Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam aboneler organik mi ?
İzlenim geldi teşekkürler hem de sorunsuz zaten arkadaş ile çalışacağım![]()
ref almıştım saatte 500 600 civarı sanırım 2 saatte geldi izlenim , o gelen izlenimden sonra bi süre boyunca kanalın izlenimi arttı valla güzel gibi gözüküyor arkadaşda iyi biri gibi, 15 20 k gibi alımlarda saatlik 2k civaarı gönderim yapabilirse artık yeni yerim burası
ref lütfen
Ayrıca sistemi çok beğendim sürekli çalışacağız inşAllah
izlenimler geliyor tavsiye ederim
Ref alıp denedim arkadaştan başarılı bir sistem kurmuş arkadaş.İzlenimler hızlı ve güvenilir tavsiye edebilirim
izlenimler hızlı geliyor gerçekten
ref için tşk ederim.
eyvallah hocam video kaç dk lik idi?
kampanya bekliyoruz hocam şöyle 100 tl bakiye yükle 30 tl bonus fln bişeyler![]()
hocam zaten 1k alıyorsnız 2 k gönderiyorz
hep daha fazla![]()
Error! The provided e-mail address is invalid.
o her sistemde aynı hocam yani benim şuana kadar aldığım tüm sitelerde hep fazladan gönderim olıuyorduboşver onu ayağımız alışsın sen düşün şu kampanya işini
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.