günlük 50 tlden 1-2 tlye düşmüştü
o 50 tlye gelmek icin 4-5 ay ugrasmıstım
para kazanmalar kapandığı icin moralim alt üst oldu
nerededeyse bu işi bırakma noktasına geldim

sonra düşündüm ki:
"bu 50 tlyi hiçbirsey bilmiyorken daha işi öğrenirken kazandım
şimdi ise işi biliyorum ve hemen 50 tlye varabilirim"

ve öyle bir hırslandım ki tekrar 50 tlye gelmem 10 gün sürdü
sonra kazanclarım aldı basını gitti ve şimdi 6 basamaklı rakamlara ulaşmanın planlarını yapıyorum :)

ve bugün şükrediyorum ki " iyiki 11 ay önce bütün kanallarım kapandı ve ben de hırslanıp bu seviyelere geldim"

asla pes etmeyin!!!!!!

bundan 11 ay önce tüm kanallarımın para kazanması kapanmıstı
günlük 50 tlden 1-2 tlye düşmüştü
o 50 tlye gelmek icin 4-5 ay ugrasmıstım
para kazanmalar kapandığı icin moralim alt üst oldu
nerededeyse bu işi bırakma noktasına geldim

sonra düşündüm ki:
"bu 50 tlyi hiçbirsey bilmiyorken daha işi öğrenirken kazandım
şimdi ise işi biliyorum ve hemen 50 tlye varabilirim"

ve öyle bir hırslandım ki tekrar 50 tlye gelmem 10 gün sürdü
sonra kazanclarım aldı basını gitti ve şimdi 6 basamaklı rakamlara ulaşmanın planlarını yapıyorum :)

ve bugün şükrediyorum ki " iyiki 11 ay önce bütün kanallarım kapandı ve ben de hırslanıp bu seviyelere geldim"

asla pes etmeyin!!!!!!

Çalışma yöntemleriniz hakkında bilgi verebilirmisiniz? Örneğin ben. Okumadığım yazı, denemediğim yol kalmadı. Ama nafile. 6 aydır hesap boş. Kanallar kapanıyor.

Hocam ayda 4-5 bin kazancın varsa 2 ay kendini sıkıp tekrar o parayı kazan 10.000 tl 'ye güzel bir gelirli web sitesi al gelişebilecek bir site onun üzerine biraz düşersen verdiğin parayı fazlasıyla çıkartırsın sabit bir gelirin olur ama ondada uğraşırsın sektörüne bağlı gerçi. Açıkcası ben ayda 4-5 bin kazandıktan sonra sabit gelirli 200 tl ile tatmin olmam.Dediğim gibi yaparsanız çok daha karlı olursunuz.

asla pes etmeyin!!!!!!

Aynen ben de bunu anlatmıştım yukarılarda biryerlerde bir mesajımda ama tartışmaya sebebiyet verebilecek bir mesaj olarak silindi sanırım göremedim :D

Yıkmayan rüzgar daha da güçlendirir. Ama tabi ki herkeste aynı azim, sabır ve hırs olamayabiliyor demekki.

Ben hiç "pek kanalım kapanmadı ve çok iyi para kazanıyorum" diyen adam görmedim.

"Çok kanalım kapandı ama ben hep daha fazla çalıştım ve şuan çok iyi kazanıyorum" diyen çok gördüm :) Örnek palipleten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri