YouTube İzlenim Abone, Beğeni ve Yorum Hizmetleri ytmatik.com (Banka EFT/HAVALE,Kredi Kartı,Webmoney,Yurt Dışı Paypal,Papara Ödeme Yöntemleri)

Hocam 1 sorum olacaktı.

1 saatlik videonun ortalama % kaçı izleniyor siteminizle?

Akşam siteye kayıt olan kişiler arasından çekiliş yapılacaktır. 5 kişiye (10k-5k-3k-2k-1k) izlenim paketi değerinde bakiye yüklenecektir..
WbXNjq.jpg

PQ7ymv.jpg

Ayrıca sistem geliştirildi ve hız testleri yapıldı aldığımız sonuçlar Server boşken izlenim hızı saatte 3k yı görmektedir. Server yoğunken izlenim saatte 800-1k civarında.

Akşam siteye kayıt olan kişiler arasından çekiliş yapılacaktır. 5 kişiye (10k-5k-3k-2k-1k) izlenim paketi değerinde bakiye yüklenecektir..
WbXNjq.jpg

PQ7ymv.jpg

Ayrıca sistem geliştirildi ve hız testleri yapıldı aldığımız sonuçlar Server boşken izlenim hızı saatte 3k yı görmektedir. Server yoğunken izlenim saatte 800-1k civarında.

Hocam az önce üye oldum , kullanıcı adı : ''suhatuna'' fotumla aynı :) Alalım çekilişe :)

---------- Spam Engelliyici 12:48 ---------- Önceki Mesaj 12:47 ----------

Bu arada arkadaştan REF alanlar veya HİZMET alanlar yorum yapabilir mi?
Bende bir kac kanalda deneme yapmayı dusunuyorum ...

- Memnunlar mı?
- Gelen izlenimlerden sonra kanal kapanması , vss bir durum yasadılar mı?
- İzlenimler işe yaradı mı?
- Vss vss ...

WbXNjq.jpg

PQ7ymv.jpg

Uye oldum Hocam Kullanıcı adı konfucyusbesyus..İyi çalışmalar...

Çekiliş 00:00 da yapılacak bilmeyenler için tekrar yazıyorum : Akşam siteye kayıt olan kişiler arasından çekiliş yapılacaktır. 5 kişiye (10k-5k-3k-2k-1k) izlenim paketi değerinde bakiye yüklenecektir..

K.adı mikon5

Hizmeti kullananlar yorum yapabilir mi izlenimlere etkisi konusunda

izlenen içerik olduktan sonra...

izlenim geliyor beyler. 48 saat önce 2k izlenim almıştım ilgili videoma. şu an haraketlilik oldu

hatta yeni adsense başvurusu yapıcam

Screenshot by Lightshot

tsk ederim ekledim hocam denedikten sonra izlenim paketini izlenim süresi vs paylasırsanız arkadaslarda bilgilensin.

ref 8/20

Şuanda ekledim videomu, sıfır ve özgün kanal, ilk video bu herhangi bir kitle v.s yok analizin doğru sonuç vereceğini düşünüyorum. Deneyelim bakalım yarın detaylı halde yazacağım.

Edit: Aşağıya ekliyorum izlenimin geldiği ülkeleri. İzlenme süreleri vs henüz analyticsde gözükmüyor. İzlenim çekimi yeni bitti, Saatte ortalama 40 - 60 civarı izlenim geliyor.

dXMMjX.png

Son düzenleme:
Videonun yarısından fazlasını izleniyor. Güzel sistem. Arkadaşa iyi satışlar...

sistemi kullananlar arkadaşlar istatistikleri paylaşabilirler mi rica etsem ilk kez kullanmak isteyen arkadaşlar için

hocam çekiliş oldumu?
sonuçlar nerede açıklandı?

ana sayfada reklam güzel olmuş hocam hayırlı satışlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri