YouTube İzlenim Abone, Beğeni ve Yorum Hizmetleri ytmatik.com (Banka EFT/HAVALE,Kredi Kartı,Webmoney,Yurt Dışı Paypal,Papara Ödeme Yöntemleri)

2k izlenme aldım ve hala devam ediyor hız çok iyi. Ayrıca 5 yorum aldım o da 15 dk içinde tamamlandı. Sistemi gayet hızlı. Tavsiye ederim

herkes 2 k almış ve iyi diyor... ben 21 k aldım kaç saat oldu gelen 5.5 k

konuda yazdıgınızla bana gelen neden böyle ?

saatte 700 ise hocam
suan icin iyi
7k-30k hız günlük hocam
belli zamanlar dusuyor hız hite göre gündüz artar genelde.
bu hızı günlük 50k-100k ya cıkaracaz 1 hafta sürecince.

hocam 7-30 k diyorsun ben gece aldım senın vaad ettiğinle alakası yok bu izlenımın

hocam 7-30 k diyorsun ben gece aldım senın vaad ettiğinle alakası yok bu izlenımın

hocam canınız sagolsun ben size kullandıgınız bakiyeyi geri yükleyim veya göndereyim size.

suan icin sectiginiz hız minimum 7k günlük
30k maxımum
suan icin 16 saatte 6k-7k gelmiş

hocam canınız sagolsun ben size kullandıgınız bakiyeyi geri yükleyim veya göndereyim size.

suan icin sectiginiz hız minimum 7k günlük
30k maxımum
suan icin 16 saatte 6k-7k gelmiş

tam bi 21 k olsunda işe yaramazsa lütfen geri yükleyin.
videonun canlanması için şimdiye 15 20 k olmalıydı hala 6.6 k

hocam aboneleri yabancı olarak size ref göndereceğim sizde arkadaslara yorum yaparsanız.İşlem sonucunu.
aboneliginiz görünür hale getirirmisiniz.

hocam gelen abone bilgisini arkadaslara verirmisin biraz gec geliyor ama geliyor
detaylı olarak resim atabilirmisin.
[MENTION=15956]CoderXmax[/MENTION]

Arkadaştan izlenim aldım bir daha deneme amaçlı ,aldığım ref ise baya işe yaradı izlenimler kaliteli :)

Kendisi ilgili bir beyefendi . İlgili olması güzel . İzlenimleri bende şimdi deneyeceğim . Yorumumu izlenimler geldikten sonra editlerim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri