YouTube izlenimler

• Kullanıcı AttackeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AttackeR

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar simdi SPAM yapan adamin birisi bir video atiyor 30 dklik ayni videoyu siz 10 dk sonra atiyorsunuz ikinizdede abone vs. Yok bu adam 10 saat içinde 40k izlenim alirken siz 200 alıyorsunuz bu nasil oluyor bir turlu anlayamadım hadi adam parayla izlettiriyor desem kanali SPAM zaten ne gerek var

Adam 10dk diyi izlenim alıyor aramalarda üstte çıkıyor video doğruysa insanlar diğer videolara bakmıyor .)

Adam 10dk diyi izlenim alıyor aramalarda üstte çıkıyor video doğruysa insanlar diğer videolara bakmıyor .)

Videodan zaten onlarca var hocam güncel olmasına gerek yok yani söyle soyleyim ayni videoyu benden 2 saat sonra farklı isimle tekrar atiyo yine daha fazla izlenim aliyor

bu benim de sık yaşadığım ve üstünde durduğum bi konu.. bazıları izlenim satın alıyolar falan diyo ama çok katılmıyorum. bence olay tamamen hesabının ne kadar temiz olduğuyla ilgili. ne kadar temizse o kadar öne çıkartılıyo videon, dolayısıyla da o kadar çok izlendiriliyor. yeni adsense ve yeni temiz yt hesabı ile popülaritesi yüksek bir video yayınla, bir de birçok uyarı almış hesap ile aynı videoyu yayınla aradaki fark geceyle gündüz kadar açık olacaktır ;)

bu benim de sık yaşadığım ve üstünde durduğum bi konu.. bazıları izlenim satın alıyolar falan diyo ama çok katılmıyorum. bence olay tamamen hesabının ne kadar temiz olduğuyla ilgili. ne kadar temizse o kadar öne çıkartılıyo videon, dolayısıyla da o kadar çok izlendiriliyor. yeni adsense ve yeni temiz yt hesabı ile popülaritesi yüksek bir video yayınla, bir de birçok uyarı almış hesap ile aynı videoyu yayınla aradaki fark geceyle gündüz kadar açık olacaktır ;)

çok katılmadığın tek doğru olan şey aslında ;)

Alakası yok.

Arkadaşlar simdi SPAM yapan adamin birisi bir video atiyor 30 dklik ayni videoyu siz 10 dk sonra atiyorsunuz ikinizdede abone vs. Yok bu adam 10 saat içinde 40k izlenim alirken siz 200 alıyorsunuz bu nasil oluyor bir turlu anlayamadım hadi adam parayla izlettiriyor desem kanali SPAM zaten ne gerek var

forumdada paylasılmıstı ilk sırata cıkma taktiği sonra konuyu kaldırdılar sonra taktiği bulan kişi pm ile satıs yapmaya basladı e bizdede kene yoktu alamadık daha sonrada satısı yapan elemanı banladılar avcumuzu yaladık bu taktiği satacak olan iletişime gecebilir

ilk 5k izlenim
liste dışı
ek açıklama
genel
uçuş...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri