YouTube İyice Saçmaladı

duygusal-adam

Kayıtlı Üye
370k aboneli kanala video attım 4 saat geçti 45 izlenme :)

normalde şimdiye 20-30k olması lazımdı.

orW2BQ.png

Son düzenleme:
Kanalınızdaki bulunan abonelere hitap etmeyen içerik girdiyseniz izlenme beklemeniz biraz anormal.

iyide saçma diyosun kardeşim tekrar yükle videoyu madem kimse izlemedi. Düzenle kısmına gir direk yeniden kaydet de.

Kanalınızdaki bulunan abonelere hitap etmeyen içerik girdiyseniz izlenme beklemeniz biraz anormal.

her gün attığım sıradan bir video, 1 saat geçti 9 izlenme var. 5'i benim zaten, videoyu abonelere göstermiyor sorun bu. özgün olayım abone kasayım diye uğraşırsın sonuç bu, sürekli bir youtube saçmalığı.

videoyu silip yeniden mi atsam acaba ? daha yeni kendi çektiğim videoma sahte flag yedim kanalım kapandı. birde bu çıktı şimdi. en son 2013'de spam yapardım şimdi ne durumda bilmiyorum ama spamda bu kadar uğraşmazdım. :)

her gün attığım sıradan bir video, 1 saat geçti 9 izlenme var. 5'i benim zaten, videoyu abonelere göstermiyor sorun bu. özgün olayım abone kasayım diye uğraşırsın sonuç bu, sürekli bir youtube saçmalığı.

videoyu silip yeniden mi atsam acaba ?

Hocam neden böyle hemen agresife bağladınız. Aynı sorunu yaşayan bir arkadaş daha vardı forumda. Sonradan abonelerine ulaşmadığını farketti attığı videoların. Nasıl düzeltti bilmiyorum ama ufak tefek bir şey yapmıştı normale döndü sonradan

videoyu silip yeniden mi atsam acaba ? daha yeni kendi çektiğim videoma sahte flag yedim kanalım kapandı. birde bu çıktı şimdi. en son 2013'de spam yapardım şimdi ne durumda bilmiyorum ama spamda bu kadar uğraşmazdım. :)

Herkese acik paylastigina emin misin hocam?

Hocam liste dışı özel yada platform ayarına dokundunuzmu acaba yanlışlıkla ?
Bazen videolar incelemeye düşüp daha sonra gösterilmeye başlanıyor belkide o yüzdendir.
Forumda bu derece özgün kanalı olanların varlığını bilmiyordum özel değilse kategoriyi merak ettim doğrusu (pm atsanızda olur :)

Herkese acik paylastigina emin misin hocam?

herkese açık video dostum, yeniden yüklemek çözüm olmadı. birde yarın yükleyeceğim bakalım.

Hocam neden böyle hemen agresife bağladınız. Aynı sorunu yaşayan bir arkadaş daha vardı forumda. Sonradan abonelerine ulaşmadığını farketti attığı videoların. Nasıl düzeltti bilmiyorum ama ufak tefek bir şey yapmıştı normale döndü sonradan

agresif değilim dostum, sadece youtube biraz moralimi bozuyor. 30 yaşında yüzüm gözüm sivilce oldu saçlarım beyazladı, hep bu youtube yüzünden. :)

misal geçen toplu videoyu düzenleyeyim dedim 2 gün boyu düzenleme işlemi devam ediyor da kaldı, işlem yapamadım. birkaç gün sonra kendi çektiğim videoma topluluk geldi, şaştım kaldım 3 gün kimse cevap yazmadı. partner sonunda açtı. kanal açıldı izlenme düştü. izlenme toparladı sayfa bgbg düştü. yani hep bi sorun çıkıyor.

Aboneler özgün mü yoksa addmefast ya da abone çektirerek falan mı yaptınız? Özgünse bir hata var çünkü.

Hocam bazen bende de öyle oluyor bildirim gitmeyebiliyor abonelere. Bu gibi durumlarda videoyu silip tekrar yüklüyorum.

Bazen youtube un feed sorunu olabiliyor sen bir süre daha bekle düzelecektir. Olmadı arkadaşın dediği gibi sil ve yeniden yükle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri