Youtube izlenim botunda bu özellikler kullanılabilir mi?

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Botlar
Bu bir piyasa araştırmasıdır.Kodlama yazan arkadaşların görüşleri alınmak istenmektedir.

Aşağıdaki yazdığım özelliklere uygun bir bot yazabilecek arkadaşlar konu hakkında geri dönüş yaparsalar sevinirim.

BOT 1 Özellikler : )

1)Databasedeki kullanıcılar(mailler kullanıcı olarak nitelendirilmiştir) youtube'a üye girişi yapıp , arama yapacaklar.

2)Arama yapan kullanıcılar verdiğimiz anahtar kelime ya da url'den videoyu bulacak.

3)Buldukları videoyu belirli süre ile izleyip rastgele like dislike veya yorum atacaklar.

4)Bazı kullanıcılar izlenen video üzerinden abone olacaklar.

5)Bazı kullanıcılar google +'da paylaşım yapacaklar.

6)Bazı kullanıcılar playlist oluşturup bazı videoları playliste ekleyecekler.

7)Bazı kullanıcılar yorumlara +1 yapabilecek.

8)Proxy destekli olacak

Bu botun olabilirliği ve bütçesi hakkında firkirlerinizi iletirseniz sevinirim.

BOT 2 Özellikler : )

1)GoogleNews Usa anasayfasında çıkan haberlere göre siteye girip o haberlere yorum yapacak.

2) Yorumlar facebook yorum veya disqus kullanılarak atılacak.

3)Yorumlar manuel olarak tarafımızdan girilecek.

4)Yorum atanların üyelikleri liste halinde tarafımızdan eklenebilecek.

tüm özellikler bunlar mı olacak? eklenecekler var mı ? bu botu yapacağım.

Hocam şu sistemlerde proxy ya da ip işini nasıl çözüyorlar biliyormusun ya da bileniniz var mı?

hocam bu program hma vpn ile çalışıyordu
ordan aylık vpn satın alıp kullanıyordum
belli süre sonra donuyordu ama vds üzerinden sonra öle kaldı bakmadım

baktm smdi
proxy da var

denemelik ücretsiz proxylerle test edebilirsiniz ben ilk aldıgımda begenmiştim
simdi bu program yıllık 10euro yazmış

Son düzenleme:
hocam bu program hma vpn ile çalışıyordu
ordan aylık vpn satın alıp kullanıyordum
belli süre sonra donuyordu ama vds üzerinden sonra öle kaldı bakmadım

baktm smdi
proxy da var

denemelik ücretsiz proxylerle test edebilirsiniz ben ilk aldıgımda begenmiştim
simdi bu program yıllık 10euro yazmış

Ondan sormadım hocam botu yazarım yazmasına da ip işini nasıl çözerim onu düşünüyorum. Proxyler ateş pahası bunun için alternatif bir yöntem arıyorum ondan sordum.

Ondan sormadım hocam botu yazarım yazmasına da ip işini nasıl çözerim onu düşünüyorum. Proxyler ateş pahası bunun için alternatif bir yöntem arıyorum ondan sordum.

ben bunu linux sunucuları bölüp yaptırcaktım birisine günlük 100k hızada cıkabiliyorlardı ama cok maliyetli olunca vazgeçtim
yaklasık 10bin yazılım ve 255 ipli sunucu ücreti 4-5 adet tuzlu geldi

tüm istediklerini farklı farklı sitelerden yapabilirsin sanırm hemen hemen hepsini görmüştüm

255 ip ile proxy kullanmadan yapılabiliyor mu.Çakışma olmuyor mu?
ben bunu linux sunucuları bölüp yaptırcaktım birisine günlük 100k hızada cıkabiliyorlardı ama cok maliyetli olunca vazgeçtim
yaklasık 10bin yazılım ve 255 ipli sunucu ücreti 4-5 adet tuzlu geldi

vpn kullanabilirsin hocam, komut satırından yönetebileceğin bir vpn. bi bat dosyası ile change ip komutunu çalıştırırsın 20 saniye bekletirsin.

Bot 1 için Kolay iş, bot 2 zaman alor bir ay falan.. Böyle bir bot yapsam ve günlük 100 işlem limiti var desem bu kullanilir mi?

Siz ticaretini yapmak istiyorsunuz sanırım.Ben bot yazdırmak istiyorum.İlginiz için teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri