Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba,
Konunu baltalamak gibi olmasın fakat script sana ait değil, bu script lisanslı bir scripttir ve bulgaristanda bulunan bulgar bir arkadaşımın scriptidir. w*ar*e*z bir scripti parayla satmak bildiğim kadar forumda yasak.
Bu scripti kullanan tüm arakdaşlara iletmek istiyorum, scriptin çok fazla açığı vardır, ayrıca bu üretilen 3 versiyondan 1.sidir. Lütfen, baskarının emeği üzerinden prim yaparak 6 aydır çalışıyorum ben yapıyorum demeyiniz.
pm gel direk skypesini veriyimLisans satıldığı adresi paylaşabilirmisiniz?
Merhaba,
Konunu baltalamak gibi olmasın fakat script sana ait değil, bu script lisanslı bir scripttir ve bulgaristanda bulunan bulgar bir arkadaşımın scriptidir. w*ar*e*z bir scripti parayla satmak bildiğim kadar forumda yasak.
Bu scripti kullanan tüm arakdaşlara iletmek istiyorum, scriptin çok fazla açığı vardır, ayrıca bu üretiklen 3 versiyondan 1.sidir. Lütfen, baskarının emeği üzerinden prim yaparak 6 aydır çalışıyorum ben yapıyorum demeyiniz.
Scriptin orjinal ismi Enigma paneldir, googlede aratırsanız 1. versiyonunu bulabilirsiniz, aynı konuyu buradada açmışsın : http://forum.iyinet.com/facebook-ti...tagram-twitter-soundcloud-bayilik-paneli.htmlScript sıfır olarak Sevendizayn ekibi tarafından kodlanmıştır
Demo isteseydiniz gönderirdim benim kimsenin kaynak koduna ihtiyacım
yok
Scriptin orjinal ismi Enigma paneldir, googlede aratırsanız 1. versiyonunu bulabilirsiniz, aynı konuyu buradada açmışsın : http://forum.iyinet.com/facebook-ti...tagram-twitter-soundcloud-bayilik-paneli.html
scriptin üst versiyonalrıda api sistemi gelişmiş kontrol paneli vs bulunmaktadır, üretici değil al sat yapacaklar için güzel bir paneldir fakat ben kodladım deme senin kodlamadığını, scriptin crackli olduğunu kanıtlıyabilirim.
bahsinii yaptıgın tema free zaten themeforest da bulabilirler kanıtla?
Bahsettğim temayı free yapan nedir ? nerede free ?Forumda kullanan arkadaşlar gördüm açıkalrınıda biliyorum ama ses etmedim herkes kendi ekmedğini kazanır ama tutupta ben yaptım dersen orada bir dur denir. konuşmamızdan 2 adet foto koyucam bu sana yeterli
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Almak istiyen varsa lisanslı direk yazılımcısından bana ulassın skype adresini veririm çocugun 50 dolar civarına lisanslı açıksız satıyor zaten(yeni versiyonunda api sistemi hem destekliyor hemde sitenin kendiside api olarak kullanılabiliyor json formatında
)
![]()
buda benim sattığım
bulgar dostun otohavale sisteminide yapmıştır çok yazı k![]()
Bu sistemde senin değilbunuda kanıtlıyımmı ?
Hayır hala iddalaşıyorsun, senin olmayan bir scripti senin gibi gösterek altına ufak bir isim yazınca script seninmi oluyor ?sağdan soldan googleden bulduğun bedava scripti indirim türkçeleştirip (maximum 15 dk) 200 tl satmak nedir, hele birde yazılımcısı benim demen yokmu bitirdin beni, akşam akşam taktım sana yalan yok
oto havale dedğin sistem nedir, içinde oto geçiyor ama içinde otomatik gerçekleşen hiçbir olay bulunmamakta, ödeme gelince adam ödeme bildirmi yapıyor, onuda %99.99 admıne mesaj atma support bölümün ismini değiştirerek yaptın
banka adı ister tutar ister bildirm yap der bumu oto havale , lütfen daha fazla iddalaşma ve usulca ellerini klavyeden kaldır
![]()
Hocam laf dalaşına gerek yok googleden temayı free indirip üzerine script kodlayabilirsiniz. Temayı free görüp sistem senin değil diye yadırgamayın. İsteyen templateyi googleden indirebilir. Beceri kod yazmakta, kaynak kod göstermeye ihtiyaç duymuyorum.
Sadece sen ve senin gibilere yazıklar olsun. Hayırlı günler.
Dostum güzel insan scriptü türkçe yapmayı kodlamakmı sanıyorsunben bilgisayar mühendisiyim ben daha kendimi tam bir yazılımcı olarak görmüyorum hala eksik olduğum oakdar çok konu varken kalkıp burada panel satıyorum diye insanlara umut ticareti yapmamın anlamı ne ? 200 liralık sen o sitede ne yaptın ? neyini kodladın neyiyini fixledin ?
Altına şunu yazsan tek bir yorum dahi yazmazdım.
(Script bana ait değildir, türkçeleştirme ve bazı yerlerini editleme yaptım) Bunu demek zorundasın.
Sen ne yapıyorsun peki ? Yaklaşık 6 aydır yayında olan CheSocials sistemini sürekli geliştirip daha iyi yerlere getirdiğim halde biraz paraya sıkışık olmamdan ötürü satışa sunuyorum.
Baskasının emeği üzerinden kazandığın paradan bir hayır gelmez. Parayamı ihtiyacın var öğrenciysen bana bunu kanıtla ben sana 200 lira göndereceğim helalinden, yeterki bundan bir ders al.
![]()
Hahahah.. bulgar koder hahahahah
Arkadaş kayıp??????????????
Evet herkese nasılda türkçeleştirdiğini göstermiş bulundun teşekkürler![]()
Rezillik, kepazelik.. yakışmıyor![]()
Evet rezillik kepazelikneyse konuyu okuyanlar neyin ne olduğunu anladı zaten
hadi selametle
indirmek istiyen olursa buyursun burada link
Free Social Media Marketing Reseller Panel: Free Social Media Marketing Reseller Panel
Template bilmeyen bir cahil ile laf dalaşı yapıyorum ya. Kendimden de utanıyorum, ya bu tema free googleden indirip üzerine script yaptık. Anlamıyorsunuz anlamıyorsunuz türkçeleştirme diyprsunuz yabancı panelin fonksiyon kodlarını nasıl türkçeleştirelim? Fonksiyon kodunun kaynak kodunu yolladım. Bu nasıl bir çekememezliktir anlamıyorum
bu scriptten bende yazmıştım zamanında 4-5 taneherkes yazmış aynısını yav
![]()
Bende bunu cevabını arıyordumEvet rezillik kepazelikneyse konuyu okuyanlar neyin ne olduğunu anladı zaten
hadi selametle
indirmek istiyen olursa buyursun burada link
Free Social Media Marketing Reseller Panel: Free Social Media Marketing Reseller Panel
Not: Bu script ile izlenme yapma gibi kasma gibi bir durum yoktur , sadece al sat yapacak olan arakdaşlara kolaylık olur, otomatik paypal ve 1-2 ödemesi daha var fakat yine başka yerden temin etmeniz gerekli izlenmeyi vs.Kısacası bu script ara satıcı olmak istiyenlerindir, izlenmeyi script ile yapmanızın imkanı yoktur.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.