Youtube izlenim | Ana Servis Sağlayıcı | Bayilik Verilecektir

adamın kanalını niye ifşa ediyorsun KIT MISIN ? Hay ben senin ticaret anlayışına..

5-6 tane iletişim yeri varken konumu baltalıyor yalan konuşarak onun yaptığı çok doğru bir şey mi ?, bir şey yaparken düşünür artık bi dahakine,

iftara atmayıp şerefli şekilde skype, sitenin canlı desteği, gibi bir çok ulaşım paylaştım sorun olmadığı halde 1k gelmedi diye iftara atıyorsa kimsenin aklında soru işareti kalmasın

[MENTION=57171]youtubepanel[/MENTION]

Hocam merhaba, konu içerisinde bulamadığım için sormak istedim.

1k abone ücretiniz ne kadardır. Maksimum ve minimum abone hizmetiniz ne kadardır?
50 video için 1 000'er izlenim alırsak ücret ne olur. PM ile bilgi verebilirseniz sevinirim.

Hayırlı satışlar.

[MENTION=57171]youtubepanel[/MENTION]

Hocam merhaba, konu içerisinde bulamadığım için sormak istedim.

1k abone ücretiniz ne kadardır. Maksimum ve minimum abone hizmetiniz ne kadardır?
50 video için 1 000'er izlenim alırsak ücret ne olur. PM ile bilgi verebilirseniz sevinirim.

Hayırlı satışlar.

PM gönderilmiştir

Arkadaş site üzerinden ulaşamamış bunu d,ile getirmiş Sitede bir sorun var kusura bakmayın. gibi bir mesaj yazıp konuyu tatlıya bağlayacağınıza. Müşteriyi haksız çıkartmak için gereksiz ithamlarda bulunmuş ardından içerik ifşa etmişsiniz 4. gün uzaklaştırdım sakinleşin biraz.

Ayrıca iyi yorumların yanı sıra ticaret konunuzda bu tarz eleştirilerede açık olun.

Bu sana son mesajım devam ettirirsen hakkında şikayet konusu açacağım birbirimizi kırmayalım istiyorsan bu konunu kilitlet kendine yeni tertemiz bir konu aç senin için daha hayırlı olur konu gereksiz yere kirlendi. Aşağıda yazdıklarıma cevap vereceksende hakaret etmeden vermelisin.

1- ben sana 2 kanaldan ulaşmaya çalıştım sabırla bekledim terbiyesizlik yaptığım hiç bir durum yok mesajlar ortada
2- o kanalı mesajından hemen editle kanal ifşa etmek çok ayıp resmen içerik çalınsın diye yapıyorsun.
3- izlenimi aldığımı ve yalan söylediğimi yazmışsın sana bir kere daha söylüyorum izlenim gelmedi o resmi koyarken sağını sonulu kesmeden koy, benim senden gelecek 1k izlenime falan ihtiyacım yok, hızlı geldiğini söylediğin ve fiyatının uygun olduğunu düşündüğüm için senden alayım dedim.

kE8QPq.jpg

4- evet ödemeyi ticket sistemi ile yaptım bankadan parayı gönderdim sisteme ticket açtım sende onayladın

E3ALZg.jpg

5 - Sen sen ol ticaret anlayışı gereği kimseyi sahip olduğun satış sistemlerinden kovma gün gelir devran döner aynı şeyler başına gelir anlarsın sana PM'den ödeme bilgilerimi gönderiyorum kalan ücreti ve tamamlamadığın izleniminde parasını ekleyerek gönder.

Hayırlı işler

Not: Arkadaşın sistemi gayet stabil çalışmaktadır izlenim alacaklar tereddüt etmeden izlenim satın alabilirler benim başıma gelen olay izlenimin eksik gelmesidir dallanıp budaklanmıştır büyük bir konu değildir sürekli olan birşey değildir.

Son düzenleme:
Bu sana son mesajım devam ettirirsen hakkında şikayet konusu açacağım birbirimizi kırmayalım istiyorsan bu konunu kilitlet kendine yeni tertemiz bir konu aç senin için daha hayırlı olur konu gereksiz yere kirlendi. Aşağıda yazdıklarıma cevap vereceksende hakaret etmeden vermelisin.

1- ben sana 2 kanaldan ulaşmaya çalıştım sabırla bekledim terbiyesizlik yaptığım hiç bir durum yok mesajlar ortada
2- o kanalı mesajından hemen editle kanal ifşa etmek çok ayıp resmen içerik çalınsın diye yapıyorsun.
3- izlenimi aldığımı ve yalan söylediğimi yazmışsın sana bir kere daha söylüyorum izlenim gelmedi o resmi koyarken sağını sonulu kesmeden koy, benim senden gelecek 1k izlenime falan ihtiyacım yok, hızlı geldiğini söylediğin ve fiyatının uygun olduğunu düşündüğüm için senden alayım dedim.

kE8QPq.jpg

4- evet ödemeyi ticket sistemi ile yaptım bankadan parayı gönderdim sisteme ticket açtım sende onayladın

E3ALZg.jpg

5 - Sen sen ol ticaret anlayışı gereği kimseyi sahip olduğun satış sistemlerinden kovma gün gelir devran döner aynı şeyler başına gelir anlarsın sana PM'den ödeme bilgilerimi gönderiyorum kalan ücreti ve tamamlamadığın izleniminde parasını ekleyerek gönder.

Hayırlı işler

Not: Arkadaşın sistemi gayet stabil çalışmaktadır izlenim alacaklar tereddüt etmeden izlenim satın alabilirler benim başıma gelen olay izlenimin eksik gelmesidir dallanıp budaklanmıştır büyük bir konu değildir sürekli olan birşey değildir.

1-) iletişim problemi yaşanmış olabilir bu doğal durum
2-) konu baltalar gibi yazınca bozuk mozuk anlamadan yazınca benim sistemimi karalıyorsun yargısız infaz yoksa 2012'den beri r10'dayım buradada yeniyim 1 memnuniyetsiz kimse bırakmadım.
3-)ben sana günlük gelen banka havalelerini göstersem kendinen utanırdın bu sözleri 1k'yı ben insanlar ref diye ayıp olur diye 5k ref atıyorum, sorunun kökeni iletişim eksikliğinden, en azından konuya size ulaşamadım benimle iletişime geçermisiniz yazsaydınız iyi niyetli yaklaşım gösterdiğinizi belli etmiş olurdunuz malesef kafanıza göre bu sistem bozuk şöyle böyle konuştunuz neyse,
4-) Ticked sistemi daha yeni oturdu bildirim henüz gelmiyor manuel bakılmadıkça çünkü paneli yeni yeni özelliklerini uyarlıyoruz,
5-)pm yine gelmemiş tekrar pm atın paranızı iade edelim,

6-) bu arada iletişimsizliklerden ve yanlış anlamalardan dolayı kusura bakmayın çok fazla insanla iletişim kuruyoruz.

sizin gördüğünüz sorun panele aynı linki iki defa eklediğinizde panelde sizin gördüğünüz sipariş durumunu tamamlandı yazıyordu ama işleminiz yapılıyordu normal bir uslup ile iletişim kuramadığınız için sorununuzu anlayamadınız,

1-) iletişim problemi yaşanmış olabilir bu doğal durum
2-) konu baltalar gibi yazınca bozuk mozuk anlamadan yazınca benim sistemimi karalıyorsun yargısız infaz yoksa 2012'den beri r10'dayım buradada yeniyim 1 memnuniyetsiz kimse bırakmadım.
3-)ben sana günlük gelen banka havalelerini göstersem kendinen utanırdın bu sözleri 1k'yı ben insanlar ref diye ayıp olur diye 5k ref atıyorum, sorunun kökeni iletişim eksikliğinden, en azından konuya size ulaşamadım benimle iletişime geçermisiniz yazsaydınız iyi niyetli yaklaşım gösterdiğinizi belli etmiş olurdunuz malesef kafanıza göre bu sistem bozuk şöyle böyle konuştunuz neyse,
4-) Ticked sistemi daha yeni oturdu bildirim henüz gelmiyor manuel bakılmadıkça çünkü paneli yeni yeni özelliklerini uyarlıyoruz,
5-)pm yine gelmemiş tekrar pm atın paranızı iade edelim,

6-) bu arada iletişimsizliklerden ve yanlış anlamalardan dolayı kusura bakmayın çok fazla insanla iletişim kuruyoruz.

sizin gördüğünüz sorun panele aynı linki iki defa eklediğinizde panelde sizin gördüğünüz sipariş durumunu tamamlandı yazıyordu ama işleminiz yapılıyordu normal bir uslup ile iletişim kuramadığınız için sorununuzu anlayamadınız,

Forumda Bugun Cok Post Attim Ondan Post Spami Kastigimi sanicaklar . ondan dolayi ozur dilerim aha aliden .

1- ) Bi Sistemin Var Diye KENDINI NE saniyorsun kardesim . postunu inceledimde adama resmen duz gecmissin yani kisaca senin banini sinirsiz yapmalari gerekirdi .

2- ) abi sen bi saticisin oyle bu konu baltalamaktir felan filanla adamin ustune gitme .bide ustune ustluk adama terbiyesiz diyorsun . SEN kimsinde adama bu ithamda bulanabiliyorsun . ben konuya incelemek icin girdim . DUNYAIN EN GUZEL IZLENImIDE SATSAN yinede senden almam .

3- )
Ticked sistemi daha yeni oturdu bildirim henüz gelmiyor manuel bakılmadıkça çünkü paneli yeni yeni özelliklerini uyarlıyoruz,
bu adamin sorunu degil SENIN SORUNUN HIZMET YAPICAKSAN YAP .
Yok ben 2012den belli uyeyim felan filan bu beni ilgilendirmez. gecelenlerde gordum forumda okudugum kadariyla serkanyt diye biri vardi . galiba o adam spami ogretmis burdakilere ama adam kanal kapatan biri cikti . ? gordunmu . demekki ne kadar eski olman onemli degil .

4- )
6-) bu arada iletişimsizliklerden ve yanlış anlamalardan dolayı kusura bakmayın çok fazla insanla iletişim kuruyoruz.,
bunu yazmissin . daha bir ozur dilemeye bile yakistiramiyorsun kendini . ASIL SEN KIMSIN bilader. yani hizmet alicaz diye paramizla rezilmi ediceksiniz bizi . TERBIYESIZLIK yaptigin . ( senin usulunde yaziyorum . )

Bu bir konu baltama degildir . isteyen istedigi ile siparis edebilir . benimki sadece musteri-satici iliskisi ile olan yorumum . yani bi Elestiri .

Son düzenleme:
Forumda Bugun Cok Post Attim Ondan Post Spami Kastigimi sanicaklar . ondan dolayi ozur dilerim aha aliden .

1- ) Bi Sistemin Var Diye KENDINI NE saniyorsun kardesim . postunu inceledimde adama resmen duz gecmissin yani kisaca senin banini sinirsiz yapmalari gerekirdi .

2- ) abi sen bi saticisin oyle bu konu baltalamaktir felan filanla adamin ustune gitme .bide ustune ustluk adama terbiyesiz diyorsun . SEN kimsinde adama bu ithamda bulanabiliyorsun . ben konuya incelemek icin girdim . DUNYAIN EN GUZEL IZLENImIDE SATSAN yinede senden almam .

3- ) bu adamin sorunu degil SENIN SORUNUN HIZMET YAPICAKSAN YAP .
Yok ben 2012den belli uyeyim felan filan bu beni ilgilendirmez. gecelenlerde gordum forumda okudugum kadariyla serkanyt diye biri vardi . galiba o adam spami ogretmis burdakilere ama adam kanal kapatan biri cikti . ? gordunmu . demekki ne kadar eski olman onemli degil .

4- ) bunu yazmissin . daha bir ozur dilemeye bile yakistiramiyorsun kendini . ASIL SEN KIMSIN bilader. yani hizmet alicaz diye paramizla rezilmi ediceksiniz bizi . TERBIYESIZLIK yaptigin . ( senin usulunde yaziyorum . )

Bu bir konu baltama degildir . isteyen istedigi ile siparis edebilir . benimki sadece musteri-satici iliskisi ile olan yorumum . yani bi Elestiri .

bence işinize bakıp boş muhabbet edecek kadar boş vakti olan biri değilim...
beni hakaret ettirecek duruma getiriyorsunuz lütfen işinize bakın

---------- Spam Engelliyici 20:29 ---------- Önceki Mesaj 20:14 ----------

Youtubepanel.com İzlenim servisimiz

1k izlenim 2 TL
100 Yorum 20 TL( Aktif hesaplardan )
250 Like 20 TL ( yakında daha uygun fiyatlardan sunacağız )

Ödemelerinizi Banka havalesi yada Kredi kartı ile yapabilirsiniz

İletişim:

YTPARA: PM
Canlı Destek: youtubepanel.com
Ticket ile : youtubepanel.com

edit : biraz sakin olun ve tartışmaya yönelik cümleler kurmaktan sakının lütfen.

Moderatör tarafında düzenlendi:
[/COLOR]Youtubepanel.com İzlenim servisimiz

1k izlenim 2 TL
100 Yorum 20 TL( Aktif hesaplardan )
250 Like 20 TL ( yakında daha uygun fiyatlardan sunacağız )

Ödemelerinizi Banka havalesi yada Kredi kartı ile yapabilirsiniz

İletişim:

YTPARA: PM
Canlı Destek: youtubepanel.com
Ticket ile : youtubepanel.com

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri