Youtube izlenim | Ana Servis Sağlayıcı | Bayilik Verilecektir

youtubepanel

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtubepanel.com
İletişim Skype ve www.youtubepanel.com
Skype yt.fast

Bayi olmak isteyen müşterilerimize alacağı bakiye ile orantılı indirim yapılacaktır

Müşteri Fiyatı: 1k (1.000) İzlenim 2 TL Kendi sistemimizden gönderim yapıyoruz

4l4WEp.jpg

2.png

qBOXBQ.png

Son düzenleme:
Güncel...

günlük hız 5k haftaya günlük hız 30k bayram sonrası günlük hız 100k olacaktır, izlenimler HR'lidir %99 gerçek kişiler izlediği için doğru kriterlere uyunca trende çıkma imkanı çok yüksektir, beklemeden 7/24 otomatik başlıyor

Belli bir fiyat yokmu hocam izlenimlerde? İzlenim gelen ülkeler genellikle neler? Ortalama yüzde kaç izleniyor?

Belli bir fiyat yokmu hocam izlenimlerde? İzlenim gelen ülkeler genellikle neler? Ortalama yüzde kaç izleniyor?

Standart fiyat 1k 2 TL'dir

izlenimler dünya geneli karışık geliyor, ağırlık Bulgaristan Arabistan ve yakın ülkeler değişkenlik gösterebiliyor ve gerçek kişiler izliyor

izlenim süreleri %99 oluyor çoğunlukla 15-20 dk'lık videolara kadar daha uzun videolar için değişkenlik gösterebilir

youtube son güncellemesinden sonra şuan günlük 8-10k hız ile veriyoruz
haftaya günlük 30k günlük hız olacak testler tam bitince tahmini 2 hafta sonrası günlük 100k hız izle izlenim alabileceksiniz,

Ref sonrası çalışmayı düşünüyorsanız link paylaşabilirim, keyfi ref istiyorsanız müşteriler buraya aldıkları izlenimlerin yorumlarını yapacaktır

hocam tamda aradığım konuydu.

hatta skypden bir arkadaşa sordum.
ek bir kaç şey sormak istiyorum.

ortalama 10 -15 dk lık videoların ne kadar bir kısmı izletilir?

bu izlenim muhabbetini hiç denemedim ve denemek istiyorum açıkcası.

hocam tamda aradığım konuydu.

hatta skypden bir arkadaşa sordum.
ek bir kaç şey sormak istiyorum.

ortalama 10 -15 dk lık videoların ne kadar bir kısmı izletilir?

bu izlenim muhabbetini hiç denemedim ve denemek istiyorum açıkcası.

15 dk diye test etmedim ama geneldeki tüm videolara %99 izlenim süresi oluyor

Hayırlı satışlar...
ilk satırınızda yazan 301 e takılma kalktı zaten ;)

%99 izlenim süresimi ? eminmisiniz

100 dk'lıksa videonuz tabiki %99 olamaz, çünkü gerçek kişiler izliyor izleme süresi 3-5 dk'lıkların hepsi %99 oluyor çoğunlukla ama daha yüksek videolarda değişkenlik olabilir izleyenler gerçek kişiler olduğu hiç bir sistem %100 söz veremez verende yalan söyler

100 dk'lıksa videonuz tabiki %99 olamaz, çünkü gerçek kişiler izliyor izleme süresi 3-5 dk'lıkların hepsi %99 oluyor çoğunlukla ama daha yüksek videolarda değişkenlik olabilir izleyenler gerçek kişiler olduğu hiç bir sistem %100 söz veremez verende yalan söyler

hocam bu konuyu biraz daha detaylandırmanız lazım gerçek kişiler diyorsunuz bir kere böyle bir sistem gerçek kişiler ile sağlanmaz ikincisi demografi oluşuyor mu izlenimler de ??

hocam bu konuyu biraz daha detaylandırmanız lazım gerçek kişiler diyorsunuz bir kere böyle bir sistem gerçek kişiler ile sağlanmaz ikincisi demografi oluşuyor mu izlenimler de ??

Niyetiniz bilgi almaksa pm atabilirsiniz skype'tan iletişim kurabilirsiniz yada sitemizden canlı destek ile iletişime geçebilirsiniz konu baltalar gibi sorular soruyorsunuz, gelen ziyaretçinin yaşı ve ülkeleri, kafanıza başka sorular takıldıysa iletişim kurarsanız daha hızlı ve net bilgi alabilirsiniz

nEjQGV.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri