Youtube işini gizliyor musunuz?

açıkcası artık devletsırrı gibi yt bence açıklanmaması ve yayılmaması gerek yayılcağı kadar yayılmıştır ama daha fazla yayılmaması daha önemli

başlarda youtube falan diyodu sonralardan herkes gibi banada öğret tepkisiyle karşılaşınca değişik şeyler söyleme başladım. "boşver ya uzun iş" yada "web yazılımcıyım" falan diyorum.

Bende reklamcılık ile uğraşıyorum diyorum ne yalan ne doğru :D Tabi söylediğim kişilerin kafasında oluşan reklamcılık olayı çok farklı oluyo :D

gelirimi biri gelip sormadığı müddetçe kimseye söylemeye gerek duymuyorum.Birkaç arkadaşa gelir olsun diye gösterdim fakat tutunamadılar en başta ulan ne kolay işmiş he bizde keriz gibi çalışıyoruz felan diyorlardı en son attıkları mesaj '' ya bu flagçıların ben varya...'' idi.

ben bi arkadaş youtube video yüklüyorum demiştim. Oda çok samimi olduğum için direk ***** mu yüklüyosun demişti. Eş dost sorarsa sizde söylemeyin. Beni çoğu evde yatıyo sanıyo artık.

benim ailemde başta inanmadı sonra onlara destek olmaya başladım kaç aydır da para almıyordum 1 sene sonra onlarda artık inanmaya başladı hergün video yükle demeye başladılar bana soranlara borsa diyorum - karanlık işler diyorum çok merak edenlere bir malın alıcısı ile satıcının arasını buluyorum diyorum torbacılık mı yapıon diyolar :D

gel gelelim ailevi boyutuna çok rahat bir yaşantım var aklıma geleni alıyorum hatta herşeyi alamıyorum annem ne deriz diyor ama 2 ay sonra rangerover alcam inşallah şuan yarış motorum var hepsi yt sayesinde annem soranlara programcı diyor program yapıp satıyor diyo

17 kişilik ekibim var. Çoğu daha bilgisayarı facebooktan başka nedir bilmeyen kişiler şu anda hatrı sayılır kazanç sağlıyorlar. Birbirimize olan destek ve bağlılık bizi her geçen gün üst sıralara taşıyor.

ne iş yapıyorlar abi bu arkadaşlar peki?

İmanın ve paranın kimde olduğu belli olmaz.

Kimse inanmıyor sevgilim bile inanmıyor bazen delirdiğimi düşünüyorum :D En iyisi söylememek..

bu olay ilk hack öğrendiğim zaman rat nedir anlatmak gibi 5 saat anlatmaya uğraşıcaksında 10 saat yardım ediceksin her gün 5 saatte sorun çözeceksin anlatmamak daha iyi

Bir kaç yakınıma anlatmayı denefim, sonra bsktım gerçektende bilgisyarı bilmeleri lazım. Sonra vazgeçtim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri